- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
sniper elite #841 üzenetére
Sztem hagyjuk, mert képtelen vagy felfogni, hogy működnek a dolgok...egy csöpp rálátásod lenne nem hisztiznél, hanem elfogadnád azt a szomorú tény, hogy kifogtál egy rossz példányt amit gariztatni kell...ez van ezt kell szeretni. Az hogy én megosztom mizu az pusztán rajtam múlik és nem másokon...
Amúgy az új karik úgy néz ki jók...bár a 3dik kari az egyik játéktesztünkbe ismét belefagyott...de mivel quake warsról van szó még os gond is lehet...
-
Gorneck
legenda
válasz
subaruwrc #831 üzenetére
Rework lesz ennyi...ellenállás csere vagy mittomén...de nem is érdekel...elviekben az egyik mag hal le és amiatt akad ki...szal cummi...
sniper elite: Egy kicsit lenyugodhatnál...amúgy meg vess magadra...nem kell minden szart megvenni elsőre...régebben én is pont ilyen hülye voltam...aztán a rutin megtanított arra, hogy várni kell egy kicsit aztán vásárolni...a következő lépcső meg az, hogy leszarod már mi van a gépedbe, mert más sokkal fontosabb lesz...
-
Gorneck
legenda
válasz
subaruwrc #828 üzenetére
Az ellenállás csere vagy beiktatás után teljesen jók a karik...nem fagy a játék nem fagy rebootkor...elvileg frissebbb dátumozást kaptak oszt szeva...de bővebben holnap (mert mikor eljöttem a 12 órás tesztből még a kétharmada hátra volt)...elviekben jóvá fogják hagyni, hogy gyártásba kerüljenek a karik...kérdés azzal a 3,5k-val ami nálunk van vagy küldtek volna mi lesz...sztem megy vissza a gyártónak...ez elég nagy bőgés úgy gondolom...
És ugye itt azzal se lehet takarózni, hogy az egyszeri usernél nem jön elő...csak én erre azt mondom, hogy ezt ki nem szarja le mikor 3,5k-s megrendelést mondtak vissza, hogy kell így a fenének...pont az egyszeri usernak aki megveszi a komplett gépet...jahhh...és ez a hiba nem csak nálunk a "sufniba" jött elő...hanem kínába, ahol sokkal brutálabb r&d labor működik...
Szal röviden ennyi...sztem 1-2 hónap és már javított karik lesznek nálunk is mármint at expert ramiris és egyéb nagykerek polcain...Addig max lelkesen cserélgetik a rossz karikat...
Még szerencse 5770et akarok venni...ha kicsit normalizálódik az ára...
-
Gorneck
legenda
Megérkeztek a reworkölt kártyák...3at be is fogtunk...érdekes, hogy mind3 kártya igen érdekes kotyogó hangot ad ki...természetesen a venti az. Elvileg ma du kiderül, hogy segített e az a kis ellenállás a hiba kiküszöbölésében.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
sniper elite #573 üzenetére
Alapjába véve nálunk nem olyan jellegű problémák vannak, mint a te esetedben szvsz (mert ez leszámítva jó a kártya). Az hogy cserélik e az a nagykeren múlik és a gariztató személyen...nem az AMDn.
Anno már nem is tudom melyik karim, felvitte kedden boltos ismerős bp-re és másnap már meg is kaptam az újat... -
Gorneck
legenda
válasz
sniper elite #571 üzenetére
Én azt honnét tudjam? Azt se tudom mi a bajod a karival...meg azt se, hogy melyik nagyker, kihez viszed stb...
-
Gorneck
legenda
Ettől még egy elismert probléma, amivel nem szabadott volna kiadni a kártyát...persze publikálva sose lesz...hacsak a gyártók bele nem írják az új bios bug javítási listába...
Amúgy meg ha egyenrangú a kikapcs bekapcs a restarttal, akkor lehet bizonyos hw komponensekből álló gépeknél problémák, ahol persze majd elkönyveli a user win7 problémának...
Jahh azt nem írtam...már új bios van a kártyákon...szal nagyon kíváncsi vagyok mi is ez a rework pontosan amit csináltak...
Közbe belső levelezést olvastam...második GPU áll le...a rework ellenállás cserét jelent...
-
Gorneck
legenda
Az a baj, hogy ez a teszt éppenséggel egy sima restart teszt...semmi extra...van egy progi ami újraindítgatja a gépet beállított idő után és persze el is indul. Ha 1000 reboot kell, akkor annyit csinál...40-60 restartot bírnak a karik és elő is jön a hiba...szal semmi extra hókuszpókusz nincs ebben, de mivel AMD elismerte a hibát és új kártyákat küldenek és rework is lesz így úgy gondolom, hogy vannak azért gondok az 5970 körül...
-
Gorneck
legenda
válasz
cowboy_bebop #553 üzenetére
Pedig...elég esélyes...
Abu: Win7en kvalifikálunk...most olvasom, hogy januárba 5570et kell tesztelnünk...
Szal a kérdésedre visszatérve...i5ös konfigba produkálja a hibát és mivel arra lett volna a megrendelés másba nem néztük, csak az első szoftveres problémánk miatt néztük meg i7be.
Szal a hiba i5tel áll fenn náluk és a win7 pulzáló zászlócskájánál megáll és nem bootol az os tovább. Event logba nincs semmi...már vagy 5 béta drivert kaptunk és semmi...
Kínának ehhez procit kellett cserélnie, hogy reprodukálni tudja a hibát.De egyébként az FX1800as karikkal is gond van adott konfigba. 160 órás stressztesztet kellett rajtuk csinálni...
Ottoka: Ezek a karik stabilak és működnek. De a specifikus tesztfolyamatunkon nem mennek át. Ami annyit teszt, hogy nem rakható bele...az adott konfigba...
Ez úgy müxik...van egy család...pl Aspire...abba ha egy adott komponens még nem volt sose beleépítve, akkor mi egy komoly tesztfolyamatot követve teszteljük az új hardvert az adott családba...legyen az cpu, memo, vga, odd...amúgy közröhej, hogy mit össze variálnak a gyártók a hardvereikkel...egy bios/fw flesss és már más matricát kap a termék. Szal míg a laborunk vagy a kínai r&d nem hajtotta végre a kvalifikálást, addig nem lehet tömeggyártani azzal a komponenssel az adott családot... -
Gorneck
legenda
válasz
cowboy_bebop #551 üzenetére
Mivel ismerik őt, így nem csoda...persze ahhoz kell az is, hogy legyen a nagykerbe...
Paca2: Nincs ebben semmi érdekes...szar a kártya, ez van...home usernél uccse jön ki ez a hiba...csak nálunk és a mi előírásainknak nem felel meg vagyis az oké felirathoz nem elég.
-
Gorneck
legenda
Az hogy nem hallottál róla még nem jelent semmit...vagy azt gondolod lódítok?
Mint minden gyártó ők is raknak össze megrendelésre gépet...ahogy a Lenovo, IBM, HP...azt csinálnak amit kér tőlük a megrendelő...szal nem hinném polcokra gyártott gépekről van szó...de még az is lehet a MédiaM.-nak ment...de ebben ne menjünk bele, mert ezt nemtom biztosra...de nagyon komoly mennyiségű megrendelés volt rájuk...
Két gond is volt...
1. Szerelési...a burkolat olyan hőfokot produkált, hogy nem merték összerakni a gépet. Mi 100 fokokat is mértünk...
2. Fagyás, amit maga az AMD is megerősített a napokban, így a kártyákat reworkölni kell. Mondjuk ez nemtom mit takar pontosan...még az is lehet új FW-t kapnak a kártyák...de remélem nem vmi gányolás lesz.Jelenleg...GT310-320-330, 5970, 5770, 5450 kvalifikációk folynak ezerrel...
-
Gorneck
legenda
A magyarországi acernél ebben az évbe egy db 5970nel szerelt gépet sem engedtek ki (pedig nagyon komoly megrendelések voltak rájuk)...sőt...az összes kártyát nagy eséllyel reworkölni kell...
Igaz a beszállító valszeg Sapphire lesz és nem MSI...nálunk a laborba mind2 kártya hibás...egy bizonyos tesztnél elvérzik egy bizonyos konfiggal.
HW hibásak még mielőtt kérditek...elviekben, ez a teszt olyan amit otthon elég nehéz reprodukálni.
SW gondok is volt különböző konfigoknál...pl i7be semmi baja nem volt a karinak játékok közben i5ben meg peccccselni kellett a játékok javát...sniper elite: Abunak igaza van sok mindenben...de mondok egy példát...anno mikor hdd vásárlás előtt álltam sokat hezitáltam mit is kéne vennem...itt a PH-n mindenki a WD-t ajánlotta a megbízhatósága miatt. Nálunk a WDnek vannak a legrosszabb statisztikái...alaplapok terén meg GB és MSI viszi a pálmát míg az ECS ez egyik leg megbízhatóbb beszállító...
-
Gorneck
legenda
Egy kérdés az i5/i7 tulajokhoz...nem volt még olyan, hogy win7 alatt megállt az OS bootja...reset/restart után meg jó lett?
-
Gorneck
legenda
Mivel a hét többi napján szabin leszek, így csak jövőhéten nézhetem meg mit tud a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest