- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
-
Komplikato
veterán
Azért nem piskóta. Elöször azt hittem élsimítva van, de ha jól láttam a DoF és a Motion Blure teszi meg a maga kis hatását. A pálmafás képek alapján meg DX10-ben ment a téma (mert a beállító menüből nem deül ki), legalább is a falveleken félig meddig átjövő HDR erre enged következtetni. Szerintem ez nem is olyan rossz, hiszen Dx10-ben és teljesen full beállításoknál csinált ennyi FPS-t 1680-ban, ráadásul ez még csak béta verzió ...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És ha a textúrázás fejlődne akkor az miért lenne jó nekünk, több memória, nagyobb sávszélesség. Egyre jobban függne a GPU a memóriától, arról nem is beszélve, hogy a texture fetch milyen elérési időt követel.
Az ALU:Tex arányt növeled akkor a számítási kapacításra helyezed a hangsúlyt ami jelenleg nincs kihasználva, tehát bőven lehet benne fejlődni.
Gondolkozzatok el mit akartok. Kis memóriával rendelkező karikat olcsón, vagy nagy memóriamérettel rendelkező, több száz GB/sec-es memóriasávszélességű rendszerek, vélhetőleg jóval drágábban. A tranzisztort úgyis kihasználják, csak kérdés mire, Shader vagy textúrázó/memóriavezérlő.
Remélem ezek után nem kérdés a fejlődés iránya.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
keIdor
titán
World in Conflict-nál már a füst lesz állítólag nagyon durva DX10-ben. Megy a helikopter és így szétoszlik... most töltöm a demot, hamarosan megtudom mi az igazság.
Amúgy nálam is Vista van, akik meg szidják, mert ''náluk szar'' azoknál szerintem mind User Error van...
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Na ugye, csak van valami azokkal a driverekkel... És nincs esély arra, hogy
ezek hamarosan javuljanak? Mert ennek az R600 GPU-nak olyan tulajdonsága
van, hogy teljes mértékben progamozható, kiváló a képminősége, és javult a
memória kezelés is. Meg rápakoltak 512MB-ot, ami nem olyan rossz.
Tehát elvileg csak driver függő, mikor hozzák ki belőle az állatot. Nem? -
-
Alvin_ti4200
félisten
kizárt dolognak tartom, hogy 3 hónapon belül jönni fog a G92, ahhoz túl jól megy a szekér a G80-nal és nincs mitől félniük, hiszen a konkurencia nem tett (egyelőre) keresztbe nekik sem a felső, sem a középtakegóriában. Szerintem szeptember vége felé jön majd egy 48-64 shaderes kártya olyan 45-50 ezer forint környékén, ami betömi a 8600GTS és a 8800GTS(320) közti lyukat. A 8600GTS-t szépen leviszik 30-35 ezer forintra és el is lesz intézve a konkurencia is. Megjegyzés: 8800GTX-et már meg lehet csípni 100 alatt, és ugye 160-170-ről indult...
[Szerkesztve] -
-
Mozso26
senior tag
Ez nem ilyen egyszerü. Már bocs h beleszolok. Semmi bizonyiték(se igéret) nincs rá h az ATI birni fogja azt amit a 8800-ok nem.
1. miért vennél olyan karit ami hangosabb drágább jobban melegszik , és a jelen állás szerint elhanyagolhatoan gyorsabb mint a 320mb gts(a minimum fps-ek inkább a gts-nek kedveznek.)
2. egy éven belül szerintem ugyis vehetsz másik karit akkor miért vennéd a drágábbat.
3. Egy éven belül lehet h tudsz malyd venni egy igazi ati-t amelyik 55nm gyártástechnologiával (nem melegszik halk)készült pcie 2.0(3.0) ddr4 több stream proci stb. -
SzlobiG
félisten
Egyszerű a válasz ha a mostani gémekkel akarsz játszani és olcsóbban akarod megúszni egyértelmű, hogy a 320-as GTS a befutó, de DX10-be már lehet, hogy közel se lesz annyira befutó az a 320-as, sőt még lehet a GTX-se, de ez majd elválik.
Én is agyaltam a 320-ason, de aztán eszembe jutott, hogy 1.5évig jó volt az X1800-as, aztán hamar el is döntöttem, hogy melyiket kell választanom.
-
sharKBITE
aktív tag
Ugyan, ez csak egy felbontás és öt játék a sokmillió közül. Ennyi alapján nem szabad dönteni, szerintem. Ne felejtsük el hogy vannak olyan játékok, ahol a 29XT elveri a 88Ultrát is. És bizonyos felbontások és beállítások mellett hirtelen elvérzik a 320-as GTS a ''kevés'' memó miatt. A 320-as GTS azért érné meg, mert az a legolcsóbb a nagyvasak közül.
-
Speed
addikt
Az így végülis változó van amikor felpörög igaz én most egy közel 30c-os szobában ülök de álltalában ha fel is pörög akkor is egy fél percig még talán adig sem, ha viszont nem pörög föl roppan csendes tud lenni a 9800PRO-nál viszont mint ahogy Alvin is írta enyhén zajosabb (bár a két karit már ösze sem lehet hasonlítani) amúgy nem kell megijedni nem vészes szerintem el lehet ezt a hangot viselni igaz én állandóan zenét halgatok szal nem érdekel hogy hangos e a gép, meghát úgyis hűtőt akarok rajta cserélni
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
Persze nem mind1, hogy milyen lapba megy nyílván olyat kell venni ami támogatja, de Herrz elmagyarázta.
Amúgy a chipset támogatja amiket felsoroltam csak ha a lapon eleve egy PCI-E csati van, akkor sehogy nem lesz CF, meg az se mind1, hogy hányszorosan hajtja meg a kettő PCI-E sínt.
-
Speed
addikt
Nem néztem még ezzel a hűtővel nagyon gyenge lenne így ahogy van olyan 3800MHZ körül megáll (stabilan) egy valid 4ghz-t és egy 3,9 GHz-s Super P1-et ki tudok belőle vakarni de semmi többet
Amúgy kompival 4,2GHZ körül stabil vagyis Pl: lefut a 3d06 cpu teszt és 4,4-en még mocorog
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
Dehogynem
Van itt infó
''Radeon HD 2900 XL will load chip R600 and will be equipped with 512 MB of memory GDDR3''
''June end, the AMD will go to launch the graphical plate Radeon HD 2900 XL with recommended price of USS 279''
babelfish-el átfordítottam innenmost''mondjátok'' azt hogy nem vagyok ügyes
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest