- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaYaK
tag
válasz
sniper elite #966 üzenetére
tudod mindenben benne van hogy elromlik.... és mindenki addig használja amig el nem romlik... itt csak a márka mizériádra utaltam...
gombcomp hétvégén ha ilyen idő marad azaz hideg minusz fokok akkor azért még megnézem a végét...
persze ha nem fagy le a kari
mint irták
-
KaYaK
tag
válasz
sniper elite #959 üzenetére
Én meg ha jól tudom eddig itt a PH-n csak Sapphire OC-kal érték el /2 eredmény van eddig/ az 1000Mhz Gpu frekit...
Minőségről ennyit és nem többet.
Persze minden gyártó kártyájával el lehet érni csak kicsit bosszant ez a minőség meg miezmá beszéd...Minden gyártó kártyáinál vannak hibásak és te egy pont ilyet fogtál ki ennyi. AMD szerintem jó munkát végzett a kártyával és pont.
sőt ez is sapphire 1100Mhz Gpuez kicsit durva eredmény
subaruwrc gombcomp itt a fesz 1.3V-olt
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Megigértem itt a fórumban így hát tesség ez a legfrissebb eredmény és asszem ezzel együtt az első ilyen eredmény is:
SAPPHIRE HD 5970 OC @GPU: 1000MHZ
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Az elmúlt napok beszélgetése után, bár ritkán írok a fórumba de mindig követem a történéseket... Elhatároztam hogy írok egy kis szösszenetet előre is bocs érte mindenkinek!
Egy kis pozitiv vélemény a kariról! hiszen ebből van a legkevesebb a fórumban...
Nekem pl semmi bajom gondom nyűgöm és elkeseredésre való okom amiért megvettem a Sapphire HD 5970 OC karit!
Igaz voltak gondok míg ki nem jött a 9.12 cata de vele eléggé jól megy a kari igaz 2d-ben a második magot nem veszi vissza...És sapphireredline kiírja hogy nem támogatja a vidkarimat...
De ami a lényeget illeti! A kari igazi vadállat! Kicsit emelt órajele 735gpu és 1010memo helyett sikerült tuningolva 970Mhz gpu és 1104Mhz memo frekit elérni...De már készül a teszt ami ezt is majd a herceket átlépi ugyanis sikerült lefutni a 980Mhzgpu frekis tesztnek is! Ez mind GYÁRI hűtővel nem piszkálva a fordulatszámát(max: 85-95fok magok hőmérséklete)...
Most proci az ami sajnos a szűk keresztmetszet a tuning teszteknél...itt jegyzem meg hogy nekem még C0 i7 920-am van és nem tervezem lecserélni/még sohasem futottam bele amúgy gyártási hibájába, pedig akartam/ ugyanis bőven megfelel amire kell... bár volt gondolatom D0-ra áttérni de felesleges azért a +400Mhz -ért kb... max teszt...
A kártyával még játékok alatt fagyás nem volt... kopp kopp kopp
Lehet majdan lesz de addig is nyúzom és megosztom veletek az elért eredményeket hiszen ezért is van ez a topic!
Azért az kicsit hihetetlen hogy akinek van ilyen karija az miért nem csinál 3dmark vantage tesztet?Hogy lássuk ki mit tud kihozni belőle?
-
KaYaK
tag
válasz
gombcomp #479 üzenetére
Összességében tehát elmondhatjuk hogy ASUS-on lehet kézi venti szabályozás a SAPPHIRE OC-n pedig auton van és nem lehet kézi szabályozás így én sem tudom állítani, de nem is hiányzik
...
Megjegyzem hogy Sapphirék tudnak azért valamit mert a kártya nagyon csendes meglepően csendes még tuningplva tesztek alatt sem ad semmiféle hangzavart mint 4870x2 adott /kicsit felpörög ventije nagyon szolidan/! Ráadásul még erős tuning alatt sem ment a magok hőmérséklete 96fok fölé...Ígyelég jól végzi a dolgát...
Szerkesztés
tulajok azért csinálhatnának 3Dmark vantage tesztet...
tuning eredmény -
KaYaK
tag
Egy kis év végi szösszenet... Sapphire HD 5970 OC-ről...
9.12 catalyst-tal sem tudom állítani a ventit... Lehet nem is lehet? Automatán állítja magának? Melegedés gondjai nincsenek szóval nem tudom...Valaki ebben megerősíthetne...
Jelenleg itt van Vantageban : 25.016pont
A másik fájdalmam hogy a Sapphire OC Redline nem akar elindulni vista 64 alatt sem és win 7 64 alatt sem... Valaki esetleg ebben ötlet? Hivatalosan töltöttem le sapphire oldaláról is meg amit kaptam kártyával linkről is de egyik sem játszik... Így maradt msi afterburner... -
KaYaK
tag
CD-n lévő driver kicsit jobb... 3DMark Vantageban most 22.5k pontot hoz.Most szépen visszaveszi mindkét magot 2db-ben úgy ahogy kell! Ráadásul most már a catalyst kiírja a hőmérsékletet is! Azonban még mindig nincs megoldva a kártya ventijének szabályozása ugyanis azt nem tudom állítani még mindig... Talán majd a 9.12 driver megoldja...
Gondok vannak Dirt2-ben is DX10 alatt ugyanis bár kiírja a jobb felső sarokba a crossfire X emblémát de az fps amit produkál siralmas... Menuben lévő mutató szerint 17-18fps high és ultra vegyes beállítások mellett 1920x1200-ban.... Talán majd 9.12 driver....
Win 7-ben alapból benne van a .NET Framework 3.5 utasítás készlet? -
KaYaK
tag
Szervusz Kolléga!
Köszönöm szépen...Sikerült nem volt olyan nehéz nagyon kapós egy lap meg kell mondjam! Én annak árából vettem +kp az 5970-et...
5870-is nagyon jó vidkari és sajnos ezek fényében azt kell mondjam lehet bölcsebb voltál mint én!
De az biztos hogy driver terén sokat javul majd a helyzet csak hát minden új dolog nehezen indul be de a végére a 4870x2-is egész jó volt már a drivere! -
KaYaK
tag
Sziasztok!
Hát driver gondok vannak nálam is rendesen! Én nem a Cd-jén lévő drivert tettem fel hanem amit AMD-honlapján lehet letölteni... Érdekes hogy nem látom a Catában a hőmérsékletet... nem tudom vezérelni a ventijét... és a második GPU-ra 0 gpu frekit és 0 mem frekit ír ki...Bár a 3DMark Vantageban 21,8k pontot hozott ezáltal működik mind két mag csak nem látja?
GPU-Z pedig 2D ben jelzi hogy míg az első magot szépen visszaveszi 175/300-ra addig a második teljes gőzzel megy 735/4010! De ami érdekes hogy játékok és 3DMark alatt sem pörög fel a ventije!
vannak még gondok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest