- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Brandy
tag
válasz
Bundás22 #13554 üzenetére
Miért nem a saját kártyád topikjában borzolod a kedélyeket?
Az általad idézett cikk írója valószínűleg nem tévedt ide, mert akkor nem szerencsétlenkedett volna annyit a pro-jával, de az is lehet, hogy kifogott egy hibás példányt.
Ezek a kártyák azért váltak be, mert kegyetlenül tuningolhatók, jó a teljesítményük, emellett fillérekbe kerülnek. Ha valakinak nem tetszik a hangja, vesz rá egy halkabb hűtőt, vagy tesz rá egy neki megfelelő BIOS-t.
A keletkezett hőt meg kifújja a házból, úgyhogy teljesen mindegy, hogy 50 vagy 60 fokos levegő jön ki belőle. Ennyit a fontos másodlagos szempontokról.
Majd' elfelejtettem: ha valamit nem ismerek, arról nem írok hülyeségeket. -
Tomate
veterán
válasz
Bundás22 #13554 üzenetére
Beleolvastam a cikkbe. Azért mert a srác szívott a kártyával, (vagy mert peches volt vagy béna, nemtudom) nem rosszabb kártya ez mint a 3850. Többet eszik 20W-al
naés
Amúgy az általad említett problémákat( melegedés, hang) egy 4000Ft-is Acceleroval ki lehet küszöbölni és garantáltan halkabb lesz mint a 3850-ed! A 3850 gyakorlatilag 2900pro utód szerüség. Kicsit gyengébb lett a kártya, de cserébe civilizáltabb.
Miért kéne visszavenni? Ha végigfutott a 3D mark, a hőmérsékletek nem száltak el, a kép nem esett szét és a gpu nem hibázott ez használható beállítás.
-
Tomate
veterán
válasz
Bundás22 #13544 üzenetére
Bocsi, de nem én állítom kézzel a 2D órajelet! Magától belövi amint kilépek a gameből.
Szerintem nem szakad meg a kártya.Amúgy meg nem fűt, mert nálam 750/1900-on. 1-2 óra game alatt, GPU 50-55C VRM Pedig 60-65C. Ez nem nagyon kazán szerintem. Most raktam fel Rainbow six vegas 2-t fullon, max AA max AF 60-70Fps
1 cikkel szerintem nem fogsz itt meggyőzni senkit.
Egy kis Bios beállítás. Szerintetek mennyire kéne rakni az FSB-t?
(Fent említett game)
-
-
-
gayer
aktív tag
válasz
Bundás22 #481 üzenetére
Ez igaz, csak az is sajna hogy jelenleg a 8800gts 320mb 60k körül van a HD2900XT meg 90-100között és bizony akkor inkább vársz és hozzál csapol később még 1 8800ast sli-be akkor is kb 110-120ba lesz a 2 kari, és ott már az nv ereje 2kártya formájába megkérdőjelezhetetlen, ezért hezitálok a vásárlásával, meg persze driver gondok is visszatartják az embert.
-
haky
senior tag
válasz
Bundás22 #481 üzenetére
Mekkora kamu egy teszt
. Aki ezt beveszi. Hasraütésszerűen írták be a számokat???
Mert én már teszteltem 640-es asus GTS-t ami 8370 körül kapott 1280x1024-ben. Az én gyárilag túlhajtott 320-asom pedig 9600-körülit. A 320-as GTS shader-j alapból úgy megy minden bizonnyal mint a 8800GTX-é 1350-en. EZ egy nagy kamu. Már az első grafikonon kibukott.. Pedig én 2.8-an hajtott CPU-val mértem... MEg E6600al is...
más: van már valakinek ilyen kártyája?? Mert én a nagykerünkben még nem láttam. Pedig már jó ideje ''kiadták'' . Lehet csak a tesztelőknekNagyon sokan oda voltak érte most meg nincs semmi hatása lecsengett a téma pedig szinte senkinek nincs ilyen VGA-ja. Hogy őszinte legyek én is gondolkodtam ebben de megbánnám úgyis 1 év múlva lecserélem a VGA-t. Akkor meg már újabbak lesznek addig meg szinte kompromisszumok nélkül tudok játszani a 320-assal 1440x900-as felbontásban a jelenlegi játékokkal. Amelyik játékot várom az a Crysis de sztem azzal sem lesznek gondok. Karácsonyig meg kibírja utána csere... Az XT-be én nem fektetnék be.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- BestBuy topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hővezető paszták
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest