- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
ADAM1337 #2784 üzenetére
Igen kell, nekem van anno a settlers 7 demohoz kellett.
(#2785) conqver: Tippre az UVD órajelre kapcsolgat fel csak, Biosa nem lett buherálva? Friss windowson is ezt csinálja amikor csak a driver van fennt semmi más progi? Nem hinném, hogy hardweres probléma van, ha új winnel se lesz jó, akkor egy másik gépbe megkéne nézni azt ha ott is szar, akkor lehet hardweres problémára gyanakodni.
-
aLstaR
tag
válasz
ADAM1337 #1990 üzenetére
Szerintem ez a Vga, Cpu limit nagymértékben függ az adott alkalmazástól. Persze létezik ilyen, de ezt nagyon nehéz kijelenteni így általánosan. Példának okáért Metro33-ban maximális grafikai beállítás, tesselation on mellett 1680x1050-be is Vga limitet fogunk kapni, még ha 2db 5970CF-be van kötve akkor is. (Természetesen, ha egy I7-est 4Ghz környékén használunk). De ugyan ezt ellehet mondani egy másik alkalmazásra is csak éppen fordítva. Következtetésképpen nagymértékben függ az adott programtól, "játéktól".
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #1226 üzenetére
Na azért várjál, 965 meg 975 cserénél kaptam azért pluszt azért a 100k-ért, most meg ugyan azt a teljesítményt kapom. Még nem tudom mennyit kéne rárakni, akkor eldöntöm megéri-e, vagy kérem simán a cserét aztán be az apróba eladásra. Végül is ha kapok kettő Asus 5870-et ami lehet megint valami hibás széria lenne... hát nem tudom megéri-e ekkorát vállalni.
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #1133 üzenetére
Megint csak újabb bukás a 5900 szériának, szerintem aki elkészítette az ütemtervet, és döntött hogy ilyen hamar adják ki a kártyát, azt már szétverték az AMDnél
Amúgy Win7nek is van baja, nálam is elő elő fordulnak windowsra utaló gondok, de már olyan nevetségesnek tartom ezt az egészet, hogy köpök rá! Részemről utoljára talált gazdára AMD kártya, remélem sokan vannak így vele! Szóval jövőt illetőleg -1 vásárló és ezt csak is maguknak köszönhetik, meg a pénzéhes állatkirály tervezőknek és főnökségnek!
-
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #1063 üzenetére
Felraktam igen a hotfixet, át se olvastam mit javít, gondoltam biztos pár dolgot ha már le lehet tölteni! De lehet nem volt jó ötlet! Bár szerintem az ati driver még nem lép működésbe amikor csak a jelszót kéri a win7! De lehet tévedek! Viszont nagyon szükség lenne már a Januári Catalystra, mert iszonyatosan kényes a kártya sajnos így!
-
keIdor
titán
válasz
ADAM1337 #765 üzenetére
Foxconn a legnagyobb cég az összes közül, tehát az a legnagyobb tömegszemét.
El se merem képzelni az Abit, aki sajnos megszűnt (de sokat letett az asztalra) mi lehet.
Na meg az AsRock, aki sok egyedi hybrid-el állt elő.(#766) RI/OS: +1
...és még csak nem is nevezhető az alaplapok Ferrari-jának, mert ugyanúgy gépek gyártják, mint a többit.
Én azon se lepődnék meg, ha az Asus-tól 10m-el arrébb készülnének az EVGA-k.
tome.jr: Hehe, trutru
-
gombcomp
senior tag
válasz
ADAM1337 #777 üzenetére
Ha megnézed a Blood Rage topicot ott leírtam néhány furcsaságot,de utólag kiderült
erősen belefutottam egy hibás betabiosba, ami nem szereti az SSD-t, és a 64bites oprendszert.Új bios meg március óta nincs....
cowboy: megkeresem a single 5970-est is,de az sem sokkal kevesebb. -
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #765 üzenetére
Foxconnról alapból nem írtam semmit se, mivel nem ismerem a márkát! Szóval a tömegszemét bélyegemet még nem ragasztom rá addig, amíg nincs vele tapasztalatom
Giga-Asus-Msi-t direkt azért emeltem ki, mert már voltak ilyen cuccaim, és nem mindig voltam megelégedve velük enyhén szólva!
-
gombcomp
senior tag
válasz
ADAM1337 #765 üzenetére
Nekem is tömegszemét Foxconn van,legyünk őszinték vannak hiányosságai mindegyiknek
az eredmények meg nem "csak" a vastól függenek.
Hogy maradjunk a topic címénél,az 5970 bármilen tömegszemétben hozza magát,ha van
legalább 1db 16X PCie slotja,de azért kell alá a proci is.Az én szerény unlimited edition
lapommal már van egy elég jó PH-s Vantage listavezető eredmény. -
subaruwrc
félisten
-
sniper elite
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
"Az asus-hoz ha jól tudom van voltage tuner ha tuningolni is akarod akkor azt kell megvenni."
Ezzel a mondattal volt a bajom, mert ezzel azt mondod, hogy csak és kizárólag az Asus ad feszültség állító progit a kártya mellé. De az általam linkelt ph-s hírben benne van, hogy jár még az MSI-hez, az XFX Black Edition-hoz és a Sapphire OC-hoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest