- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
gombcomp #1905 üzenetére
Húúú köszi a választ, lehet én is erre tippeltem, de van is egy képem igaz én okos beleexponáltam, de a szélén lehet látni hogy milyen az egész képernyő, linkelem jó lenne ha nem a kari haldokolna. Bár mindegy garis csak nem nagyon van belőle, így ha vissza is megy várni kell majd rá elég sokat. Igen a táp típusát elfelejtettem beleírni az aláírásomba, egy 625wattos enermax modu 82-es[link] akkor megkapja a másik ág 8 pinesét,mert most egy ágról kapja a 6-ot és a 8-at is. Bár előtte kettő 5870-et vitt el gond nélkül, de ez mégiscsak brutális kártya
Ezután a csíkozás után, fekete képernyő aztán szép pasztelkék utána visszavált normálisra. Hát ha a táp gyengus akkor beszerzek ez 750-t egye fene, ezen ne múljék.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gombcomp #1316 üzenetére
Az új REV már kész volt január végén. A gyártókapacitással vannak gondok. A legtöbb HD 5970-et elviszik az OEM-ek. A kapacitás elvileg 2010 első felében nem fog javulni. Az NV is ma jelentette be, hogy nincs elég gyártósor, így az ellátás a TSMC-től függ. Az AMD ugye 4 SKU-re használ Cypress-t. Ezek közül a HD 5850-re és a hamarsona megjelenő Hd 5830-ra nagyon nagy igény van, így a HD 5970 szívja meg a kevés gyártósort.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
gombcomp #1274 üzenetére
Nem csak a 5970ről van itt szó 5850 is szarakodik sokaknak,eddig sok ATi kártyám volt de ennyi panaszt egyik szériára sem hallottam.
Nekem is volt 5850 szerencsére nálam nem jelentkezett ez a hiba.
Olvasgass vissza a topickjában,én ott voltam tudom miről volt szó!
Az ésszerű vásárlásról meg annyit hogy megtehetném én is hogy veszek 5970et de minek,inkább csináltam egy Hybrid rendszert 4870X2/GTS250 társaságában,az egész volt 75000Ft és bármelyik játékkal tudok játszani akár NV akár ATi támogatottságú.
Persze mindenki azt vesz amit akar,engem nem nyűgözött le az 5000széria,ennyi! -
sniper elite
senior tag
válasz
gombcomp #1254 üzenetére
Sapphire jó márka, Asusnak a nyákjával van valami gubanc szerintem, első kártyám több mint 1 hónapig bírta, szóval kell neki egy idő mire kimutatkozik, de valami komoly xarság lehet vele
Közben amit írtam Asusnak levelet, még mindig nem válaszolnak rá semmit, ennyit jelent nekik a vevő látjátok...
-
KaYaK
tag
válasz
gombcomp #479 üzenetére
Összességében tehát elmondhatjuk hogy ASUS-on lehet kézi venti szabályozás a SAPPHIRE OC-n pedig auton van és nem lehet kézi szabályozás így én sem tudom állítani, de nem is hiányzik
...
Megjegyzem hogy Sapphirék tudnak azért valamit mert a kártya nagyon csendes meglepően csendes még tuningplva tesztek alatt sem ad semmiféle hangzavart mint 4870x2 adott /kicsit felpörög ventije nagyon szolidan/! Ráadásul még erős tuning alatt sem ment a magok hőmérséklete 96fok fölé...Ígyelég jól végzi a dolgát...
Szerkesztés
tulajok azért csinálhatnának 3Dmark vantage tesztet...
tuning eredmény -
Paca2
senior tag
válasz
gombcomp #336 üzenetére
ok, akkor majd tesztelgetem, h mit bír a táp , ha a Q9550 3,6-on megy
igy amúgy 19000 GPU score-t tudtam csinálni vantageval (p) (alap 5970)
az i7-ekkel a tesztek szerint 21000 pont ment (3,7-en)
kiváncsi lennék 4giga cpu-val mit érek el, de nem sikerült még stabilizálnom, igaz nem is próbálom régóta
de azért nem szeretném alapon tartani...
ill. elég hangos még ha nem is pörög fel teljesen, sztem kéne rá víz majdan...
-
Paca2
senior tag
válasz
gombcomp #334 üzenetére
van egy 6 pin-es piros és egy 6+2 pin-es piros (ez se jön le amúgy egyértelműen a Ch. weboldaláról)
ez biztosítja a 75w+150W-t amit irnak sok helyen?
a proci q9550 kb. 3,6-on
650W vajon elég, h az 5870 órajelét elérjem?
amúgy asus 5970-em van, de még nem húztam, csak a procit próbáltam
-
-
-
-
TomiLi
addikt
válasz
gombcomp #163 üzenetére
CF topikban nekem is erre hívták fel a figyelmem, hogy a quad cf skálázódása pocsék, (ez fogalmam sincs mit jelent, de annyit megértettem belőle, hogy felesleges a 4gpu-s CF -a rossz hatásfoka miatt) Ellenben a 3 GPU, az brutál és szépen működik is, jobb hatás fokkal...
Ezzel a konfiggal egy darabig nagyon jól el leszelennek a brutális erőnek, a tesszeláció sem fog gondot okozni....
-
TomiLi
addikt
válasz
gombcomp #153 üzenetére
Gratula hozzá!!!
Megpiszkáltad egy kicsit? Úgy értem az órajeleit emelted?
Gondolom értelmes driverre még várni kell, ami igazán kihozza az erejét a VGA-nak....
sniper elite: Csak óvatosan! Én már lecsökkentettem az okaz az üzleteket, emberekt,amiktől vásárolok szám szerint 6-7-re sehonnan máshonnan... Nem érdekelnek már az olyan üzletek sem ahova állandóan nekem kell telefonálgatnom... És még meg vannak sértődve... Aztán megfejelik egy elbaszott számlával... És nem egyszer.... Lásd: PC Gear! De ez csak egy példa.... És ez még a jobbik eset....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest