Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cowboy_bebop
őstag
Ennyi pénzért igazán lehetne ezeken a lapokon USB3.0 meg SATA III.
ADAM1337: 5970 + 5870-es az eredmény.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #753 üzenetére
Csak az újabb blődségedet cáfoltam meg (h. EVGA lapok nem mennek tönkre).
Teljesen felesleges plusz pénzt (pláne nem 20 ezret egy amúgy is drága X58 lapnál) kiadni egy EVGA lapért, mivel az is ugyanúgy tönkremehet. Ennyit az EVGA minőségről.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #717 üzenetére
"Sose olvastam még olyat, hogy egy felsőkategóriás EVGA lap cserbenhagyott volna valakit!"
Akkor olvass:
Elromlott EVGA E759 Classified
Remélem a hülye megállapításaid most is igazak, és őrjöngve, az EVGA-t szapulva hajítod ki a gépből a lapodat.
-
cowboy_bebop
őstag
Annyira túl van már ez a sniper-es dolog lihegve. Egyszerűen nem kellett volna gyári hűtővel feszt emelnie, meg 950/1275-ön járatnia a kártyát.
Én is húzom a VGA-t, de ha elromlik, biztos nem jövök ide hisztériázni, meg az AMD-t hibáztatni; behúzom fülem-farkam és örülök ha egyáltalán kicserélik. -
cowboy_bebop
őstag
Írhatunk neki bármit, egy jó ideig akkor sem fogja tudni feldolgozni, hogy tönkrement a VGA-ja.
sniper elite: Nekem anno 2 8800GT-m is megdöglött, akkor az NV egy nem fair cég. Sőt, egyik cég sem fair, mert nem teszteli egyenként napokig a kártyákat. Ha így lenne, akkor természetesen azért szapulnád az AMD-t, mert a teljes tesztelés pluszköltségeit beépítené az áraiba, és az 5970-edet 200.000,-ért tudtad volna csak megvenni.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #605 üzenetére
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan veszed h. a a Fermi az a) egy perfekt kártya lesz, és b) pár hónap múlva itt is lesz?
Mindenki sajnálja, hogy elromlott az 5970-ed, de ez előfordulhat bármilyen más hardverrel is. -
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #549 üzenetére
Én csak SimonYana-ról tudom, hogy 1-2 nap alatt legariztatja a nagykerben a rossz hardvert. Érdekelne, ki az aki egy hónapot ül rajta (h. tuti ne vegyek tőle semmit).
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #542 üzenetére
"Jah erre találták ki a garit, és mi van ha az is rossz lesz? Kb 1 hónapig várhatok most a cserekarira, aztán kövi is bexarik akkor megint csak 1 hónap!"
Azért a kiskered/nagykered tetű lassú garancia ügyintézéséről remélem (még) nem az AMD tehet.
Itt ph! bazárban is van, aki 1-2 nap alatt cseréli a rosszat, ott kell venni hardvert.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
eladohardver #260 üzenetére
Azért majd csinál ő is képet, ne aggódj..
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #145 üzenetére
Azt írtad, hogy "Powercolor amúgy se kellett volna."
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #131 üzenetére
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Zsozsooooo #10 üzenetére
Komolyan gondolod, amiket írsz?
Csak az első pár hétben-hónapban van korlátozás, amíg kevés a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest