- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
minden szubjektív, nekem a ref 5970 jobban bejön. ez már magasabb mint a normál videókártyák és talán ugyanolyan hosszú is. szóval batár. a képen is ahogy áll a deszkában, hát nemtom. jó biztos brutál erős, de engem a kinézete nem győz meg. ha a jobb hűtéstől mondjuk mindegyik megy 1050 - 1060mhz-et vantagera akkor azt mondom megérte. de a marsból kiindulva semmivel nem lesz jobb mint a ref.
-
sniper elite
senior tag
Esküszöm még1x leírod hogy ez pech nem tudom mit csinálok veled, eszednél vagy te? 150 ezres karikról van szó, amik 1 héten belül döglenek be, ez nem pech bazdki hanem gyártói hiba! Tudom te könnyen vagy, könnyen véded ezeket a pénzéhes kapkodó majmokat, de azért gondolkodj már kicsit másnak a fejével is! Tudom nehezedre esik, de akkor is! Megmerem kockáztatni ha Február elején adják ki a 5970 szériát, és addig csak a tesztek folytak volna, nem itt tartanánk! De ezeknek egy számított, minél előbb kiadni és beseperni a pénzt! Nvidia meg kifog adni egy perfekt kártyát pár hónap múlva, szerinted melyik a fair cég? A másik meg, hogy ha ez veled megtörténik ami velünk, már 1 hete itt anyáznál annyira idegben lennél, meg szidnád az amd-t éjjel nappal! Sajnos így könnyen lehet védeni olyanokat, akik egyértelműen hibásak, hogy nem érintett az ember!
-
sniper elite
senior tag
Nekem semmilyen vízhűtés nincs rajta, mégis szarakodik a kártya, szóval kár erre fogni! Ez egyértelmű hogy bizonyos daraboknál valami gyári hiba van, erről kár tovább vitázni, csak azt nem értem, miért vagy te ennyire rosszul most hogy a drága picike amdédre merünk haragudni ugyanis volt pofikájúk összekapkodni és utána méregdrágán árusítani valami vganak nevezett ócskaságot! Nyugodtan védheted őket, de valahogy ettől még nem éppen neked lesz igazad! Azt meg végképp nem értem hogy nem is ilyen kártyád van, erre mondod folyamatosan itt, hogy ezzel semmi gond nincs csak pár darab lett rossz! Vegyél akkor belőle 2 darabot aztán utána mondjad hogy milyeneket fogtál ki! 1-et se mernél belőle most venni, annyira szarnál hogy kifogod a rossz darabokat!
-
Ottoka
őstag
AZ még nem volt vizes, mert 27-én épitettem át a gépet, lapot s cseréltem, meg winyókat, x-fi-t, stb. A 27.-e délutánt- éjszakát és a 28. reggelt kinlódtam végig a karival.
Az új karin már a vizes blokk van, és a vrm-ek is hűtve vannak, nem tudom milyen blokkja van paca2-nek, de nálam a vrm-ek 26-27 fokos alapon, terhelve se megy 40 fölé....
Egyébként az új kari úgy néz ki jó.
Másik ez egy igen idióta hozzászólás volt részedről, ezzel számomra el is dőlt a további beszélgetések sorsa veled. Ugyanis egy vizhűtés mindig azt a célt szolgálja, hogy a gyári léghűtésnél jobban hűtsön, tehát hogy lehetne eközben megfőzni a vrm-et, vagy esetleg a kártya bármilyen más részét?
Akinek mondjuk annyi esze van hogy olyan blokkot vesz ami esetleg valamit szabadon hagy, az megérdemli, és az tényleg ne kapadozzon itt.
-
Gorneck
legenda
Ettől még egy elismert probléma, amivel nem szabadott volna kiadni a kártyát...persze publikálva sose lesz...hacsak a gyártók bele nem írják az új bios bug javítási listába...
Amúgy meg ha egyenrangú a kikapcs bekapcs a restarttal, akkor lehet bizonyos hw komponensekből álló gépeknél problémák, ahol persze majd elkönyveli a user win7 problémának...
Jahh azt nem írtam...már új bios van a kártyákon...szal nagyon kíváncsi vagyok mi is ez a rework pontosan amit csináltak...
Közbe belső levelezést olvastam...második GPU áll le...a rework ellenállás cserét jelent...
-
Paca2
senior tag
az első fagyások akkor jelentkeztek, mikor még NEM volt rajta víz, de azt hittem, h a proci miatt volt, ami húzva volt (teszteltem)
másrészt meg a vízhűtő blokkot gyártók (EK pl, nem hülyék), de legyen neked igazad, mert látom nem nyugszol addig:
NEKED VAN IGAZAD, ÉN TÉVEDTEM, SAJNÁLOM, NE HARAGUDJ!
ati bocsánatkérését viccnek szántam, ha elolvastad volna a hozzászólásaimat
-
Ottoka
őstag
-
Ottoka
őstag
Nekem beszart az 5970-em, ma kaptam egy újat amit még nem volt időm kipróbálni. Ja mielőtt nyálaznál hogy kaptam újat, természetesen úgy, hogy vettem mégegyet, a szarral meg lesz ami lesz alapon.
Szal évek óta nem volt ati kártyám, most pl. 2 db sli-be kötött 280gtx ment helyette, de ide leirom hogy életem legnagyobb hibáját követtem el.
Trehány suttyó az amd a procijaival és a vgai-val együtt. Ilyen azért az nvidia-nal soha nem fordlt elő. Sztem tele vannak gyártás hibával, csak hoyg mielőbb piacra kerüljenek. Gondolom Te most Abu helyett vagy, aki végig nyálazta az amd elmúlt fél évét.
Undorító. Hányinger. De én vagyok a hülye, hogy ide jutottam.
-
Paca2
senior tag
mikor kifogynak az érvek jön az "ovizás"? nem én hoztam be más terméket! neked is 5970-ed van? tied hogy megy? mesélj a tapasztalataidról!
én nem sz@rom a pénzt, úgy hívják, amit csinálok h munka, és elvárnám, h nem vernek át
nem azt várom h MINDEN darab jó legyen, de szvsz és mások szerint is (kivéve titeket, szakembereket) GYANÚSAN SOK a rossz db
befejeztem ezt a meddő vitát
-
TTomax
félisten
Szép sorjában....
Ezek a radeonok a prémium kategória legteteje,az elit,a grafikai csucs ugymond,aminek az ára is csucs...az hogy a tulajok egy hónapig vártak olyan driverra amivel normálisan hajlandó volt müködni CFX-ben vagy szoloban az finoman szolva is felháboritó.Az is felháboritó hogy hibás alkatrészek kerülhetnek egy olyan vga-ra amiért 150ezret kérnek... 150ezret megkeresni sem egyszerü,nem hogy megsporolni,ezért a pénzért elvárná az ember hogy legyen driver és két hét után ne adja be a kulcsot.Amikor én keresem mega 150ezret akkor a fönökömet sem érdekli hogy van-e hozzám driver (fözött-e az asszony),vagy hogy hibás alkatrészek vannak-e rajtam (mondjuk influenza)...sajnos ezek tények,mint ahogy az is,hogy sok gond van az uj radeonkkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest