- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikoca
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14698 üzenetére
gyári
-
harcikoca
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14696 üzenetére
terhelés alatt 80fok felett van a videokari 100%os fordulaton
-
harcikoca
senior tag
válasz
Robi BALBOA #14692 üzenetére
most raktam rá új pasztát mert azthittem hogy azlehet a baj, de ugyanúgy melegszik. ebben a bios újrarakásban tudnál segíteni? mert nemtudom hogykell.
-
beran
tag
válasz
Robi BALBOA #14688 üzenetére
OFF:Valjuk be az a táp nem erre van kitalálva,az atx szabvány szabályozza a 12V-os ágankénti Amper leadását "szabvány szerint egy ágon (leginkább tűzvédelmi okokból) maximálisan 20–22 amper áram folyhat." ezért olyan tápot nem nagyon lehet találni aminek egy 30A ága van,mindenféleképpen rossz,stabilitás szempontjából is.
Én azt ajánlom vegyél egy normális tápot és menni fog a kártya is.FSP SAGA 400 w-ossal már simán megy.
-
taaz
tag
válasz
Robi BALBOA #14393 üzenetére
Nekem is volt ilyen rendszerem anno. Csak nekem 830-as procko, nf4 lapocska, 2db 7600gs. A 450w csifteket megette 3800mhz után.
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13840 üzenetére
Nemtudom, de maradok a sima 6 lyuknál mert bedugtam azt a + 2 lósz*rt és nem kapcsolt át a kártyám 3D-be
-
MPowerPH
félisten
válasz
Robi BALBOA #13692 üzenetére
Sajna, de nem is értem... Ha meglesz az új hűtő, meglátom mennyi hely van a VRM és a borda között. És ennek fényében rézből csináltatok rá egy nagyobb és jobb hatásfokú bordát.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Robi BALBOA #13690 üzenetére
Nem valószínű, hogy annál többet adok neki. Szerintem 1,25v -n meg lesz a 900MHz stabilan, annyi elég is. De ez tényleg csak a hőfoktól függ. A GPU úgyse tud annyira melegedni a hűtő miatt. De a VRM -el lehetnek gondok, bár az oldalventik most végre jó szolgálatot tehetnek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Robi BALBOA #13688 üzenetére
Én is. Holnap meglesz a hűtő, csütörtökön viszem políroztatni, pénteken meg összeszerelem. Elvileg 20-30 fokkal is jobb lesz mint a gyári, és így lehet neki még feszt adni.
Amúgy nekem az XTX után nagyon hangos a gyári hűtő, de ez azért tényleg elég durván melegszik.
Most próbálom eltalálni azt a feszt, amin az OC -s órajelekkel hibamentesen fut, mert sajna 1,1v -vel fagy. -
MPowerPH
félisten
válasz
Robi BALBOA #13686 üzenetére
Szeva!
Jaja, megyeget.
Bár kicsit meleg van, szóval most nem erőltetem. De energiagazdálkodás terén jobb mint az XTX volt, nagyon jól veszi az alacsony órajelet/feszt is.
De a kártya maga kész atomerőmű. Talán még a 3870 X2 -őt is alázza ilyen téren.
Elvileg péntekre lesz rá normális hűtőm, majd akkor bekeményítek. Amúgy te próbáltad mennyit megy a cucc max.? -
Des1gnR
őstag
válasz
Robi BALBOA #13656 üzenetére
Nekem is ki kéne próbálni a halott 7600GT-vel
-
Bagira01
veterán
válasz
Robi BALBOA #13656 üzenetére
Ezt már flashelni is felesleges, mivel nem is lehet
Olyannyira halott, hogy semmi nem ismeri fesz, szóval mehet gariba
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13365 üzenetére
Jól elbeszélgetsz magaddal
Amúgy nemlehet, hogy a progi amivel nézed hibásan írja ki?
Nekem is az 1,07V-ra 1,05-öt ír. -
Kabooom
tag
válasz
Robi BALBOA #13353 üzenetére
Hmm nekem az 512/512-es Pro-m megy 1V 2D-vel és 1,15V 3D-vel teljesen alap BIOS-szal. Az XT-t most perpill így nemtom de elméletileg hasonló feszültségeket kéne kapnia gyárilag nem?
Ha meg csak húzni akarod akkor Rivatuner... -
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13353 üzenetére
Itt az editor! prószáld ki. De felelőséget nem vállalok
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13203 üzenetére
Mivel nézed, hogy mennyi a fesz? Rivatuner nézd az a tuti! Ha nem azzal nézted, most nézd meg azzal.
-
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #13201 üzenetére
techpowerup-on sem talaltal valami jot?
-
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #13199 üzenetére
ha átírom a biosz (atiflash) 1.15-re akkor is marad az 1.2v!
pontosan hogyan irod at? magat a gyari bios-t es utana raflasheled, vagy masik bios-t tettel fel?
-
Brumi˘
addikt
válasz
Robi BALBOA #13096 üzenetére
Valszeg driverbe van ella'llitva a dolog. CCC-be display managerne'l jol van bea'llitva? Esetleg meg diplay options fulon van alul a lenyithato resz ott van ha'rom opcio abbol tedd a legalsora.
mokus1: 19-es crt sima'n megy 1600*1200-ba, nekem anno a 17-es belineam is tudta...
-
mokus1
addikt
válasz
Robi BALBOA #13098 üzenetére
driverben is megnézheted de a 19es monitor biztos nem megy 1600*1200on szerintem
-
mokus1
addikt
válasz
Robi BALBOA #13096 üzenetére
a 19es monitor nem viszi az 1600*1200at!!A 6800GT-k se 1600ba mentek visszavették magukat a lehető legnagyobbra.azért van az h az 1600ba huznod kell mert nem fér el a monitorodon.
-
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #12881 üzenetére
gratz, eleg szep eredmeny.
gyari hutovel meg plane, jobb hutessel sokkal tobbet is mehet szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest