- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
lorcsi4 #2669 üzenetére
Pedig csak annyi, hogy leszeded a hűtőt azt rákened a gpu-kra...de ha eladod akkor végül is tök mind1.
Még nincsenek hivatalos információk csak egy-két szivárgás ahogy sárpac is linkelte.
Ez a bc2 már megint megszívatott.
Szarakodtam a procival linx-el kiteszteltem, hogy 3.8-on stabil 1.25 fesszel erre elkezdett fagyni a gém mondom ez a vga, emelek neki feszt szép lassan eljutottam 925-n 1.168-as feszig na mondom ez már vicc adtam a procinak 1.3-at a vga-t vissza vettem 1.137-re és egyből nem volt fagyás, de már mit össze kinlódok vele.
Igaz a QPI-t is felvettem 1.35-re 1.3 helyett lehet, hogy az a ludas majd kitesztelem, de kedvem a tesztekhez már 0.
-
SzlobiG
félisten
-
válasz
lorcsi4 #2607 üzenetére
Nekem gépházam sincs
Csak így lazán az asztalon...sokkal hűvősebb a gépAzt még nemtudom pontosan,de szerintem Sapphire vagy Asus
Mind2 márkában megbízom,mert mind a 2 nagyon jó
Nem 100%,hogy most veszem, lehet csak januárban, attól függ,hogy jövök most ki pénzügyilegRemélem,hogy maga a bivalyság lesz
Egy Gtx 295 lesz rá lecserélve, és ez is megvan húzva +20%-al -
SzlobiG
félisten
válasz
lorcsi4 #2604 üzenetére
Túl sokat nem hozott az Ac-hoz képest kb egy szint mivel a radi a házba van így nem olyan hatékony mint anno amikor kívül volt mivel ez visz ki minden meleg levegőt a házból meg ha lenne egy nagyobb radi akkor jobb lenne, de az már ugye megint csak a házon kívül férne el és ez volt a cél hogy minden egy helyen.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
lorcsi4 #2483 üzenetére
Nem. Felraktam a 10.5hotfix drivert és utána a ATI Catalyst™ 10.7 Profiles Update ezt és így használom jelenleg.
-
SzlobiG
félisten
-
kokoato
aktív tag
válasz
lorcsi4 #2419 üzenetére
SzlobiG dicséri a hütőt, bár ő most vízre vált ha jól vetem ki.Nem tudom az erre való AC olyan-e mint anno a 4870x2-re valósi, de arról is hallottam negatív visszhangokat. Sz@r párnákat adtak hozzá, volt akinek csavar hossza nem volt jó, de ha már csak egy hangyfingot nem jól illeszkedett, füstös vrm-ek lettek! Bár ha jól volt feltéve akkor hatásosan müködött.
-
monosz
őstag
válasz
lorcsi4 #2383 üzenetére
Igazából,csak furmark alatt megy fel ennyire,játékok alatt kb 75 fok körül mozognak a magok.De ha netán meghúzom,akkor is rászabályoz a venti,és 90 fok-tól nem megy feljebb.(ez is furmark alatt értendő)
Egyébként,alapon is disznó a kártya,és nemlátom értelmét a húzásnak.Hacsak nem Bench-ek ben akar az ember csúcsokat döntögetni -
monosz
őstag
válasz
lorcsi4 #2380 üzenetére
Nekem nincs bajom sem a hőfokkal,sem a hangjával,műszaki ember lévén,120fok ig simán mehetne,mindenféle gond nélkül.Nyilván minél hűvösebb valami,annál tovább tart.De sajnos manapság,nem ezen múlik.
Egy virtuális idő számláló van bennük,és amikor letelik a beégetett idő intervallum,onnantól kezdve meghal a kártya,akár hűvösen tartottad,akár nem.Ez egy moslék,szemét dolog,de sajnos a mostani műszaki piac így működik.(Nem csak VGA téren)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest