- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
theniel #1751 üzenetére
Tessék:
Igaz ez egy 5870Cf, viszont a felbontás is nagyobb picivel, szóval kb. ennyit kapnál egy 5970-el.
Saját tapasztalat a 70-140 igen.
Ja,te 1680*1050-be akarsz 100fpst?
Én 1920*1080-ról beszélek.
1680*1050-be a kártya nem lesz akadály, viszont a procidat ott jó lenne 4ghz-re húzni, ott inkább az a limit.100fps egyébként felesleges, de a 60+ az viszont kell.
Érezhető, ha mondjuk 70 ről leesik az fps 55-re miközben a sniper távcsővel nézelődsz, és belassul. K**va idegesítő tud lenni. -
subaruwrc
félisten
válasz
theniel #1749 üzenetére
Tehát nem értem, hogy 1680*1050 felbontásnál feljebb milyen kártya tudna futtatni egy dx11 es es modern játékot minden maxon beállításokkal a befektetett összegnek elvárható sebességen. (80-100 fps)
valószínűleg képes rá egy mezei 5870 is de megfelelő mennyiségű ( sok ) ram kell alá és egy erős processzor.
-
sakto
őstag
válasz
theniel #1578 üzenetére
Hát gondolom a 12v ágon max 80A és 960w csak elég?
Egyépként valami javutás kellett neki..De régen is ez volt a baj..ehhez ezt rakd fel ahoz azt..."Mindegy ha jon a 480GTX visszaváltok NV-re továbra sem változott a véleményem az Ati-rol..9800 ota..
Ha megy akkor bazi gyors de drivert még mindig nem tudnak hozzá irni.." -
Shono
aktív tag
válasz
theniel #1579 üzenetére
Nem feltétlen értek veled egyet.
Utoljára 8800GTS nVidiam volt, azóta 4870, 4870x2, most meg 5970 sosem tapasztaltam semmilyen villódzást fényes felületeknél. A BF2-nél simán ment az AA 4x-en (legalábbis beállítottam és nem panaszkodott)
A tápról meg annyit, hogy bazira nem kell 1000 csillió wattos táp, azt kell megnézni mi van ráírva a gyártó részhez. A 625W-os Enermax-om ventije még nem volt 500rpm-nél följebb( 4 winyó, 6 venti 2+pci kártya 140W proci stb.) (mellesleg a 4870x2 kb 150W-tal többet evett mint ez)
Nem hinném hogy az egész gép most peak-en többet eszik mint 350W. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
theniel #1579 üzenetére
Én megvettem a játékot. A legfrissebb steam-es verzióm van. 10.2-es driverrel semmi hiba DX11-ben.
Gyanítom hasonló probléma lehet, mint az AVP esetében. Ott a megvásárolt játék hibátlan volt, de a krekkelt verzió fagyott, és nem jeleníti meg a menüben az összes grafikai opciót.Terry ezt írta a villogásra: The flickering only occurs with the unpatched game or pirate copy. Ezt nem volt lehetőségem leellenőrizni, mert nem szedtem le a kalózverziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest