- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Mi ez a kavarás 256 bites pro? Miután megjelent az új 3**** széria?
Annyit sikerült leszűrni, hogy fekete a hűtőjeAmúgy dobozon jelölik rendesen? Hol lehet kapni és kb mennyiért?
-
Pietrosz
addikt
válasz
banderasz77 #7079 üzenetére
Értem. Nem akarok még jobban személyeskedni, mit te, mert a végén megsértődsz
-
Pietrosz
addikt
Mind1, hagyjuk, ezt úgysem lehet objektíven megvitatni. Nem tudom milyen kalibrálásról beszélsz, mert nem erről volt szó először, hanem arról, hogy homályos, szar, stb az nv képe. Élénkebb a szín? Esetleg világosabb? Ez csak azt jelenti, hogy máshogy van default beállítva, mint az nv, ha egy monitoron be lehet úgy állítani, hogy mindkettőnek közel ugyanolyan legyen a képe, akkor nincs is miről beszélni. Volt az a teszt anno 2900 és 8800-al, amiben azt hajtották az atisok, hogy nv-n szarabbul néz ki a Test Drive U. Aztán beraktam pár képet, hogy igenis nincs igazuk, érdekes mindenki kussolt utána. Vagy ott van az AF minőség, egyértelműen jobb G80-on. De mondhatnám a wide tent aa-t meg a ki tudja milyen aa-t atitól, ami tényleg csak egy nagy homály. Na így hirtelen ennyit akartam.
-
Pietrosz
addikt
válasz
banderasz77 #7068 üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy megnyertétek a fődíjat, csoportos beutalót a szemészetre!
Ennyi.
-
Pietrosz
addikt
válasz
banderasz77 #7065 üzenetére
Hülyeség! I'gy, röviden ez a véleményem.
Volt 7800GT-m, 7900GT-m, GTO-m, 8800GTS-em, 1950pro-m és XT-m, most pedig X700-am van, és kurvára semmi különbség nincs köztük képminőségben, semmivel nem jobb az ati 2D-ben. 8800 óta meg már az AF is szebb 3D-ben nv-n. Samsung 765 MB ill 940BW monitorokon nézve, utóbbin DVI-vel. -
Pietrosz
addikt
Amúgy meg azt gondolom, hogy quadot nem játékra kell venni, hülyeség a játékok alatt nyújtott teljesítmény alapján értékelni, hogy megéri vagy nem. Tudok nem egy olyan progit mutatni, amiben alázza a kétmagosokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest