- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #3064 üzenetére
Mai naptól már én se vagyok 5970 tulaj.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #3055 üzenetére
Nálam semmi probléma nincsen a 11.2-vel minden működik normálisan media player is jól le játszik minden fílmet.
(#3059) RocknRolla Ez sajna közel se igaz ahol gyorsabb az 5970 ott nincs még be profilozva a 6990 sok helyen nagyon elkeni az 5970-et, szal egyedül a fogyasztás szól az 5970 mellett, de lassabb is...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #3037 üzenetére
Víz sokat számít ez egyértelmű, de kíváncsi leszek furmarkot hogy bírja akkora fesszel.
Pont most jelent meg új furmark, majd azt ereszd rá, de nézd a VRM-et mer igencsak 100 fölé tud ugrani.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #3035 üzenetére
"Ez érdekes, mert én is húztam víz alatt 1000/1200-ig 1.230voltig ezen stabil volt, "
Ebbe biztos vagy?
Ilyen alacsony fesszel még nem láttam 5970-et 1000MHz-es gpu-val.
-
SzlobiG
félisten
válasz
gabipaci #3024 üzenetére
Ne a húzott bios-t tedd fel mivel az egy másik kártyához lett kitesztelve lehet neked kevesebb fesszel beérné, vagy akár több kéne hozzá és csak fagyások lennének vele. Amit írtál Original vbios 735/1010mhz ezt tedd fel és utána Afterburnellel kitudod tesztelni mihez mennyi fesz kell esetleg.
Ha el is rontod egy PCI kártyával simán vissza lehet hozni (persze ha van kéznél) de szerintem olyan egyszerű, hogy max áramszünet esetén lehet elrontani, e az egész művelet pár másodpercet vesz igénybe.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #3013 üzenetére
Fentebb linkeltem a cold bug-ra a megoldást. Ezt csak úgy megint beírtam hogyha valaki küzd ilyennel, akkor egyből tudja mi a teendő.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #3010 üzenetére
Nem megy afterburner bugosan mutatja mivel kivan kapcsolva az a mag. Nézd meg ccc-be overdrive fülön a 2. "kártya" ha 0-t ír órajelre, akkor hibernálva van szal no para.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #3005 üzenetére
Igen az, de legalább ezzel megszűnik a cold bug. Tuningolni meg még mindég ott az afterburner más nem is kell hozzá.
Mondjuk ha kell az asus bios, akkor csak annyit kell csinálni, hogy azt kell moddolni és kész is órajeleket át kell írni annyira mint azon a sapphire bioson van.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2996 üzenetére
Nálam szerencsére semmi ilyesmi hiba nincs.
Látod jobb használtat venni ott nincs meglepetés ha megbízható személytől veszed
(#2997) Whit3Rav3n: A 10.12 driver óta ha tuningolsz akkor is vissza veszi 157-re szal ez a módszer már nem működik(múltkor nálam rá volt kötve a TV is azért hittem azt, hogy még mindég nem veszi vissza
). Amit linkeltem bios-t azzal érdemes próbálkozni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2910 üzenetére
Kérdés, hogy 30-35K-t ér-e a physx szerintem nem...
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2900 üzenetére
Igen valszeg a felbontás kisebb.
Tom: Ha meghúzod kellően, akkor nem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2894 üzenetére
Feltettem én is változás annyi, hogy ameddig nem lép be a windosba összenyomottabb a kép mint előtte.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2892 üzenetére
Igazad van idáig abba a hitbe voltam, hogy az a bios realease dátuma.
Na majd lehet felteszem ezt a bios-t bár gondom nincs a mostanival se.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2890 üzenetére
Tényleg nem ugyanaz, de mivel lehet jobb ez? Mondjuk a release date ugyan az.
Mondjuk nem mintha nekem bajom lenne vele.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2887 üzenetére
Ez honnét van? Mer az XFX oldalán 1.1-es van ami jelenleg is fennt van.
GPU-Z képet dobnál? Összehasonlítanám az enyémmel, de szerintem ez ugyanaz...
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #2870 üzenetére
Bios átírással lehet..., de most nem értem húzol pl 5Mhz-et a GPU-n, az semmi és már nem is fogja 400-alá vissza venni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #2868 üzenetére
Pont amit írtál Afterburnerbe emelsz a gpu-n pár MHz-et azt beállítod, hogy win indításnál is betöltse és kész. Ha kettő monitor van rákötve akkor is megemeli annyira pl.
-
SzlobiG
félisten
válasz
HoReSz1975 #2859 üzenetére
10.5hotfix-el nem csinálja.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #2828 üzenetére
Ez sajna a kártya hibája volt itt pár usernek ilyen emelj a gpu-n pár MHz-t és akkor csak 400MHz-re fog lekapcsolni 2d-be elvileg úgy nem fog kockásodni. Az AI-t ha kikapcsolod, akkor nem fog menni a 2. GPU játékok alatt szal azt kapcsold vissza normalra.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2814 üzenetére
Nálam nem akarja egy böngészővel se, na mind1.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #2786 üzenetére
Catalyst 10.10 Nézd meg ezzel is ma jött ki, teszem fel én is azt próba.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ADAM1337 #2784 üzenetére
Igen kell, nekem van anno a settlers 7 demohoz kellett.
(#2785) conqver: Tippre az UVD órajelre kapcsolgat fel csak, Biosa nem lett buherálva? Friss windowson is ezt csinálja amikor csak a driver van fennt semmi más progi? Nem hinném, hogy hardweres probléma van, ha új winnel se lesz jó, akkor egy másik gépbe megkéne nézni azt ha ott is szar, akkor lehet hardweres problémára gyanakodni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
conqver #2777 üzenetére
Control Center->3D->AI fülön nézd meg, hogy normalon van-e. Csak unigine alatt nem megy a 2. mag, vagy más teszt/játék alatt se?
A másik meg, hogy a 2. gpu kihasználtsága 0%-on megy, vagy az órajelek nem kapcsolnak fel?
Adam: Nem is tudtam, hogy van neki benchmarkja.
Leszedem azt ránézek.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2759 üzenetére
Az 4.4GHz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2757 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2755 üzenetére
10.5 hotfix? Nekem azzal semmi bajom nem volt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2747 üzenetére
Gondolom multiba mer akkor nem gáz nálam is leesik.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2745 üzenetére
Tedd vissza akkor a 10.5hotfixet ha bc2 a fontos.
Nálam 89 az avg fps, húzva meg 105, szal nem a driver lesz a rossz nálad valami más gubanc van húzz új wint azt ha úgy is szar, akkor lehet valami más probléma.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2739 üzenetére
Milyen beállításokon? Elképzelhető, hogy bekavart a physx...
Biztos, hogy ugyanazokon a beállításokon futott a tesz? Lehet nem kapcsoltál msaa-t.
(#2745): A profilet is feltetted, vagy csak a drivert?
De mi az a settings pontosan?
-
SzlobiG
félisten
Nálam idáig jól szerepel.
-
SzlobiG
félisten
[link] Az állatja.
-
SzlobiG
félisten
válasz
subaruwrc #2702 üzenetére
Elég az 1.174 is 100C-hez ha furmarkba bekapcsolom a post fx-et.
De amúgy ja olyan körül kaphatott mer játék közbe volt annyi és ott max 70 szokott lenni.
Most nézem már megint megemelte és 2D-be vagyok.
Úgytűnik ezt ilyen random módon csinálja és lehet csinálta már régebben is csak nem vettem észre mer nem monitoroztam a voltot.
Teszek egy próbát megint azzal a sapphire biosal.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #2699 üzenetére
Nálam is előjön minden szar ami létezik hiba, mondjuk már nem lepődök meg mert idáig mindennel volt valami szopó.
Az oké, hogy annyira lettek hitelesítve, de ez meg úgy van reklámozva, hogy ilyen olyan túlhajtást bír...szal bírnia kell. Ezért akartam feltenni azt a Sapphire OC-s bios-t mer az minden problémát megoldott amivel találkoztak az emberek.
Subaru: Pedig tuti, hogy többet kap mivel a vrm 100+ volt előtte meg 70, lehet hogy nem 1.65, de sokkal többet mint 1.174. Egyszerűen vicc, hogy történhet meg ilyen mintha saját magát akarná megsemmisíteni a kártya.
Most vissza tettem az 1.6-os Afterburnert és most még nem tolta fel játék alatt, de figyelni fogom végig remélem az afterburner szarakodott.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #2697 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #2695 üzenetére
Jah tudom kipróbáltam azt a bios-t és nem is adott képet a kártya szal jöhetett a jóöreg PCI-s kártya, hogy visszatudjam rakni az xfx biost.
Igaz nálam nincsen cold bug meg semmi ilyen.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Razermazer #2693 üzenetére
Ezt raktad fel?
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #2676 üzenetére
Szerintem elég lesz bár a giga tápokat nem igazán ismerem mennyire megbízhatóak, de el kell vinnie egy olyan gépet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #2673 üzenetére
Nem hinném, attól majd a 6970 lesz gyorsabb, viszont a GTX 480-tól gyorsabbnak kell lennie mivel az ati szeretné az egy gpu-s legerősebb címet is magáénak tudni.
-
SzlobiG
félisten
Ma rávettem magam egy kis vantagehoz. 1000 fölé milyen progival lehet húzni a gpu-t? ccc config szerkesztéssel? Mer szerintem 1.3-al menne feljebb is bár most nem fogok megint mindent megfeszelni csak kíváncsi vagyok.
-
SzlobiG
félisten
válasz
lorcsi4 #2669 üzenetére
Pedig csak annyi, hogy leszeded a hűtőt azt rákened a gpu-kra...de ha eladod akkor végül is tök mind1.
Még nincsenek hivatalos információk csak egy-két szivárgás ahogy sárpac is linkelte.
Ez a bc2 már megint megszívatott.
Szarakodtam a procival linx-el kiteszteltem, hogy 3.8-on stabil 1.25 fesszel erre elkezdett fagyni a gém mondom ez a vga, emelek neki feszt szép lassan eljutottam 925-n 1.168-as feszig na mondom ez már vicc adtam a procinak 1.3-at a vga-t vissza vettem 1.137-re és egyből nem volt fagyás, de már mit össze kinlódok vele.
Igaz a QPI-t is felvettem 1.35-re 1.3 helyett lehet, hogy az a ludas majd kitesztelem, de kedvem a tesztekhez már 0.
-
SzlobiG
félisten
Akkor érthető, hogy miért nem erőltetik a játékfejlesztők meg ahol van pl dirt 2 alig venni észre a jelenlétét, viszont a heaven+ stone giant nagyon jól mutat.
Jövőre gondolom jönnek majd a next gen karik amik már megfelelő sebességgel bírják és mellé olyan játékok amik már szebbek lesznek a DX9-től.
Tomax: Attól elvileg jobb az MX2, de ha elfogy a silver, akkor már MX3-ast vegyél az még fog hozni.
-
SzlobiG
félisten
Újra pasztáztam a vga-t kapott MX2-t kb 10 fokot hozott a gyári fehér pasztához képest.
Viszont a VRM-el nem tudok mit kezdeni 100+ furmark alatt, de ahogy olvasom ez nem meglepő igaz a játékok alatt még nem láttam 80 felett egyszer se lehet kéne szerezni valami jobbféle gap padot.Kíváncsi leszek a 6970-en hogyan oldják meg a VRM-et.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
10.8 driver nektek se veszi vissza 2d-be az órajeleket? (tuning nélkül) Mer nekem csak 400MHz-re veszi vissza az első coret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest