- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
-
Igen ezzel tisztában vagyok, hogy 1280 x 1024 re oltári túlzás De a jövőállóság a fő szempont illetve a monitort fogom következőnek lecserélni (a februárban érkező HP ZR22w vagy ZR24w a kiszemelt áldozatok) amik már 1920 x 1080 al dolgoznak így már értelmet nyer a dolog feltéve ha az alaplapom megfelelő kakaót tud adni a kártyának mint azt már eredetileg is kérdeztem.
-
Bluegene
addikt
nem tudom, kerestem a neten tesztet de nem találtam meg
mondjuk én egy 150K-s 5970-est nem raknék bele egy PCI-E 1.1-be, szívem szerint
bár ki tudja, lehet visszafogja, lehet nem de így is úgy is elboldogul a játékokkal mert kb 5 teraflopos, mérhető, de érezhető különbség sztem nincs jelenleg
viszont aki 150K-t kiad egy ilyenre annak úgyis van rendes lapja, szal a gyakorlatban nincs ilyen gond
-
tome.jr
addikt
Amit linkeltem azt olvastad? Van valami saját tapasztalatod 1.1 és 2.0 között? Vagy esetleg netes teszt? Ezt most kíváncsiságból kérdezem. Egyáltalán kihasználja a 2.0 sávszélt egy mai kártya?
kelzsoca: Mi az hogy illene? Bálba megy vele?
Nekem az a saját tapasztalatom hogy szinte semmi különbség nincs fps-ben egy ddr2-es AMD és egy ddr3-as X58-as konfig között 1920x1200-nál.
-
Bluegene
addikt
asszem a 5870/50-est minimálisan 1-3%-ban fogja csak vissza!
volt erről rendes teszt is!
én nem hinném h az 5970-est lényegesen visszafogná, hisz a GPU az adatot a fedélzeti memóriából szedi, a CPU és GPU közti kapcsolatra pedig elég a szűkebb busz, hisz nem áramlik rajta annyi adat
-
Steady74
addikt
ott a piros pont
nem tudom hogy ezek a kártyák mennyire hangosak, de a 4870X2 kifejezetten hangos volt játékok alatt, mígnem a AC hűtője nem került rá, azóta max 40-45 fok a kari és 90%-os ford.szám alatt nem hallani, hogy megy a hűtés.
valami ilyesmit gondolok az 5970-re is, ha váltok, azt hittem van készülőben valami ilyesmi, vagy hallottatok róla. 5870-hez láttam már AC hűtőt a honlapjukon, bízom bennük hátha most is lépnek
Tapasztalataitok alapján játékok alatt max felbontással mennyin jár a venti és mennyire hangos? -
HW Junkie
tag
A vevők számára barátibb fogyasztás elérését és nem műszaki korlát betartását célzó gyárilag alulfeszelést a tesztek írják nem én találtam ki. Bár amit mondasz nem hangzik hülyeségmel viszont akkor miért nem gond a forgalmazók által is ajánlott brutál túlhúzás és túlfeszelés amivel ugye ezt a PC-SIG limitet biztosan átlépik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest