- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sharKBITE
aktív tag
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 2900XT-ket csak egy tápcsatival (1x6 tűs a 6-osban vagy 1x8 tűs a 8-asban vagy 8-tűs csati félig a 6-osban, a maradék 2 a 8-tűsben a groundon) lehet-e hajtani? Nem tudtam hirtelen visszakeresgélni, de aki tud segíteni az ne legyen rest. Köszi
-
sharKBITE
aktív tag
Ugyan, ez csak egy felbontás és öt játék a sokmillió közül. Ennyi alapján nem szabad dönteni, szerintem. Ne felejtsük el hogy vannak olyan játékok, ahol a 29XT elveri a 88Ultrát is. És bizonyos felbontások és beállítások mellett hirtelen elvérzik a 320-as GTS a ''kevés'' memó miatt. A 320-as GTS azért érné meg, mert az a legolcsóbb a nagyvasak közül.
-
sharKBITE
aktív tag
válasz
SzlobiG #1398 üzenetére
25A-t ad le alapból, de kis ideig (peak load) 29-30A leadására is képes.
Próba-cseresznye, meglátjuk mi lesz. Amúgy olyannyira értelmetlen egy 3000+ mellé egy 2900XT, hogy jövőhéten jön is az e6400-asa valami jóféle lap meg 2G ram társaságában, csak addíg még kihúzza a csóri A64-el (amúgy 2.4-en megy). Csak úgy volt vele, hogy előbb a vga, utána a többi.
Amúgy én még nem hallottam/láttam olyan FSP BS tápot, ami elpukkant. Ha meg el is pukkanna kizárt hogy visz magával akármit is. Nekem elégett egy alaplapom a vga-val együtt egy ugyanilyen (350-es BS) táppal együtt, és a táp rögtön leoldott, így a többi cuccnak az égvilágon semmi baja nem lett. Azóta is üzemel a táp minden gond nélkül egy másik gépben.
Ja és tegnap este TDU-zott a gyerek vagy két órát és nem volt azalatt gond. Remélem továbbra sem lesz. De ha igen, akkor ti tudjátok meg elsőnek
Még valami: 3DMark-olni mi a csudának nem lehet a 29XT-vel?
(#1403)kopy33: csak ideiglenes megoldás, remélem hamar új táp kerül alámert nem akarok dacolni a sorssal
[Szerkesztve] -
sharKBITE
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #1396 üzenetére
Egyébként egy haveré a 2900XT. De egy Seasonic 430-as táppal ( és az én konfigommal ) simán elszaladgált az XT bármilyen játék mellett, úgy hogy a táp ventije még föl se búgott, és csak langyos levegőt fújt. Nála kevesebbet eszik a proci is ( A64 3000+ ), fele annyi ram van (bár ez nemigen számít) és bár két dvd-romja van, szerintem a kisebb proci valamennyire kompenzálja a két táp közti különbséget. A 350-es BS a 12V-os ágain 10 és 15A-t tud leadni. Egyelőre a srác még nem tud más tápot venni ( talán csak egy hétmúlva ), szóval az a nagy kérdés, hogy amíg nem vesz nagyobbat, addíg játszhat-e nyugodt szívvel?
-
sharKBITE
aktív tag
válasz
SzlobiG #1391 üzenetére
Ez mennyire biztos? Ha hirtelen újraindulások vannak, vagy forrósodik a táp csak az utalhat arra hogy nem bírja el, ugye? Azaz ha ezeket nem tapasztalom, akkor viszi gond nélkül?
kopy33: azért mertem így látatlanban rábízni az 29XT-t a tápra, mert az FSP BS-ok elég strapás és jóminőségű tápok, és a 350-es modell 400W-ot is lead rövidebb ideig ha szükség van rá. -
sharKBITE
aktív tag
Nyugtassatok meg hogy egy Bluestorm 350W elvisz egy A64 3000+@2.4 és egy 2900XT párost (plusz még 1G ram, 320-as + 60-as vinyó, 3 venti, 2 dvd-rw). Valaki elültette a bogarat a fülembe, és elbizonytalanodtam. Én úgy gondolom, hogy ez a konfig max 250W-ot fogyaszthat. A kedves kollégák mit szólnak hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest