Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor nagyon valószínű, hogy az AI optimalizációkkal van valami probléma. Amikor valami hiba van érdemes ezt az AI Off-ot eljátszani, lehet némi sebességvesztés (CF rendszer esetén akár sok is), de a hibák nagy többségét helyből megoldja.
theniel: Ja értem. Így már annyira világos, hogy tudom is mire gondolsz. Amikor az AMD beépített egy új szűrési optimalizációt, akkor pár HD 4000-es kártyatípus pöttyözéssel reagált rá. Asszem három driver volt hibás (talán a 8.6-tól, de ebben nem vagyok biztos, nekem akkor HD 3800 volt, azt nem érintette). A Catalyst AI Off megoldotta, aztán elkészült a végleges algoritmus.
-
-
TomiLi
addikt
Köszi az infót! Sajna sehol nem jelent meg a kiskerekben a szállízmány...
A márkával már én is úgy vagyok, hogy teljesen mindegy!Amit linkeltem üzlet, tuti kamu:.... [link]
Érdemes megnézni, mikor alapították a céget, se telefonszám, sem semmi válasz az emailjeimre....
Felejtő!!!!
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
Ünnepek előtt???
Ez elég tág fogalom.... Ennyire hiány van a 40nm-es vga-kból?
Sok sikert, hozzá.... Én is szemezek eggyel, de ha Karácsony előtt egy héttel döntök emelett a vga melett (cash) Akkor nagy valszínűséggel nem fogja senki idén már beszerezni.....Tegnap még 2 komolyabb üzletben is lehetett kapni, ma már csak a webshopokban, ahonnan soha nem vennék!
Itt érdeklődött már valaki?
Itt is csak bent maradt az árlistában??? -
TomiLi
addikt
Hajaj!
Csak győzd cash-sel!
Ph.-n
De Digital Trend-ben a legolcsóbbSzerk: Lasabb voltam ismét és még Isc Kolléga által linkelt üzletben olcsóbb is!!!
Arra azért kíváncsi lenék, hogy ezek közül az üzletek közül melyiknek van a "polcán" belőle..... Ha csak minden nap egy 5k esne az ára két hét múlva már én is beruháznék egyre....
- csak vicc volt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest