- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawa_1
csendes tag
válasz
Mozso26 #1609 üzenetére
Ehhez nekem is hozzá kell szólnom.
''miért vennél olyan karit ami hangosabb drágább jobban melegszik''
HR-03 plus vagy vízhűtés, aztán probléma megoldva, ez meg úgyis kell a 8800-ra is.
''és a jelen állás szerint elhanyagolhatoan gyorsabb mint a 320mb gts''
Nem igaz, ld tesztek.
''egy éven belül szerintem ugyis vehetsz másik karit akkor miért vennéd a drágábbat.''
Talán, mert már most jobb, és több tartalék van benne, másrészt meg a 2900XT nem drágább, mint a 640-es GTS. Van még 1 ok: 3d grafikához nem jó a 8800, bugzik mindenhol, ez nekem totál eldönti amúgy is a kérdést, amúgy hajlanék egy GTX-re.
'' Egy éven belül lehet h tudsz malyd venni egy igazi ati-t amelyik 55nm gyártástechnologiával (nem melegszik halk)készült pcie 2.0(3.0) ddr4 több stream proci stb.''
Vagy lesz, vagy nem. Ki tudja mi lesz 1 év múlva, az ember (azaz én) most vesz kártyát, nem a jövő héten vagy x hónap múlva. Új széria mindig jön, ilyen alapon ne vegyünk soha semmit. Nem látom, hogy várható lenne egy újabb komoly áttörés mostanában, több tranziszort meg procit pakolnak a kártyára oké, meg jobbak lesznek a driverek DX10-hez. De pl. a ram-ok ''fejlődése'' se túl biztató számomra. De lehet, hogy rosszul látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest