- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Antimatrix #5092 üzenetére
Már vágom,köszike.
-
djtoomi
addikt
Csak egy mellékes kérdés:
AMD athlon 64 4200+ x2@2600-on hajtva elég lenne a 2900pro alá?
-
-
djtoomi
addikt
válasz
AirBooms #840 üzenetére
Nekem 3-4 hónapőot bir az XP-m,most a második Vista ultimate kb 3 hete van fennt semmi baj,előtte lévő ultimate xp-vel közösden volt fent 2 hónapig no problem,én ha vga-t cserélek,alaplapot,procit,vagy bármi mást -vinyón kivül- akkor sem teszem ujra,de volt már olyan xp-m ami 3 hét alat totál lefagyott pedig szinte semmi program nem volt fent....Akinél több mint egy évig huzza,az pro user lehet.
-
djtoomi
addikt
válasz
AirBooms #825 üzenetére
Kb 2 héttel ezelőtt volt alkalmam a bátyám gépében megnézni egy HD2900XT illetve mivel nála volt 3 napig,folyamatosan azt használtam,mert ő nem volt otthon,nem volt hangos annyira,a forrosága viszont igaz,de a hangkarija tetejére tett négy gumibakon hogy falemelje a 12-es ventit illetve 2 magas gumibakot ami a ház aljától indult,és igy kb 8-10 fokot hűlt a kártya mert alulról kapott levegőt,ennél sz@rt sem ér ha oldalról rá fuj vagy vmi...,amugy nem tudom neked 15 évaz mért esik a ''kicsi fiú'' aktegóriába...Akkor szabad tudni te hány éves vagy ''nagy fiú''?
-
djtoomi
addikt
15,mért?Talán zavar hogy az igazat megmondja valaki?Én szeretem az ATI-t de az utobbi 14 kártyám nVidia volt,legközelebb X2600XT-t szeretnék de lehet hogy csak 320-as GTS-re futja,de ha bottal vernének akkor sem vennék 640-es GTS-t,inkább 320-as max 510%-al gyegébb de sokkal olcsóbb,vagy akkor már HD 2900XT....
-
djtoomi
addikt
válasz
AirBooms #805 üzenetére
Istenem,ha nVidia fan vagy akkor vegyél nVidiat én az ilyenek kezben nem adnék ATI-t ha jo hűtője lenne,csendes lenne,hideg lenne akkor biztos valami más bajod lenne vele,arpi6k-ra is vonatkozik.Az ilyen ne vegyen ATI-t ha csak ócsárolni tudja....
AMugy 2007-ben?Basszus nem igaz hogy nincs dvd iród amire kiirod a progikat amik kellenek felteszed windowst ujra,vissza prgikat csokolom,nehogy már ezért vegyél egy drága szar 640-est...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest