Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed
addikt
Szaiazstok! Lenne egy kis gondom van egy tápom amin nincs pci-e tápcsati és vettem egy 2900PRO karit! Tud valaki segíteni hol tudok velemi eféle átalakítót venni vagy miképpen tudom ezt megoldani?
-
Speed
addikt
Uhh nem nézem 2hétig a topicot és már mindenkinek 2900Xt-je van az igen
-
Speed
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1259 üzenetére
Engem nem zavar jobban 2d-ben mint anno a 8800GTS-em
-
Speed
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1242 üzenetére
Nekem van vele bajom az hogy kurva nagy a borda igaz a jó teljesítménynek ára van de akkor is
-
Speed
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1238 üzenetére
Jah éppen még nem most megvárom míg lesz rá több hűtő is és majd utána, de itt van már a Thermalright HR-03 R600-as hűtője is
-
Speed
addikt
Az így végülis változó van amikor felpörög igaz én most egy közel 30c-os szobában ülök de álltalában ha fel is pörög akkor is egy fél percig még talán adig sem, ha viszont nem pörög föl roppan csendes tud lenni a 9800PRO-nál viszont mint ahogy Alvin is írta enyhén zajosabb (bár a két karit már ösze sem lehet hasonlítani) amúgy nem kell megijedni nem vészes szerintem el lehet ezt a hangot viselni igaz én állandóan zenét halgatok szal nem érdekel hogy hangos e a gép, meghát úgyis hűtőt akarok rajta cserélni
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
válasz
keszegduda #1100 üzenetére
Én meg azé vettem a 2900XT hogy jól fussanak a gamek és nolám jól is futnak
-
Speed
addikt
Nem néztem még ezzel a hűtővel nagyon gyenge lenne így ahogy van olyan 3800MHZ körül megáll (stabilan) egy valid 4ghz-t és egy 3,9 GHz-s Super P1-et ki tudok belőle vakarni de semmi többet
Amúgy kompival 4,2GHZ körül stabil vagyis Pl: lefut a 3d06 cpu teszt és 4,4-en még mocorog
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Nah leszünk má
lassan
-
Speed
addikt
[link] Nah így gyorsan egy 3D06 eredmény vga alapon csak a cpu van egy kicsitt húzva
-
Speed
addikt
Nah én is beléptem egy Sapphire HD2900XT-vel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest