- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
válasz
cowboy_bebop #809 üzenetére
Tehát, ehez a konfihoz válasszam a WIN7 64 bit-est?
Ati 5970
I7 920 3800MHZ
6GB ram 1600mhz -
subaruwrc
félisten
válasz
cowboy_bebop #790 üzenetére
nehéz az élet tömeggyártott E760-as classifieddal.
-
RI/OS
addikt
válasz
cowboy_bebop #779 üzenetére
Az a sata3 vezérlő is olyan, hogy inkább rajta se lenne semmin.
Amíg nem jön az ichr11, addig felesleges vele foglalkozni, lassú mint a dög. -
gombcomp
senior tag
válasz
Igaz,hogy csak 3dm06-os eredmény de a PH lista 4. helyére elég lenne így is.
Rendben van ez a 5970! (csak működjön!) -
tome.jr
addikt
válasz
Főleg, hogy mikor ezek a lapok kijöttek még nem is volt vezérlő az USB3.0-hoz meg a SATA III-hoz.
-
killer1203
senior tag
válasz
cowboy_bebop #759 üzenetére
hm, csak akkor eddig miért dicsérte az I7 topikba a tömegszemét Gigát
(#761) sniper elite: Ram support lista is csak dísznek van, szerintem is hülyeség megnézni ram vásárlás előtt...
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #752 üzenetére
Olvasgass te is akkor, hogy mekkora %ban vannak hibák az asus msi gigabyte lapoknál, saját tapasztalatom is volt már velük, nem egyszer bios gondok és egyéb hardverhibák! Szóval nekem nem kell bemutatni ezeket a márkákat! Én csak annyit mondtam, hogy az EVGA most már minőségi lapokat gyárt, lehet drágák de megérik az árukat, főleg ha hosszabb távra lesznek véve! Az meg hogy, valaki inkább megveszi a 20kval olcsóbb lapot, amivel szívhat bios szinten és minden más pl ram kompatibilitási problémákkal! Annak megéri, akkor egészségére!
Subaru te meg nagyon okos vagy biztos, vagy csak fáj az igazság, ennyi!
-
Ybron
senior tag
válasz
cowboy_bebop #630 üzenetére
De nem csak ezert döglenek be mert tuningoljak..
en nem tudom mit csinalt vele, de akkor ennyi erovel ne is hasznalja.
Mondjuk nem is ertem minek mar ezeket a kartyakat huzni. -
Gorneck
legenda
válasz
cowboy_bebop #553 üzenetére
Pedig...elég esélyes...
Abu: Win7en kvalifikálunk...most olvasom, hogy januárba 5570et kell tesztelnünk...
Szal a kérdésedre visszatérve...i5ös konfigba produkálja a hibát és mivel arra lett volna a megrendelés másba nem néztük, csak az első szoftveres problémánk miatt néztük meg i7be.
Szal a hiba i5tel áll fenn náluk és a win7 pulzáló zászlócskájánál megáll és nem bootol az os tovább. Event logba nincs semmi...már vagy 5 béta drivert kaptunk és semmi...
Kínának ehhez procit kellett cserélnie, hogy reprodukálni tudja a hibát.De egyébként az FX1800as karikkal is gond van adott konfigba. 160 órás stressztesztet kellett rajtuk csinálni...
Ottoka: Ezek a karik stabilak és működnek. De a specifikus tesztfolyamatunkon nem mennek át. Ami annyit teszt, hogy nem rakható bele...az adott konfigba...
Ez úgy müxik...van egy család...pl Aspire...abba ha egy adott komponens még nem volt sose beleépítve, akkor mi egy komoly tesztfolyamatot követve teszteljük az új hardvert az adott családba...legyen az cpu, memo, vga, odd...amúgy közröhej, hogy mit össze variálnak a gyártók a hardvereikkel...egy bios/fw flesss és már más matricát kap a termék. Szal míg a laborunk vagy a kínai r&d nem hajtotta végre a kvalifikálást, addig nem lehet tömeggyártani azzal a komponenssel az adott családot... -
Gorneck
legenda
válasz
cowboy_bebop #551 üzenetére
Mivel ismerik őt, így nem csoda...persze ahhoz kell az is, hogy legyen a nagykerbe...
Paca2: Nincs ebben semmi érdekes...szar a kártya, ez van...home usernél uccse jön ki ez a hiba...csak nálunk és a mi előírásainknak nem felel meg vagyis az oké felirathoz nem elég.
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #548 üzenetére
Bazárostól vettem, de ha cserélni kell akkor biztos nem 1-2 nap lesz!
-
zuchy
őstag
válasz
cowboy_bebop #501 üzenetére
Igen, tudom, téged is számításba vettelek a "rendesen működő" HD5850 tulajok között.
Remélem orvosolják majd ezeket a problémákat. Venti zörgés, csíkozódás... Össze lett csapva.És nem is pár darab. Igen, azt is tudom, hogy fórumokból messzemenő következtetéseket nem érdemes vonni.
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #146 üzenetére
Talán mert egy Sapphire OC meg egy tuningbarát Asus VGA inkább keresettebb mint egy sima semmi extrát nem nyújtó változat! Amúgy Asusban eddig sose csalódtam, azért is inkább olyat veszek amit ismerek!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
cowboy_bebop #146 üzenetére
nekem 1x volt PowerColor karim, és semmi gond nem volt vele ...
-
Zsozsooooo
tag
válasz
cowboy_bebop #11 üzenetére
De most mér,
ha a felhasználó is izmosra tudja tuningolni a kártyáját, akkor ki venne OC-s változatot drágább pénzért ? Pláne ha még az ATI is azzal reklámozza a referencia kártyáit, hogy menyire jó minőségűek és milyen jól tuningolhatóak !
De persze lehet nagy hülyeségeket beszélek majd ha lesz Fermi akkor lesz hivatalos OC kari is biztos ! -
zuchy
őstag
válasz
cowboy_bebop #6 üzenetére
Talán majd karnak még 2x1GB ramot rá, vagy akár két teljes értékű Cypresst, erősebb PWM-ekkel.
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #6 üzenetére
A PLX chipen ATi logos "sapka" van
A PCI-E 3.0 szabvany szerint lehet majd rakni 2x8pines tap csatlakozot a kartyara, es johet gyorsabb verzio, de 2010 masodik negyedevenel elobb nem lesz veglegesitve a szabvany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest