- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Igen. Ez azért visszatart egy kicsit. A high detail is felejtős lesz Crysis-ban, nem hogy a very high. A pénztárcám mérete azon múlik mi a fontos számomra. De annyira nem lesz fontos a 2560, hogy félévente 100-120k öljek bele VGA-ba.
Lehet a 82 cm full HD tv lesz a megoldás, mert alapjában véve nincs bajom az 1920-as felbontással.
Írtam véleményt a Metro-ról a 4870 X2 topikba.Egy pozitív godolatot se sikerült összeszednem sajnos.
SzlobiG:
Nehéz kérdés...lehet 1920x1200 very high-ban szebb lenne a Crysis, mint 2560x1600-ban medium-on. Szóval közel se biztos hogy annyira jól járnék. Nem kapható normális vas, csak milliókért, ami ebben a felbontásban tudja a "high detail"-t. Sajnos.
-
sniper elite
senior tag
Gondolkodom rajta hogy visszafizetést kérek, remélem megoldható ha esetleg nem lenne egy másik fajta 5970. 5870be már nem akarok benevezni, inkább nvida karit veszek, most nem tudom mikor jön pontosan ki az új széria, de addig maximum veszek valami kisebb karit, amin elmegy a fifa2010 aztán beújítok egy felsőkategóriásra.
-
Devid_81
félisten
Nemtom hallod, en annyit se adnek egy kariert sem amennyi nalad az also hatar
Annak a felet mar igenAmugy nem kicsit erdekes, hogy 600$, itthon meg majd duplaja...
Es meg ha becsuszik a vamon akkor is "csak" afaztatnak, szoval en rendelnek kulfolfrol ha ilyen rezsora vagynek.
110k+25%Szerk: (#63) sniper elite: En Asus mellett voksolok, az tutter ad hozza valami finomat
-
CSiMi_
tag
Áh, szerintem nem megy le ennyire! A procik mennek le ilyen gyorsan, de valamiért a videokártyák csak évi 10-15%ot esnek :S föleg az utóbbi 2-3 évben. De talán ha karácsony után beáll pl 110-120K akkor jövőte 90K.
Szerk.: ez csak tipp, nem vagyok sem piackutató, sem tőzsdecápa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest