- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1540 üzenetére
Én játszom, bár kicsit félretettem a supreme commander 2 miatt. Nekem is tetszik.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
Most játszottam végig a Battlefield Bad Company 2-t,nekem is nagyon bejött,és ahoz képes hogy csak egy q6600-om van 90-100 FPS el ment simán.
-
dz1
tag
válasz
3D Visional DX10-ben meg Brutális a látvány a B.C.2-ben.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sok DX11-es extra nincs benne. Lényegében csak a lágy szélű árnyékok vannak a DX11-hez kötve.
A többi csak optimalizáció. Persze többre nem is volt érdemes számítani, de legalább jól néz ki.
-
csatahajós
senior tag
válasz
sniper elite #1532 üzenetére
Sajna még mindig ua, pedig BIOS lefrissítve és most néztem hogy a nemrég felkerült PH-s 5970 nagytesztben ugyanazzal a táppal teszteltek mint ami nekem van, szóval az is kizárható....
5letek még?
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1521 üzenetére
mi van a te kártyáddal?
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #1434 üzenetére
Nem. Az drága.
"Annyi biztos mindenesetre, hogy nem kapkodják el a kiadását, és ez nagyon korrekt dolog tőlük"
Igen... nyilván azért nem kapkodják el mert annyira korrektek.
Sz@r van a palacsintában...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite #1425 üzenetére
Az NV írta ma nekem, hogy minden kiszivárgott ár bullshit. Majd ha megjelenik elmondják az árakat.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1402 üzenetére
Ennyi.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1397 üzenetére
Te őrült amd-t veszel, ráadásul ajándékba.... jah értem ki akartál csellózni vele
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #1397 üzenetére
Azokért nem kérnek 1000 dollárt valamint nem igazán drágább a black edition mint a sima nem black edition.
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #1395 üzenetére
Így van. Pontosan úgy ahogy az XE procikkal csinálja az Intel.
-
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #1380 üzenetére
Én drukkolok Neked, mert nagy szívás volt az eddigi 5970-es pályafutásod!
Más: Ezt a Fermit már mindenféle ürüggyel halasztgatják.... Már nem lehet átlátni semmit vele kapcsolatban. Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire lesz megbízható egy gtx480... Lehet azért a nagy csúszás, mert nem akarnak egy zöld 5970-es vga-t gyártani....
Kíváncsi leszek mikkora áll be egy egészséges szintre a vga piac... Szerintem év vége....
de addigra már készítik az új "csodákat" -
Ottoka
őstag
válasz
Nekem is sapphire-t adott ma Gianni....
-
rocket
nagyúr
válasz
Inkabb a penzt kerd vissza, es keruld el jo messzire az AMD-t.
-
Shono
aktív tag
válasz
sniper elite #1377 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget mindenkinek!
Végül is rálépek a hadak útjára, mivel utánanéztem, hogy bár szegedi a kártya, Pesten is van garija. (mire jó a franchise üzletrendszer).Annyit kérnék még, hogy akinek Club3D 5970-e van, az nézze már meg nekem, hogy milyen /mennyi gyári garcimke van a kártyán.
Ha sikerül minden akkor új tagja leszek a topicnak, és el kell hagynom a 4870x2-t.
Kicsit izgulós a dolog, de azért lehetne már csütörtök XD -
kpal
nagyúr
válasz
sniper elite #1359 üzenetére
ezért nem kell mindent meg venni mikor megjelenik inkább várni pár hónapot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite #1359 üzenetére
Ez nem bizalom kérdése. Egyszerűen gyengül a gazdaságunk. Bár alapvetően a HD 5970 eléggé magasan árazott termék, nem sok ember fizeti meg ebben az országban.
Ottoka: Nem akarok én kilyukadni semmire, csak elmondom, hogy marhára luxus a HD 5970 ezzel az árazással meg pláne. Nincs miért hozni raktárra.
Az AMD-nek folyamatosan baja van az ellátással. Azért a HD5970 két Cypresst kér, amire hamarosan három eléggé keresett SKU fog épülni. Bekalkulálva az OEM rendeléseket, kevés jut az asztali piacra. A TSMC valamennyire megoldotta a problémákat, de kevés gyártósor üzemel. Ez az év első felében nem fog változni, ahogy ezt az NV is megmondta. A legyártott Cypress lapkák alig pár százaléka megy HD 5970-re (ez annak is köszönhető, hogy alacsonyabb feszen kell hozni az órajeleket ... konkrétan a legjobban sikerült chipek kellenek ide). A legyártott chipek főleg a HD 5850-re kerülnek. A HD 5830 is érkezik, mondjuk erre eddig gyűjtögették a nem maxos lapkákat, nyilván ez a modell letiltós játék lesz.
Január vége óta csak Rev. 2 kártyákat gyártanak. Ezek már megfelelnek az OEM-ek kéréseinek. -
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1354 üzenetére
Én holnap kapom vissza Gianni-tól az első 5970-em... január eleje óta húzódik, de leszögezem nem Gianni hibájából...
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite #1322 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért nem kéred vissza akkor a pénzedet? Veszel egy HD5870-et bőven ellenél azzal is.
-
Zsozsooooo
tag
válasz
sniper elite #1332 üzenetére
Nálam is vannak gondok, de úgy néz ki teljes mértékben használható a kártya ha a drivert windows alol rakom fel azaz Eszközkezelőben megkeresem a kártyát és ott frissítem a drivert a legújabbra és minden tökéletesen működik.Vagyis majdnem minden, a napi első inditásnál jelentkező driver nem válaszolós probléma még mindig fenn áll de azt már megszoktam 3-5mp tart az egész és utána minden atom stabil. És még anyi,
hogy nem rakja ki a speciális beállításokat a menükbe (tálca,Speciális beállítások)Épp tegnap próbáltam feltenni a legújabbat 10.2-t és mihelyst simán tettem fel fagyott a gép viszont az említett módon teljesen jól működik a 10.2 is !
Nem azt mondom, hogy ez a hiba másnál is de érdemes megnézni.
És ha esetleg ez a hiba akkor érdemes várni, amíg a nagy kerekben rev2 lesz és akkor gariztatni.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1330 üzenetére
Ok paraszt....
Ha kapsz új 5970-et, remélhetőleg az új szériából kapod...
Ezt sem értem mondjuk ha valami ugye jó, miért kell új revizió.... lol
-
gombcomp
senior tag
válasz
VAZZ Sub megelőztél,de ne veszitsd el a türelmedet pls.!
Sniper: Az új cuccok megvétele nem bátorság,hanem pénz kérdése!
Ha akarod tudni akkor én voltam a "bátor" aki az 5970-et megvette,és egy kicsit sem
vagyok betojva,ha baja lesz.Gyakorló szervizes létemre ha valami gáz van először
a saját környezetemben keresem a hibát,és még utána sem biztos,hogy a gyártót
fogom szidni.Ezek a cégek vannak annyira nagyvonaluak,hogy egy jogos RMA-t
nem fognak visszautasitani.....tudnék mesélni hasonló cégekről,ne a hazai
kereskedőkböl indulj ki -tisztelet a kivételnek- akik csak a kifogást keresik,hogy
ne kelljen a garanciával fáradni.
Hogy kinek adom kölcsön a cuccaimat az meg magánügy,Subaru védelmében
mondom,hogy nem kéreget,csak kér de volt már hogy nem adtam oda a cuccot.
Ha nem lenne "csóró diák" akkor lenne pénze vásárlásra is,mert amilyen (magamfajta)
megszállott nem sajnálná rá, Hidd el...UI.: Nem lenne baj,ha valamilyen rendezvényen személyesen is megismerkednének
a PH-s tagok egymással,talán ez elvenné néhány vita élét. -
subaruwrc
félisten
válasz
te mekkora paraszt vagy
nem merés kérdése hanem a pénzé tudod?
biztosan nem lennék boldog ha beszarna a saját pénzen vett 5970-em mint ahogy a két döglött saját pénzen vett 4850 em után sem voltam az de az is biztos hogy nem sírnám tele a topikot mint te. ez főleg vicces úgy hogy egész idáig itt verted a nyálad hogy te mindent megtehetsz. nem inkább az fáj hogy mégsem lehet mindent lóvéval elintézni? -
Tomate
veterán
válasz
Mi ebből a tanulság?
Gyorsan vegyünk meg a legújabbat a leghamarabb, legdrágábban. Szidod itt az AMD üzletpolitikáját ehhez képest a tied se valami racionális...
Ez az amikor a fagyi visszanyal...
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #1315 üzenetére
Meg ami a legrosszabb ebben, az hogy hiába szeretnél másik fajta karit, legtöbb nagyker nem engedi vagy csak ha neki is üzlet, szóval ráfizetéssel. Szóval ha egyszer megvetted a 5xxx szériát, onnan kiút nagyon nincs, hiába kapsz egymás után 5db rossz karit. Garanciáztasd aztán szenvedj, ez lehetne az amd reklámszövege
Esküszöm, úgy bánom hogy beléptem 5xxx szériába, mint a kutya ami 8-at kölykezet.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1306 üzenetére
jó igen hagyjukmár. van még valami más mondanivalód is vagy csak szapulod megint az amd-t?
menj vegyél a háromszor drágább nv-ből rögtön kettőt és utána örülj neki. majd meglátjuk a fantasztikus nv mekkora csodával rukkol elő.
csak majd nehogy meglepetés érjen -
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1292 üzenetére
Sose vallják be, lényeg az hogy most nagyon sokan elfordulnak az amd-től, és ez jó. A fejlett és gazdak gyártók nem tehetnek róla, ők azzal dolgoznak amit az amd-től kapnak gpu-t.
-
Devid_81
félisten
válasz
sniper elite #1286 üzenetére
Ne is hagyd!
Penz vissza es kesz, inkabb addig vegyel atmenetileg egy 4870X2-est...ha nem kell a DX11 akkor jelenleg az a legjobb ar/teljesitmenyu kartya a piacon.
Aztan meg majd latod, hogy a Fermi okoz-e fejfajast az AMD-nek...mert ha okoz akkor olcsobb lesz mar az 5870. -
Devid_81
félisten
válasz
sniper elite #1277 üzenetére
Legyen hozza mostmar tobb szerencsed!
Remelem javitottat kapsz!(#1272) sniper elite
Jó tudom, ne is emlékeztessél rá... megint kapkodtam a vétellel, pedig ha várok pár hetet, hallom hogy gondok vannak nem váltok.
Vagy maximum nv karira, ezért se nagyon fogok most procit se váltani, elment az egész gép "frissítéstől" a kedvem.Kapkodtal vagy sem, teljesen mindegy, foleg ha az arakat nezzuk ma sem olcsobb 1 ft-al sem a cucc.
Gepfrissites: lattam toled tuningolt CPU-s eredmenyeket,tehat nem felsz a tuningtol, toljad annak a CPU-nak 4GHz-en, nem fog sokkal tobbet enni, es nem kell cserelni, felelseges, egy ft kulonbseget nem er az i7 nel a feljebb lepes, boven elegendo egy tekert 920-as. -
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #1277 üzenetére
csak az a baj h MO-on ezek gondolom jóval később fognak megjelenni... Feltéve ha megjelennek. Amúgy meg honnan a szöszből szerezzek egy nem ASUS kártyát...
webshopok listái ** se érnek.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
sniper elite #1260 üzenetére
Azt a két db 4870X2 még oda is pakolt az 5970nek és 50el olcsóbban beszerezhető.
Na erre mondják hogy ésszel vásárolni,mert teljesítmény/ár is érdekes téma.
Ez az egész 5000széria kicsikét elkapkodottnak tűnik,tényleg sokan panaszkodnak. -
JColee
őstag
válasz
sniper elite #1265 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mutass valami oldalt, ahol azt mondják, hogy az asus pcb-je jobb.
Másrészt könnyen megeshet, hogy a sapphire rakja össze a kártyákat, és a T.asus csak a matricát nyomtatja, és ragasztja. -
JColee
őstag
válasz
sniper elite #1262 üzenetére
-
JColee
őstag
válasz
sniper elite #1255 üzenetére
-
joshua7
veterán
válasz
sniper elite #1250 üzenetére
Ahogy mondod.
-
joshua7
veterán
válasz
sniper elite #1246 üzenetére
Erre szavakat sem találok már. Persze arra költöd a pénzed, amire akarod.
-
j0k3r!
őstag
válasz
sniper elite #1246 üzenetére
igy mar teljesen ertheto
-
joshua7
veterán
válasz
sniper elite #1227 üzenetére
Komolyan kifizettél azért a 'pluszért' 100k-t?
-
JColee
őstag
válasz
sniper elite #1233 üzenetére
asus nyákja tök ugyanolyan mint a többi, mivel csak a matricában van különbség
a gpu meg tök ugyanolyan, mint az 5870esé -
Gaboman
nagyúr
válasz
Te úr isten,no comment!
Tudod ezt azért ésszel kellene csinálni,mindig mindenből a legjobb teljesítmény/ár aránnyal érdemes választani.
Nálad ez teljesen nem így van és ez nem a pénzem múlik csak,hanem az észjáráson is. -
TTomax
félisten
válasz
Pontosan ugyanannyit kapnál ennél a cserélnél mint amikor a procit cserélted...kb semmit...
-
DigitXT
félisten
válasz
Ha úgy nézed az 5870CF is erősebb az 5970-nél:
én ennyi szívás után tuti nem erőltetném mégegy
ugyanolyan kari beszerzését. De ez csak szvsz. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
gondolom szemmel látod azt a +133mhz-et.
2db 5870 jobb mint egy db 5970.
Az 5970-et nézve 2db 5850 egy nyákon, ergo alacsonyabb jóval az órajelei is, mert különben átlépte volna a szabványban foglalt 300w-s tdp-t. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #1225 üzenetére
Óriási összegen mit értettél ? (Mert anno írtad hogy 965-ről 975-re "csak" 100k volt a váltás és megérte, úgy hogy nem is tuningolsz)
Amúgy meg úgy számolj hogy boltba 100k 1db 5870 és 150k az 5970, szóval ha a bolti árakból indulunk ki az +50k-t jelentene. -
tome.jr
addikt
válasz
sniper elite #1215 üzenetére
Lehet kilökte magából azt a "tömegszemét "idegen testet az EVGA lap.
Kíváncsi vagyok mire mész majd a harmadik kártyával
Vagy egyből meg is hírdeted? Kérj helyette inkább 2 db 5870-et.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Esetleg más gépben is próbáltad ?
Hátha valami más is bekavarhat. -
Jared
aktív tag
válasz
Részvétem.
Miért van az, hogy az ember már "rutinból" megőriz minden tartozékot? Régebben sokkal megbízhatóbban szerelték ezeket össze... Nekem is behalt az 5750.
-
TTomax
félisten
válasz
sniper elite #1199 üzenetére
Tegyük hozzá,hogy ha nem a családi vállalkozásban dolgoznál hanem nyaranta paprikát szednél akkor nem birnád ezeket megvenni... szóval az hogy dolgozol az nem elég..szerencséd is van.
-
Ybron
senior tag
válasz
Pontosan. Kihagytad a cigit meg az üzemanyagot ?
Én is így veszek mindent, mert ugyan még nem élek külön, de azért beleadok az itthoni rezsibe. Szóval én is csak így tehetem még most meg és ezt ki is használom -
ThePoweR
senior tag
válasz
Hát ez is egy életfelfogás.
Inni én se szeretek, vezetni viszont igen, de amíg nem kell nem költök kocsira.
-
ThePoweR
senior tag
válasz
sniper elite #1195 üzenetére
Azt a féltéglát úgy kell.
Már biztos sokan kérdezték, de honnan van zsetonod ilyen gépre? Nem irigységből kérdezem mint általában szokták. Mivel foglalkozol?
-
válasz
sniper elite #1173 üzenetére
amilyen nehéz az a kártya, egyáltalán nem lenne csoda egy kontakthiba...
azt viszont elárulhatnád, hogy mi a hatalmas katasztrófa driver fronton, mert az egy szarul sikerült 9.11 kivételével én semmi ilyet nem láttam...Oliverda: kontakthibából lehet többféle - nem mindegyiket veszi észre az alaplap.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1169 üzenetére
van azon a deszkán elég slot, tedd át a 2-esbe és semmi baja nem lesz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Nem is adom el a 4870X2/GTS250 Hibrid rendszerem pontosan ezért,nagyon jól muzsikál hibák nélkül!
Én megvárom a következő generációt az ATi és NVtől egyaránt! -
Oliverda
titán
válasz
Bezzeg a tömegszemét forma asus meg giga vagy msi lapok azonnal jelezni szoktak.
-
Oliverda
titán
válasz
Lehet hogy a minőségi felsőkategóriás EVGA lapodban kezd kidögleni a PCI-E slot...
Mondjuk az ismét végtelen nagy bölcsességre vall, hogy szétkürtölted azzal a fórumot hogy ilyen szar meg olyan szar a kártya, még mielőtt egyáltalán kiszedted volna vagy megnézed volna egy másik gépben... Ugye ha egy gép nem ad képet akkor azért csakis a VGA lehet a hibás...mi más...
-
Devid_81
félisten
válasz
Lehet csak kontkaktos volt.
Meg ne temesd, viszont ha megint lereccsen akkor ASUS-t ne ve'gy tobbet.
Bar elobb utobb csaj rajon a gyarto, hogy valahol baj van a kartyaval es javitja.
Eleg szomoru, hogy ezt a tanulo penzt ekkora aron kell a usernek es a cegnek is megtapasztalnia.
Amugy en a helyedben inkabb vennek 2db 5870-est mar ezek utan. -
Gaboman
nagyúr
válasz
sniper elite #1154 üzenetére
Vegyél legalább még hármat belőle!
Részvétem!!!! -
eladohardver
őstag
válasz
Inkább asusnak köszönj
(#1163) sniper elite Szvsz kérj más típust nem muszály anusnak lennie nem?
-
killer1203
senior tag
válasz
Részvét amugy
-
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite #1160 üzenetére
Így van elsiették csak, hogy jó nagyot akasszanak, persze az nvidia decre ígért fermijéből nem lett semmi, de legalább ha kijön tuti nem lesz ilyen gány mint ez a hd5XXX széria!
-
Henkei
tag
válasz
Ezt is elbarmoltad?
Fogadjunk hogy esz nelkul huztad meg piszkaltad a feszeket!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ez tényleg remek hír, vedd elő a másikat a szekrényedből amíg gariztatod!
-
Ottoka
őstag
válasz
Én ezért nem kapcsolom ki soha a gépet. Vagy csak nagyon nagyon ritkán.
Viccet félretéve az nem fasza. Meghalt a 2. kari is?
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1141 üzenetére
Ezt 1 évvel ezelőtt kezdte, amikor egyszer valamin összematekoltunk Oliverdával, és én írtam hogy mennyi embert bocsájtanak el az amd-től, erre Abu beszólt hogy nem rúgnak ki senkit, ő nemrég beszélt velük, mondták volna. Erre rá pár napra meg mindenütt az volt hogy tömeges elbocsájtás az amd-nél. Szóval onnantól tudom merre hány méter.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #1137 üzenetére
Hát ennyiből én nem vonnék le következtetést.
Tény hogy nem kell egyből megvenni a legújabb vga-kat.
Szerintem 3-4 hónap kell egy jó stabil driverhez.(sajnos) -
TTomax
félisten
válasz
sniper elite #1131 üzenetére
Nem mintha a mostani vga-on sok DX11-es játokot futattál volna mielött eladod...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sniper elite #1114 üzenetére
Sniper!
Vegyél ebből kettőt és lássunk egy GTA4 ENB mod tesztet tőled! -
Steady74
addikt
válasz
sniper elite #1114 üzenetére
Sniper, Sniper... megint egy f@sza hsz. Vettem a fáradtságot, elkezdtem visszaolvasni, de nagyon nem maradt meg benne semmi azon kívül, hogy sírtál heteken keresztül
. Elfelejthetnéd már azokat felkiáltójeleket, ponttal is be lehet egy mondatot fejezni.
nem olvastam végig minden hszt, konkrét XFX tulaj véleményére lettem volna kíváncsi, nem egy "tömegszemét" tulajdonoséra
Aki érdemben hozzászól, annak köszi előre is
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #1087 üzenetére
úgylegyen! am van olyan game amiben nemvolt perfekt a 4870x2 hónapokkal később sem... ezért passzoltam el... Igaz ez titeket nem érdekel, mert csak új gameket toltok...
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #1062 üzenetére
Akkor csinált nálam ilyet amikor erősen húzva volt a rendszer (CPU,és VGA),
memória instabilitás lehet.Nézd meg a BIOS-ban hogy a Corsair memóidat jól
vette e fel a lap,gondolok itt az időzítésekre,és a feszültségre.
Ha már a táp szóbakerült,akkor Enermax az ami tuti,és itthon is elérhető.
Külföldről (USA) Ultra X3, vagy újabb tipus tőlük. -
PH-User
addikt
válasz
sniper elite #1073 üzenetére
"véleményem szerint Thermaltake és Corsair táp se valami nagy szám,"
Akkor csak a VX450-et kell megnézni. Az még 2db GTX-et is elvitt volna gond nélkül.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
sniper elite #1070 üzenetére
Neked miből nem volt sok?
Crosair egyébként az egyik legjobb! -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #1064 üzenetére
Amikor jelszót kér közbe már betölti a fontos dll-eket, köztük az ati dll-eket.
Én a helyedben leszedném az összes ati driver-t és csak a sima 9.12-t raknám fel.
Cleaner meg hasonlókat megcsinálnék.(regpucolás.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #1062 üzenetére
Anno volt hogy a win7 betöltésnél, merevre fagyott.
Ati driver hiba volt akkor 9.12 hotfix-el.
hotfix-es driver-t használsz ? (nem ajánlatos, de írják az ati oldalán hogy a hotfix-es béta driver és csak 1-1 javításért éri meg felrakni.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #1020 üzenetére
furmark-ot nyomj rá és hello megtudod jó-e a hűtése.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #1010 üzenetére
várjuk
-
killer1203
senior tag
válasz
sniper elite #974 üzenetére
De gondolom az AMD lefizette a tesztelőket akik érzékelhették a bajt
Eddig csak olvastam a topikot. De bazze, elromlott majd cserélik gariba, nemkelett volna megvenni azonnal hanem várni hogy valaki mondjon róla véleményt...Nemkell egyból az AMD lenézni, Amugy mi a helyzet? Olvastam bepereled őket
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite #982 üzenetére
Erről lehetett olvasni a HD 5800 széria esetében is. Voltak olyan termékek amiken kerregés volt. Az okozza, hogy laza a kapcsolat a hűtő és a csapágy között és amikor forgás közben megkoccolja a műanyagkeretet, akkor kattan egyet. Ebből jön a kerregés. Rosszul van összeszerelve a hűtő. Garanciában cserélik.
Gondolom az AMD azért nem vett észre kerregést, mert a legyártott termékek kis százalékánál fordul elő. A sample-ök jól voltak összeszerelve ebből a szempontból. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #974 üzenetére
Túl sok lesz az összeesküvés elmélet....
Egyszerűen van hiba százalék és ennyi nem kell túl reagálni... -
válasz
sniper elite #966 üzenetére
ne hülyéskedj, mi a fenének hozna ki bárki DX11-es játékot, ha nincs kártya a piacon, amin fut? ez csak ebben a sorrendben mehet, és, ahogy az AMD fennen PR-ozza, még sosem (vagy nem az utóbbi 5 évben) volt ennyire hamar kézzelfogható játék az új technológiához.
JColee: köszi
áramszámla nem elírás, hanem stílusbeli allűr, úgyhogy sajna marad
-
tome.jr
addikt
válasz
de ezt a kártyát korán adták ki, lehet az első DX11-es kari, de mivel 1-2 játék támogatja csak a dx11-et így nem sok értelme volt
És akkor te minek vetted meg idő előtt, túlárazva?
-
KaYaK
tag
válasz
tudod mindenben benne van hogy elromlik.... és mindenki addig használja amig el nem romlik... itt csak a márka mizériádra utaltam...
gombcomp hétvégén ha ilyen idő marad azaz hideg minusz fokok akkor azért még megnézem a végét...
persze ha nem fagy le a kari
mint irták
-
JColee
őstag
válasz
Amúgy nem akarok vitázni de ezt a kártyát korán adták ki, lehet az első DX11-es kari, de mivel 1-2 játék támogatja csak a dx11-et így nem sok értelme volt Március előtt kiadni
ha meg nem lenne, itt anyáznál, hogy mit képzelnek a gyártók, és az ütemterves f*szi monnyon le
gbors
jó teszt
első oldalon a fogyasztásnál ki lehetne javítani az áramszámlát villanyszámlára? böki a szemem -
KaYaK
tag
válasz
sniper elite #959 üzenetére
Én meg ha jól tudom eddig itt a PH-n csak Sapphire OC-kal érték el /2 eredmény van eddig/ az 1000Mhz Gpu frekit...
Minőségről ennyit és nem többet.
Persze minden gyártó kártyájával el lehet érni csak kicsit bosszant ez a minőség meg miezmá beszéd...Minden gyártó kártyáinál vannak hibásak és te egy pont ilyet fogtál ki ennyi. AMD szerintem jó munkát végzett a kártyával és pont.
sőt ez is sapphire 1100Mhz Gpuez kicsit durva eredmény
subaruwrc gombcomp itt a fesz 1.3V-olt
-
emmm
őstag
válasz
sniper elite #942 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #942 üzenetére
Elég érdekes, hogy neked mindened elromlik.
Mégis dicsérgeted a 100k+-os cuccaidat, hogy milyen megbízható... -
emmm
őstag
válasz
sniper elite #857 üzenetére
Tényleg nincs meg a 8 elemim. 6 osztályosba jártam.
Szerintem kétszer egymás után nem fogsz szívni vele. Majd ez is lecseng szépen. Egyébként meg sok választásod nincsen, mint hogy szépen visszaviszed gariztatni, aztán lesz valami, szóval erről ennyit.
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #851 üzenetére
Na de ha tetszik akkor meg miért szapulod?
Nem szólok hozzá semmit mert egyrészt én nem vagyok "barom idióta" aki egy komplett gép áráért vesz VGA-t teljesen feleslegesen, csak azért hogy nagyobb legyen az e-pénisz, másrészt pedig ha nem lenne beszűkülve a látóköröd mint a kocsis lónak akkor tudnád, hogy nem az AMD gyártja a kártyákat sőt a GPU-kat is csak tervezi.
Inkább az ASUS-t ócsárold mert elvileg ők tesztelték a kártyát mielőtt forgalomba került.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite #851 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de az említett problémának nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy a kártyád fagy. Az AMD ezért is nem beszél szériahibáról, mert a saját évek óta használt tesztmódszerein átmegy a kártya. A Re-Work persze megvolt, hogy az OEM csatornákon is meglegyenek az eladások. Nem azzal van a fórumozók baja, hogy rossz a kártyád, hanem azzal, hogy kijelented abban hibában szenved, amire a Re-Work készült, amikor azt otthoni körülmények között csak nagyon nehezen lehet reprodukálni.
Ez olyan, mint a Phenom TLB bug. Laborkörülmények között fél év volt mire a gyakorlatban kijött, de a javítás megvolt, mert az OEM csatornák követelték. Vagy ott a C0-ás Core i7-ek komoly errata hibái, szintén semmi lényeges, mert otthon sose futsz majd bele, de jött a D0, ami javítja azokat, persze a Xeonok már erre épülnek, mert a szerverpiacot nyilván jobban érdeklik ezek a hibák. Egyetlen ilyen terméket sem hívtak vissza, ez nem szériahiba kategória. -
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #841 üzenetére
"Jah hogy én vagyok a barom idióta állat, mert megmertem venni azt a csúcsminőségűnek kikiáltott vga karit, amit gondatlanul dobtak piacra!"
Na végre rátapintottál a lényegre.
Amúgy meg vidd vissza és vegyél nV-t ha ez annyira nem tetszik. Senki nem kényszerített arra hogy ilyet vegyél csak esetleg a fene nagy büszkeséged.
Én személy szerint örülök is hogy megszívtad. Legalább így egyszer talán rájössz hogy nem éri meg azonnal rohanni a boltba és megvenni a legújabb cuccokat. Na meg legszebb öröm a káröröm szokták mondani.
-
Zsozsooooo
tag
válasz
sniper elite #844 üzenetére
Nem értem ezt a nagy sírást rívást, ha jól tudom amúgy is akarsz az 5970-ed mellé egy 5870-et akkor miért nem veszel egyet addig míg az 5970 gariban van .
-
Gorneck
legenda
válasz
Sztem hagyjuk, mert képtelen vagy felfogni, hogy működnek a dolgok...egy csöpp rálátásod lenne nem hisztiznél, hanem elfogadnád azt a szomorú tény, hogy kifogtál egy rossz példányt amit gariztatni kell...ez van ezt kell szeretni. Az hogy én megosztom mizu az pusztán rajtam múlik és nem másokon...
Amúgy az új karik úgy néz ki jók...bár a 3dik kari az egyik játéktesztünkbe ismét belefagyott...de mivel quake warsról van szó még os gond is lehet...
-
törölt tag
válasz
sniper elite #844 üzenetére
A fenéket tényeket, össze-vissza beszélsz itt mindenféle hülyeséget, miközben látszik, hogy képtelen vagy feldolgozni a történteket. A legutóbbi, tömegszemetes beszólásod után inkább erre számíts, ne együttérzésre.
-
törölt tag
válasz
Hiába toporzékolsz, ha azonnal ráugrasz az ilyen újdonságokra, akkor simán benn van a pakliban valami hasonló hiba. Ezért senki sem fog tőled elnézést kérni, a hivatalos közleménnyel pedig még nem késtek el.
-
Ybron
senior tag
válasz
sniper elite #832 üzenetére
sniper elite szerintem hagyd a kártyád... úgy is jön az nvidia.
Én megveszem az atidat. Adok érte 80e ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest