- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Dehogynem
Van itt infó
''Radeon HD 2900 XL will load chip R600 and will be equipped with 512 MB of memory GDDR3''
''June end, the AMD will go to launch the graphical plate Radeon HD 2900 XL with recommended price of USS 279''
babelfish-el átfordítottam innenmost''mondjátok'' azt hogy nem vagyok ügyes
[link]
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
Yó, csak érted, gtx-et már vehetek 115ért itt a ph-n pl. a 2900 xt 512es pedig 82 asszem. úgyhogy annyira nagy különbség azért nincs árban, és aki már ilyen kategóriás karit vesz, nem hiszem hogy az 20-30k fogja a földhöz vágni
Meg egy csomó hivatalos teszten látni hogy a gtx jóval gyorsabb mint a később kiadott ATi kártyája (melegedésről meg a wattokról nem is beszélve
) , érdekes. no mindegy, várjuk az új catalystot
-
djxp01
senior tag
Nem akarok belekötni itt a dolgokba
de mondjuk egy 1280, (én pl 1360x760at használok) -as felbontást használó felhasználó
számára (az emberek 80% sztem) mennyire lesz értelme az 1gb memcsinek ? (x2900xt 1gb) Az áráról nem is beszélve majd...
Amúgy én mindig is ATi-s voltam, de én azt hiszem ez a gddr4es 1gb-os ATi kiadása már sztem az utolsó lehellete lesz az ATi-nakBárcsak ne legyen igazam ....
De ha a köv driver nem hoz vmi megváltást, akkor 8800gtx lesz a következő.. -
djxp01
senior tag
válasz
Jhonny06 #167 üzenetére
Sztem Jhonny, én a helyedben nem 2 hetet, hanem 2 hónapot várnék.. az alant leírt érvek miatt
nem fogsz még jóideig olyan játékot találni ami nagy felbontásba maximális details-on szaggatna a jelenlegi kártyáddal még jó ideig
S akkora már te is tudni fogod mit érdemesebb venni
Sztem az ATi nagyon jó választás lesz majd, mert ez a vista alatti gyorsulás egyre jobb lesz szerintem, és az ATi ára is nagyon kedvező(bb)..
-
djxp01
senior tag
Amúgy most gondolkodom, hogy gtx 8800, vagy x2900xt(x) legyen a következő, de sztem még felesleges váltani 3-4 hónapig legalább, mert MÉG EGY olyan játék sem jött ki, ami a konfigomon szaggatott vna full grafikán. Úgyhogy nem értem a hasonló vidkártya/konfig tulajok (7900gtx, 1900xt) kirohanásait, hogy amint megjelenik az új kártya rohannak megvenni. (csak nagy általánosságban ''beszélek''
)
Sztem ez pénzkidobás még mert :
1. rohadt drága minden újdonság, 3-4 hónap múlva 20-30 ezrekkel fog lejjebb menni..
2. ráadásul csak 2-3 hónap múlva fog nagyjából körvonalazódni az igazi teljesítmény, hogy melyik kártya az igazán jó, mivel a driverek még sztem ''gyerekcipőben járnak'' az új kártyákhoz (főleg az ATi kártyájához)
3. kb fél év múlva kezd beindulni az igazi dx 10 es game dömping szvsz.
Úgyhogy akinek jelenleg x1900/7800,7900-es karesza van, annak sztem totálisan felesleges most váltani ... -
djxp01
senior tag
Sapphire PCIe Radeon HD 2900XT 512MB FULL VIVO
103.980 Ft (bruttó)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest