- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Jah hogy én vagyok a barom idióta állat, mert megmertem venni azt a csúcsminőségűnek kikiáltott vga karit, amit gondatlanul dobtak piacra! Érdekes egy logikád van neked hallod! Véletlenül se ám a gyártó a hibás, biztos én beszöktem a gyárba és megpiszkáltam a fél állományt, azért fagynak a kártyák!
Amúgy meg több ezren megvették már az első héten, szóval egyáltalán nem csak én bíztam meg bennük! tudjátok az ebben a vicc, ha intelről vagy corsair-ról lenne szó de még mondhatnék pár céget, már rég kiadnának egy nyilatkozatott, hogy elnézést kérünk és vissza hívjuk az összes kártyát mert gyártási hiba történt,termékek elég nagy százalékban hibát produkálnak...
-
sniper elite
senior tag
Jó hír hogy lesz új javított sorozat, de ezt megint mi vásárlók szívjuk meg leginkább egyenlőre, akinél rossz a kártya vacakolhat a garival heteket, aztán kap egy ugyan olyan defektes karit! Ez egy tróger munka az amd részéről, megérdemelnék hogy minden hibás kártya után bepereljék őket, én már fontolgatom...
-
rocket
nagyúr
Bios gondnak tuno problema van azert HD5xxx sorozatnal is, pl. a HD57xx kartyaknal tobben is panaszkodtak a topikjaban, hogy nem mindig indul el elsore a gep, a kartyan a venti felporog ahogy szokas, majd elhalkul es utana mar a post kepernyo se jon be a monitoron, jo esetben ilyenkor a ctrl+alt+del segit, rosszabb esetben csak a manualis reset, utana mar minden mukodik normalisan. (akiknel fent all ez a problema, a HD57xx kartyat megelozo katyaval nem volt ilyen problema.)
Nalam nem jott meg elo ilyen problema, de letezik, es teljesen mas konfigok alatt jon elo, es a user error kizarhato.#588: Ott van pedig, products & technologies -> desktop products -> desktop graphics -> ATI Radeon™ HD 5970, ATI Radeon™ HD 5800 Series and ATI Radeon™ 5700 Series graphics -> ATI Radeon™ HD 5970
-
érdekes, amit írsz, mert eddig a VGA-im többségének volt valami enyhe restart gondja - többnyire nem a Win start, hanem az egész gép indulása környékén.
a 90%-os hibaarányról meg annyit, hogy HW-supportereméknél az elmúlt 2 hétben cca. 1 tucat 5970 ment el - 0 panasz. ők akkor javítják az arányt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest