- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi4
tag
válasz
Cybertrone #2683 üzenetére
ja ja... ilyen szinten nem megbízhatók ezek szerint is a fsp 500+-ok.
-
lorcsi4
tag
válasz
Cybertrone #2681 üzenetére
Ez így igaz meg biztos hogy így van mert még az is közre játszik,hogy az FSP 500 watt felett megtartja ugyan azt a felépítést tehát egy 1010 wattos modell felépítésben szinte semmiben sem tér el az 500 watttostól attól függetlenül hogy több olyan izé van benne.Így igazábol 500 watt felett dobhatod ki és ezzel sok vásárlónak kellemetlenséget okozva. Az fsp 500 watt felett magas igénybe vételnél egy fos. Egy core 2 duot biztos elvisz ha fogyaszt 300 wattot
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2657 üzenetére
Nekem mx 3-am van szlobig
a cpura raktam még csak fel vgához egyenlőre nem merek nyúlni. Azon 7-8 ! fokot hozott az mx 2-höz képest nekem a gyárihoz képest pedig mondjam azt hogy kb 20 fok(de lehet több). Erre az új 6-os szériára én is kiváncsi leszek. Valakinek esetleg van róla jó fajta külföldi linkje? nincs kedvem googlizni.
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2619 üzenetére
Nekem is annyira szlobig ez normális szerintem .
Más: Amúgy szerintem ja leeht battleforgban elég neki az a sebesség de amúgy tényleg játék függő a 3,6 és 3,8 ghz midnen játék alá elég nekem pl gta 4 3,6 ghz-en jobban megy mint 4,2 ghz-en
de metronak is elég a 3,6 ghz.Ekkora felbontásban még én se toltam
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2609 üzenetére
Én igazából azért gondoltam,mert a hátsó része a vganak az ami melegszik tehát a mag hátulja. De ha jobb a légjárás illetve coolink ventik jobban kiviszik a hőt akkor a hátsó része a gpunak kevésbé fog melegedni illetve ha anoctua gyári ventijét rádobom akkor meg egyenesen bírja a 950/1250-et így is ebben a kis gépházban
Az ac jó csak most nincs rá annyi pénzem drága nekem egy picit drága most. Egyébként azt te teljes fax-án feltudod szerelni?
-
lorcsi4
tag
válasz
ricshard444 #2608 üzenetére
ha ajánlhatom személy szerint az asus-t vedd nekem is az van még arégebbi azóta már van egy rev-el jobb és a voltage tweak miatt egészen jól bírja gyári hűtővel is akár
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2606 üzenetére
akkor te is biztosabnak érezted a 925-ös core clockot
Én is visszább vettem egy picit hamar felszökött a hőfok bár ez mondjuk nálam a háznak is szerintem betudható egy kis gigabyte-m van kb 8000 ft
akarok majd cserélni házat meg coolink ventikben gondolkodom. Kivéncsi lennék az mennyit dob?
Akkor így nem igazán van hangja meg kisebb helyet foglal gondolom azért raktad bentre?Más:
Nm richard igen ez a kártya alapból böszme de tuningolva egy jó kis házban maga a bivalyság..
Milyen márkáju karid lesz? -
lorcsi4
tag
válasz
ricshard444 #2603 üzenetére
Hát ahogy már privibe írtam szerintem a memória lehet 1300 mhz,az nem sokat számít a core clock olyan 1,187 volton 925-nél nekem is megáll mint szlobignál és igen gyári hűtővel az 1,2 voltnál nagyobb értékeket nehezen fogod tudni lekezelni még az 1,2-t is ezért én ahogyan te is biztosan kiolvastad a hirdetéseinkből vagy innen a topikból
1,184 voltot ajánlok maxra jelenleg én is így használom.925/1300 Mhz-el.
Más: Szlobig Tényleg mennyit hozott neekd ez a víz hűtéses blokk? én most gondolkodom ilyenbe a kis tuningok miatt.
-
lorcsi4
tag
válasz
cyberkind #2566 üzenetére
az nagyon jó igen ha alap ventivel megy az meg főleg. a vrm milyen hőfokú? bár ha a mag ennyi akkor azzal nem lehet gond
nekem is annyin megy csak én user defineban csinálom a hűtést net alatt semmi játék alatt max 80 fok a hőfok
ez a régi beállításom most 950/1250-et megy 1,2 volton és 85 %-os ventivel max metro 2033 alatt más játéknál nicns ennyi
-
lorcsi4
tag
jó hangja van...
2 db 5970 vagy 4 db 5870 sokkal jobban megéri mint egy ilyen ares genyó!!
ha belegondolsz annak akinek pénze van már olyan alaplapra is van pénze és 2 db 5970-et mondjuk simán felhúzol 950/1250-re és akkor már túl is szárnyaltad bőven az arest mert az kérlek olyan mint 2 hd 5870 viszont ezt sokan nem tudják hogy az 5970 olyan mint 2 hd 5850 és ahogyan tudod a kettő közt szinte csak frekvencia különbség van szóval ennyit az arsról abból már 2 hd 5970-et veszek vagy is nekem már csak egy kéne meg egy gulftown -
lorcsi4
tag
válasz
kokoato #2530 üzenetére
igen ez egészségtelen nekem ilyen hőfokom 950/1250-en volt.A magnál a 93 fok gázos !! 925/1250-en a magok szőrös fánk alatt 85-87 fok 900/1250-en 83-85 fok de ha kell képet is tudok róla dobni próbálgatom már egy pár hete a kártyát. Egyébként minek 1,2 volt? 925/1250 lazán megy 1,187 volton a 900/1250 pedig 1,167 volton
és így már tuti nem lenne
olyan meleg a mag. Ezek mind tuning eredmények persze. Azt mondjuk nem tudom hogy te a feszt emelted e mert ha nem akkor ez alap feszültségen nagyon nem jó!! sürgősen tisztítasd ki szerintem. -
lorcsi4
tag
húzod a vifdeókarit? a vrm-nél ez még elmegy a 104 fok de a magoknál a 93 fok gáz 91-92 fok fölé alap beállításokkal nem engedi az ati a hőfokot nem véletlenül
Milyen feszt használsz? mennyin nyomatod nekem asus van ilyen hőfokok 950/1250 és 1,2 volton van. Szlobignak meg faxa vízhűtése szóval a hűtésről nem tudok túl sokat mondani de a magnak az sok egy pici
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2519 üzenetére
igen sajna nekem is a 950/1250 1,2 volton stabil úgy ,hogy akár 5 órát is nyomom a metrot csak agyári hűtő ilyen feszen egy ilyen házban képtelen lehűteni 1 óra után bamm bamm bamm egy hf 932-ben és coolink ventikkel tuti jobb lenne lenne szellőzés így most 935/1250-en használom 1,784-el. A affia kettő mikor is jön ki? jut eszembe
-
lorcsi4
tag
nah 1 óra alatt elkészült a metro 2033 teszt.A txt fejlécén van hogy aaa vagy 4x msaa(ami felezi az fps-t) próbáltam egy irányba forgatni a kamerát de nem mindig tudtam ugyanazt nézni szóval a minimális eltérés az lehet amiatt is de minden esetre azt látom bár remélem szlobig kollega is nyilatkozik hogy minimumba jobban le megy a 4,2 ghz valószínűleg mert nagy az ingadozása viszont maximumban és avrageben is jobb mivel kihajtja szóval csak kb 5 % teljesítmény különbséget hoz a 4,2ghz(én személy szerint még is így fogom használni mert azért nagy többségben jobb fpst produkál de nem feltétlen annyival többet) azt hiszem így kiveséztem a 4,2 ghz és 3,8 ghz különbségét
minden esetre azért jobb a 4,2 ghz de nem annyival mint gondolnám.Még majd egyszer megpróbálom nem 10.5 hotfixel hanem 10.7-es driverrel hogy az dob e rajta.
És akkor a kép -
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2506 üzenetére
nagyon durván.Volt hogy nem értettem miért fagy le minden majd subaruval történt egyeztetés után kiderült hogya vrm miatt illetve a 2 gpu és vrm sokkal jobban melegedik a gyári hűtővel és oda raktam egy noctua 12 p-s hűtőt úgy tesztelek játék alá már nem kell...
nem nagyon van proci limit igen mondjuk ez a játékoknak is köszönhető.Egy metro alattt frapsel 5-8 fps különbséget azért látok 4,2 ghz-en... de ez se biztos. mindjárt frapsel megnézem.
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2496 üzenetére
enyém is,ugyan az leeht ez a amx amit a játék tud?
mert stalkerben a dayen kívül nagyobb fps volt far cry 2-ben is jobbat ment nekem 4,2 ghz-es processzor mellett mint 4 ghz mellett de mindjárt nézek 3,8 ghz mellett is akár. kösz ia segítséget.Neked vrm-ek milyen hőfokot mutatnak?
-
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2466 üzenetére
egyébként nyomtam egy unigine benchmarkot és az átlag fps nem lett több 4,2 ghz-es processzor mellett max 3-4 fps mint a te fps-ed. mondjuk egy stalkert nyomhatnál ha nem nagy gáz videókari 950/1250 és proci 3,8 ghz én meg tolnám 4,2 ghz-en kiváncsi vagyok.Biosban kéne állítgatnom ahhoz meg lusta vagyok
.
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2466 üzenetére
az nem sok már bocsi
te ismered a procid de nekem 1,32 violton 4,2 ghz-en stabil 1,5 körül már 4,6-7-et menne és 1,4 volton már tuti 4,4 ghz-et bírná nem próbáltad még ilyne alacsony feszen? vagy ilyen a procid? csak nem merem léggel mert egy noctua nhu12p-m van. léggel nem merek neki menni ezt így még bármelyik játék alatt lekezeli.
-
lorcsi4
tag
válasz
kokoato #2420 üzenetére
ez érdekes mert én pl azért nem vennék mert tényleg volt már olyan hogy egy mag elszállt a hűtő pontatlan feltevése miatt vagy tényleg vrmek is elfüstölnek ezért nem merek én egyenlőre ac hűtőt venni mert ha valami baj van akkor annyi.. egyenlőre még az arctic cooling sem ismeri el hivatalosan hogy kárt tehet a hűtőjök a videókariban egy páran jártak már így
ez milyen dolog már??
-
lorcsi4
tag
nem a húzásról van szó,az csak ott van de nem ezért írtam
a saját tapasztalatomat írtam . Azt meg én is tudo mhogy játék alatt nem megy annyira fel alap feszen.
Ennek örülök kokonato ha megpróbálod a hűvösebbetremélem tudtam segíteni neked. ac hűtőt meg alap hogy nem veszek erre a kártyára amíg a következő rev ki nem jön mert erről a mostani ac hűtőröl furcsa hírek keringenek és nem csak egy embertől...
-
lorcsi4
tag
aham értem, csak az alap beállítástol találhatsz jobbat mondjuk hogy 90 fokig ne menjen fel mert az alap venti szabályozásnál majd olyan 80 foknál csavarja fel 50 %-ra én csak ezért mondtam hogy esetleg jobbat is leeht taláni a kártyának
illetve az ért az is számít hogy 75 fok vagy 90 fok valamilyen szinten.
-
lorcsi4
tag
-
lorcsi4
tag
szerintem
-
lorcsi4
tag
válasz
kokoato #2349 üzenetére
Az a része biztos igaz,hogy
most jobban száltatok ki mint mondjuk fél év vagy 1 év múlva122k-ért nem rossz vétel én is itt körül vettem csak nekem hd 5870-et számoltak be
ha a hd 5970 a tuningot is bírja akkor jó volt a bolt illetve ha 5 k forintot spóroltok meg havonta a villany számlával
egyébként ha nem 5 k a spórolás nem igazán érte meg így a villanyszám la szempontból mivel egy év ameddigre meg hozza az árát
de minden képpen a jövőre nézve is jobb egy hd 5970. mert abból majd egy hd 5970 cf tuti mindent kiszolgál ha majd le megy az ára
-
lorcsi4
tag
válasz
subaruwrc #2335 üzenetére
iagzad avn tényleg ez volt a baj bár nem teljesen így mert a 75%-os ventivel ment 70 fokra aztán halál
ezért enm értettem minek a 100 % de így már 83-4 fokon furmark alatt ok elképesztő milyen hője van ilyen efsznál,mondjuk gonolom ezen a feszen még avgy tudok lejjebb vinni így, vagy pedig,a mhz mellé emelni most egyenlőre ennyi és köszöünöm a segítséget eszembe se jutott volna
kössz
950/1250 bencmark majd következik ha a boltból vissza tértem... -
lorcsi4
tag
egyébként ez érdekes hogy mikor miben erőssebb a kártya, nekem is volt már ilyenem hogy a sunshaft erősebb volt a day meg nagyon alacsony :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest