- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Arra céloztam, hogy ventit rosszul rakják bele, amúgy addig élvezd ki a karidat amíg nem fagy le mint annak a rendje! Aztán jöhetsz anyázni te is! Mindenki addig örül karinak mint majom a farkának amíg be nem xarik! Aztán legyél nagy tuningmester fagyis karival
Amúgy nem akarok vitázni de ezt a kártyát korán adták ki, lehet az első DX11-es kari, de mivel 1-2 játék támogatja csak a dx11-et így nem sok értelme volt Március előtt kiadni, nagyon sajnálom az amd ütemtervért felelős emberkét, mert lehet hamarosan repülni fog!
-
Zoo123
senior tag
"Gondok vannak Dirt2-ben is DX10 alatt ugyanis bár kiírja a jobb felső sarokba a crossfire X emblémát de az fps amit produkál siralmas.."
Talán Dirt 2 alatt nem működik megfelelően a crossfire, van rá patch azt feltetted?
Itt van: [link]Remélhetőleg segít a dolgon, állítólag nem csak Dirt 2 -ben javul tőle a crossfire teljesítménye hanem egyéb játékokban is!
-
TomiLi
addikt
Hello Uram!
Sajna ma szembesültem, hogy az 5870-t sem olyan beszerezni.... Talán mégis lesz....
Elfogytak ezek a jó kis vga-k.... 5970-ről sem mondtam le az az álmom! Csak még várok vele egy picit....
Atinál, meg igazad van! A jó driverhez türelem kell.....De előbb utóbb csak megszületik
Sokan mondták, hogy nagyon jó kis CF rendszer a 4870X2 4870 páros!
Én is erre gyúrok a szívem mélyén..., csak az 5xxx szériából...Valakinek nincs már ilyen konfigja? Szó volt róla itt korábban?
Mondjuk még driver hiányában nem sok mindent lehet vele kezdeni.... -
TomiLi
addikt
Hello Uram!
Gratula az új VGA-hoz! látom sikerült eladni a classit is!
Sajnálom ezt a driver mizériát, de már nem vagyunk meglepődve! Ati így szokta - persze ez nem túl szép tőle!
Én ennek és az ára fényében rendeltem egy 5870-et... kivárok és majd ha realizálódik az 5970 támogatottsága és ésszerűbb ára is lesz (jah meg lehet kapni, sok helyen már csak januárra ígérnek) majd akkor berakom az 5870 mellé... nah ezzel a konfiggal el leszek egy pár hónapig....Remélem minnél hamarabb kiforr ez a technika!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest