- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Lehet hogy brutálisan amatör kérdés teszek fel, de nézzétek el, eddig mindig csak simpla gpu-s megoldásokat használtam.
Szóval van egy Asus 5970-es vidkarim, amit annak rendje és módja szerint egy kis tuningal is megtámogadtam, és a mai nap nézegettem a GPU-Z-t és látom, hogy a "másik" 5900-as "kártya" alap órajeleken megy. Ezután vettem észre, hogy ccc-ben is van mód gpu-t választani ahol szintén lehet órajeleket mahinálni. Akkor ezek szerint ennél mind2 fül alatt be kell állítani a kívánt órajelet, hogy mind a 2 gpu ugyan azon órajelen szaladgáljon?
Illetve egy olyan "közvélemény" kutatást szeretnék tartani, hogy gyári hűtéssel gyári feszültségbeállításokkal kinek meddig sikerült tuningolnia a kártyáját? (első körben 840-en ment a gpu a memória 1200-on míg rá nem jöttem a fenti turpisságra és így "csak" 800-on stabil a gpu)
-
pojzon
tag
Közben felraktam a játékhoz a frissítéseket és hát igen, ég és föld.
Eleve működik a dx11-es mód rendesen és hasít is ahogyan kell neki, pedig még fel sem raktam a 10.3a drivert, csak a sima van fenn.
Amúgy ez a 10.3a-s driver is whql-es vagy ez amolyan "béta" driver? Gondolom majd a 10.4-esbe bekerül minden finomság ami ebben benne vannak.
-
pojzon
tag
válasz
Zsozsooooo #1790 üzenetére
Ugyan nem nekem címezted a kérdést, de talán nem lövök nagyon mellé a válasszal.
Szal igen az 5970-es is cf-nek minősül, tehát tedd fel az aplication profile-t, mert akkor így fog működni rendesen a gépezet.
-
pojzon
tag
Üdv mindenkinek!
A kérdésem azok felé szólna első sorban akik játszottak az új avp-vel, hogy tapasztaltak.e olyat, hogy bizonyos helyeken mintha lasabb lenne ha két magot használ a kártya mintha csak egyet? (catalyst ai kikapcsolásával értem el, hogy csak egy magot használjon)
Persze bárkitől szívesen veszem a tippeket, hogy a jelenség miért lehetet, mert elég furi, hogy két maggal lasabb mint egyel...a jelenség a 10.2-es és 10.3-as driverrel fenn áll.
-
pojzon
tag
Akkor elnézést kérek a bénázásom miatt, nemtudom miért gondoltam, hogy dvi-n nem megy át a hang.
Így akkor minden világos, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Azt tudom, hogy gtx-eken külön kötözgetni kellett a hangkártyát, de ha ott is dvi-n megy, akkor tul képpen mind1, hogy mi a hangforrás, csak az hogy átmegy rajta.
Még1x köszönöm mindenkinek!
-
pojzon
tag
válasz
eladohardver #1554 üzenetére
Noh igen, de ha jól tudom, akkor dvi-n nincs hangsáv, csak videojel, így hiába az adott átalakító a csatlakozónál bukik a dolog, de lehet hogy nincs igazam.
Szal ha valaki tudja pls ossza meg a tudását!
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem merült fel a kártyával kapcsolatban, hogy ugye ezen nincs direkt HDMI csati szerelve, viszont van jó kis mini displayport rajta. Namármos körbeszaglásztam, átalakító ügyében és amiket találtam azok egyike sem viszi át a hangot sajna. Ilyenkor mi a teendő, ha szeretném a hangot is a monitorra vezetni?
Vagy valamit rosszul értelmezek és elegendő, ha a kártya kimenetén megjelenik a hang? Vagy eleve nincs is ilyen lehetőség az 5970-esnél, mint az 5870-nél?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest