- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
cyberkind #3021 üzenetére
Jó ez is csak én az atiwinflash-t nagyban kerülöm valakinek lehet hogy bejön, de egy fullratelepített win esetében nem biztos hogy használnám, amikor százezer alkalmazás fut a háttérben. Esetünkben a kollégának semmi problémája nem lesz, ha úgy jár el ahogy a nagykönyvben le van írva. A kártyája, és a bios egyezik tehát még forced módban sem kell vele küzdenie, csak szépen feltenni. Az más kérdés, hogy reméljük van szünetmentes tápja, én anélkül bele sem kezdenék. Általában az áramkimaradás mindig akkor jön, amikor biost flashelünk.
-
Tulku
veterán
válasz
cyberkind #2958 üzenetére
955-ös AMD, de a táp kicsi az 5970-hez, fejleszteni nem akarok, úgy gondolom, nekem egy 5850-70 bőven elég, ezért adom el. Sztem AC hűtővel csak megveszik. Aki brutál kártyát akar brutál hűtéssel olcsón, az elgonolkodik egy 90-es áron, főleg ha beszámítok. Majd meglátjuk...
Minden esetre, sztem a 10.11 azért crossfire bugokat javított, legalábbis úgy olvastam. De lehet, hogy nem. Köszönöm az infót, jó így megosztani a tapasztalatokat egy régebbi tulajjal! -
Tulku
veterán
válasz
cyberkind #2956 üzenetére
Köszönöm!
Ezek szerint a 10.11 már nem ad semmi pluszt, ne rakjam fel?
A Furmarkot kipróbálom, milyen hibát találok, mit kell keresnem?Még egyszer köszönöm a választ?
Illetve: Ha túl erősnek találom a géphez, AC hűtővel mennyiért lehetne gyorsban eladni szted?
(egyáltalán el lehet-e adni...?)Üdv, és még egyszer köszönöm!
-
Razermazer
őstag
válasz
cyberkind #2691 üzenetére
Ati tray tools-al és ccc mellőzése mellett eddig oké. Sima driver van csak fent semmi más + a tray tools 157/400 +10mhz-en ugyanaz volt a helyzet, de még nem kiabálom el, tesztfázis ha bejön akkor átírom a biosát(plusz a power playt). Egyenlőre voltot még nem emeltem ha így se stabil akkor az a következő. Aza jó hogy a winflash az úgy ahogy van behal win764bit-alatt. Ha adminisztrátorként indítja az ember, akkor megy, de kártyát nem talál. 2-gpus szörnyetegeket nem szereti. Az atiflash megy, de ugye az dos-os, ami nem baj legalább nem szól bele semmi szar az oprendszerből.
-
-
lorcsi4
tag
válasz
cyberkind #2566 üzenetére
az nagyon jó igen ha alap ventivel megy az meg főleg. a vrm milyen hőfokú? bár ha a mag ennyi akkor azzal nem lehet gond
nekem is annyin megy csak én user defineban csinálom a hűtést net alatt semmi játék alatt max 80 fok a hőfok
ez a régi beállításom most 950/1250-et megy 1,2 volton és 85 %-os ventivel max metro 2033 alatt más játéknál nicns ennyi
-
-
-
TTomax
félisten
válasz
cyberkind #2288 üzenetére
Úgy hogy a kártyában szunnyad x százalék teljesítmény,ettől az még működik csak többet is tudna,tehát felesleges volt ilyen erős kártyát venni... ha most lecserélnéd egy HD5870-re ami cirka feleannyiba kerül,nem vennél észre semmit,ezért aztán feleslegesen áll a pénzed valamiben amit nem használsz ki.
-
-
Zoo123
senior tag
válasz
cyberkind #2244 üzenetére
Igaz nem 5890-nel de 5850/70-el páran tapasztaltak hasonló hibát: szétesik a kép, színes csíkok/kockák csak 2D-ben!
A probléma az volt hogy a 2D-s órajelet nem bírta a GPU vagy a Memória, mert túl alacsony volt a biosban beállított feszültség vagy az órajel volt túlságosan visszavéve.
Aztán megnövelték a 2D órajelet 157/300-ról GPU/Mem teszemazt 300/600-ra és a probléma elmúlt.
Lehet hogy a te kártyádnál is ez a baj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest