- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
hektorka69 #3194 üzenetére
25 pénz? Hehehe ne viccelj 150+k volt
-
eladohardver
őstag
Üdv! Gondoltam írok magamnak, hátha válaszolok is
viccet félre téve ha netán valakinek még meg lenne az XFX overvolt tool, akkor ne féljen megosztan, mert xfx-ék szépen le szedték a letöltések közül.
-
eladohardver
őstag
Urak! Esetleg valaki tolja a Batlefield 4-et? nálam gyakorlatilag mind2 gpu-IDLE állapotban van 157
mhz
-
eladohardver
őstag
válasz
sultansmith #3190 üzenetére
Eredeti bios, vagy legújabb bios újra flashel, másik videokártya, vagy integrált vezérlő segítségével.
-
eladohardver
őstag
válasz
ricshard444 #3137 üzenetére
háát egen... szemét dice bf3 al eladhatóvá teszi a több gigás vram-al rendelkező kártyákat.
-
eladohardver
őstag
válasz
ricshard444 #3135 üzenetére
Xfx-ekkel megy 1200 felett. 925 hány v-al?
-
eladohardver
őstag
válasz
Zsozsooooo #3101 üzenetére
Nem hangos!!! 1általán. 1920 at forog... a vrm melegebb 1 picit mint a gyári hűtővel max fordulaton...
nálam 1.2 v on megy 900 mhz et ha nincs berakva a physx kártya ami lefogja légmozgást.... persze nálad vszeg telljesen más feszültség értékek melett fog menni... a hőmérséklet az ettől is függ... hogy hány V-olt kap.
felszerelésnél van 1 kis buktató, de ha végignyálazod a fórumot sztem be is van linkelve.
-
eladohardver
őstag
válasz
Zsozsooooo #3099 üzenetére
Nekem van! Mit szeretnél tudni ac-ról?
Eredeti bios megvan még? RBE-vel kéne átszerkeszteni
az eredeti biosodat... Nem vágom mire jó amit csináltál... ezt elérhetted volna win alól is.
-
eladohardver
őstag
Lol Uninstall+ driver sweeper megoldott mindent...
tíneg jó dolog... ez a kis progi.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #3078 üzenetére
kezdem azt hinni, hogy nem ez az elsődleges probléma....ez az új 11.4 es driver.... mintha hulladék lenne bad company 2 35 40 fps max és mind2 gpu t terheli.... Vajon AMD-ék ezt direkt csinálják? Hogy az előző generációs kártyákanka elk**ják a telljesítményét h váltsanak az emberek...?
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #3077 üzenetére
Fail!
Synchronize Settings for similar graphics processors fülről eltünt a pipa... vszeg ezért az alacsony átlag
-
eladohardver
őstag
Valakitől kaphatok ki segítésget? COD Black OPS min átlag max fpst lehetne kérni mondjuk egy nuketown pályáról... teli szerveren persze... Nálam 3.6Ghz en az I7 GPU 870 mem 1200
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
32543, 362041, 0, 156, 89.888Köszi aki válaszol!
-
eladohardver
őstag
Vélemény a 11.2-es cat-ról?
Nálam a második gpu csak 22% és 0% közt terhelődik az új furmarkal... illetve COD BO-nál mind 2 gpu max60 % az előző driveral-80-80% volt
-
eladohardver
őstag
válasz
Razermazer #3013 üzenetére
lol slobinak rev 1.4 es XFX hd5970 e van.... nekem rev 1.5 Mégis nála nem nálam meg előjön ez a xír...
na most akkó mivan?
arra értem, hogy ha túlhúzom a gpu-t akkor mikor visszaveszi az órajeleket a normál bios-al akkor bezony szemetel a monitor... ha átállítom a biosában, hogy 150 mhz nél 0.95 helyett 0.963 at kapjon akkor segond vele
-
eladohardver
őstag
Arra vki megoldást, hogy ha játék után kilépek a game-ből miért megy a 2.gpu-99% on.... Vki esetleg tudja?
-
eladohardver
őstag
válasz
Whit3Rav3n #2997 üzenetére
nálam ha 900 ig tuningolok sem.... mindíg 157 re vesz vissza. adtam biosból +0.0125v ot az idle gpu órajelnek és azóta nem csíkozza. mmint RBE-vel.
-
eladohardver
őstag
Nálam is az van jó dolog, csak figyelni kell a felszerelésével, illetve be kell állítani msi after burnerben a fordulatot mert alapban 600 ra fogja visszavenni neki és akkor melegszik mint a dög,már volt róla szó a fórumban.... 1enlőre ne húzz semmit, csak legyen jó alapon adjál neki +1et a gpu nak azt próbáld úgy aida nem kell nem a hőfokokkal voltokkal van baja...
-
eladohardver
őstag
a másodiknál ott van a miért... gpu vrm 1.52v ot kap... 1.05 helyett milyen programok futnak amik monitorozni tudják a gpu-t ? 1x re csak 1 et futass pl AIDA, vagy GPUZ vagy MSI Afterburner. nem szóltam az a vdimm
Ezek telljesen normális hőfokok/voltok... Nem kéne fagynia... Hacsak nem amit már fentebb írtam, de az se lehet .... mert terhelés alatt fagyik ki....
Am melyik az a program, ha nem titok?
-
eladohardver
őstag
Ha ez az a log aminél kifagyott a rendszered... és nem a cpu/memóriával van gondod azaz kitesztelted... akkor én aszondom h a kártyád nem bírja az alacsony feszt.... idle állapotban mikor visszaveszi 157 mhz re és 0.95v ra... nálam ez csak akkor van ha túlhúzom a kártyát mondjuk 850mhz re v tovább... én azt csináltam h a kártya bioszában beálítottam RBE-el(az 1.26-os verzió működik 1.27-el nem ment), hogy 1v ot kapjon illetve 400 mhz en menjen a gpu és 900 mhz en a memória, idle állapotban.
-
eladohardver
őstag
ez semmi... kifagyott a géped? ez csak 1 leolvasás 2011.01.27. 18:50:06
Nálam így néz ki. 2011.01.27. 4:36:15 tól 2011.01.27. 5:54:12 ig
Hagyd nyitva az aidát amíg ki nem fagy.
-
eladohardver
őstag
pakolj fel egy aida 64 et
Beállítások naplózás nál állítsd be szenzor értékek naplózása html fájlba... és a hőfokokat illetve a feszültségeket mentse.... és használd a progit aminál lefagy ... fagyaszd le majd nézd meg a naplót. vrm hőfokokat illetve a gpu feszek fokok lehetnek fontosak...
tedd fel vhova a logot. miután fagytál..
-
eladohardver
őstag
válasz
ricshard444 #2965 üzenetére
Érdekes... Nekem volt 3db Sapphire 5970 em és 1ik sem volt stabil 1200mhz en... max amit bírt stabilan az 1150 volt... Jól kifogtad.
-
eladohardver
őstag
válasz
SzlobiG #2909 üzenetére
biztos h jobban megéri a gts450! gts250 ről tudok nyilatkozni... kiba meleg +50w és persze nem megy úgy mint a gts450. Amit én javasoltam az 35 körül van... viszont hűtést nem kell cserélni rajta... igaz 3000 ft környékén van hozzá ac. Szóbajöhet palit gts450 512mb os verza asszem ez a legocobb... vesző hozzá egy ac-t azt hangra sem lesz panaszod.
-
eladohardver
őstag
válasz
Benyaking #2904 üzenetére
GTS450!
Nekem a linken található verzió van. Original biossal max fesszel 970 mhz ig lehet elmenni vele. keveset fogyaszt és szerintem eléggé halk... van persze aki a topicjában lecserélte róla a gyári hűtőt AC-re. De én feleslegesnek tartom cserélni...Mert a konfomban van nagyobb telljesítményű venti ami túlharsogja.
Gyári driver installálása után új pisix driver fel hack azt csókolom.Itt mondjuk pisix gpu alapon ketyeg... cl8 on a memória időzítések... szal még lenne mit finomítani.
-
-
-
eladohardver
őstag
válasz
SzlobiG #2889 üzenetére
biztos h nem ugyanaz! Így van ez nincs fent az oldalukon... am felraktam azt is ami kivan rakva, ami a te karidon van(kilestem fórumból mi van tieden)... azzal is műxik.
Tess, csak neked
Ez a kártyámon volt/van eredetileg.Benyaking! Ne használd, mert ha megnyitsz mellé egy gpuz-ablakot is, a gpu azonnal 1.6v ot fog kapni.... Szal így hamar vége lenne, mint a botnak. Lets go off that shit
Ezt am egy admin betehetné első hsz be, bár lehet tök min1? me a kutya se olvasná L??
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2881 üzenetére
07/13/10 dátumú xfx bios Ha netán érdekel vkit...
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2881 üzenetére
mind1 megnéztem másik biossal, ugyanaz, át dobtam P45 be ott műxik... ugyanazzal a win-el...
Benyaking! Ha táp cserén gondolkodsz válassz olyat amin nem osztottak a fázisok... Pl: Cooler Master Silent Pro széria
-
eladohardver
őstag
Új driverrel MSI Afterburner nem ad csak az 1ik gpu-nak +feszt... igaz előző driverekkel még nem próbáltam.
SzlobiG légyszi majd küld el a mailemre az eredeti biosodat, hátha azzal jó lesz..?
-
eladohardver
őstag
válasz
conqver #2800 üzenetére
Na akkor kezd így:
Win reinstall.
Ha ugyanaz a szitu, próbáld egy másik pc-ben.
Ha akkor is, AC-t szedd szépen le pakold vissza a gyári hűtést, vidd vissza a kártyát ahol vetted és halgass arról hogy volt AC hűtés a kártyán.
Más 5letem nincs.
Illetve mégis... nézegettem az adatlapod... Gigabájt odin 600W os tápod van, ami fel van osztva 3db 25A-s ágra, tán próbálj egy erősebb tápot.... Ami lehetőleg nem bontott fázisú.
-
eladohardver
őstag
válasz
conqver #2795 üzenetére
) Kac-kac!
Túlvan hajtva a csavar, ezáltal elvan hajolva a nyák, valszeg 2-é tört egy áramkört az ipse aki csinálta... Itt a képen látszik is, hogy mely csavarokra érdemes figyelni h ne feszítsük túl... én pl mindre figyeltem, hogy csak addig csavarjam amíg kezdi fogni/szorítaniaz a teszt nem egyforma... Antializéing nem 1forma
vezeték ott nem nagyon van...
-
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
Úgy látszik nem csak nekem van problémám bc2 vel... fagyik másnál is...
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2749 üzenetére
Mostmár legalább kibírja fél órát
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2739 üzenetére
lehetséges, hogy ha először NV kari van a gépben, ami csak dx10-et tud, belépek a dirt-be akkor ugye dx9 be megy a game... szóval lehetséges az h ha kicserélem a karit akkor nem állítja be autómatán a dx11-et? Mert akkó lehet ezért emlékeztem 100 körüli/feletti fps-re sztem...
am bc2 w újrapakolással rendbejött... legalábbis nem dobál ki 5 percentként
Juppyyyé
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2743 üzenetére
am meg random kifagy 10.9-10.8 as driverekkel BBC2-ből
Jaja ugyanaz a settings...
Peresze mind2 nél felpakoltam 10.9-hez a 10.9 est 10.8 as hoz meg a 10.8 as profilbigyót
Vsync off... am minden más maxon csupán ennyit álítottam...
Felbontás 1920x1200
-
eladohardver
őstag
válasz
SzlobiG #2738 üzenetére
Új driverrel dirt2 bench :
min_fps="60.969757" av_fps="79.059502" min_fps_ms="16.401575"
Ez nekem furcsának hat... amikor utoljára felpakoltam 5970-el a gamet pár hónapja akkor olyan 100-120 fps volt átlagra... ugyanez a bench.... WTF?
Tán az zavar be, hogy volt melette egy pisix-es kari...?
Dobjam újra win-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest