- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
joshua7 #14459 üzenetére
Talán,mert 110K adtam érte és elszállt az összes pénzem.....aztán meg mikor 1hetesen el akartam passzolni adtak vna érte komoly 80K-t....asszem egyértelmű....
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
americanidiot
Ez tény,hogy Ati részről van jobb választás,de köbö fél éve Atibátyus olyan faxa driver-t írt a karikmhoz,hogy szentszűz xp alá legújabb installkor mikor wdm drivert is raknám fel...mindig kifagy a wdm telepítése résznél..ez csak EGY példa a sok közül...meg pl vista alatt meghal a kártya xp-n Crysis Warhead 1440*900 High 35fps ugyanez Vista alatt 18...9600gt pl nincs ekkora visszaesés még egy 320-as gts-el se...Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....
-
peron
tag
válasz
joshua7 #10094 üzenetére
Anno még amikor egy Pro volt a gépemben tök normálisan futott highon, veryn néha diafilmezett
, de amint XT-re lett flasshelve gyönyörűen ment. Persze 1208*1024-en, mert csak annyit tud a monitorom.
Arbiter:
A 2,4 nagyon kevés a Pro-nak, már többször is írták, hogy kell neki a 3 Ghz, hogy kihajtsa a kártyát.
Múltkor véletlenül vettem egy 256 bites Pro-t, azzal is CF-ben megnéztem a 3Dmarkot akkor 15080-at hozott, tehát az XT-re flasshelt 512 bites Pro-tól az az 1000 pont sztem elhanyagolható. Csendesebb is, kevesebbet is fogyaszt stb. Alig tudtam becserélni egy 512-esre és december vásárhoz képest buktam rajta 17K-t.
-
Arbiter
tag
válasz
joshua7 #10089 üzenetére
csak azért mert most ezen a konfigon(csak ugye még nem 2900pro-m van hanem a jó öreg x1900gt.)úgy hogy a fontosabb beállításokat (shader,textúra,víz meg még egy pár)high-ra teszem és megy...igazán nagy harcoknál azért beszaggat,de nem annyira durván...amúgy meg simán játszható...szvla elvileg egy 2900pro-val sztem mennie kéne.
-
-
Xelo
addikt
válasz
joshua7 #1059 üzenetére
a játék jó, de abba ez is az a: ha bejön a feeling beleszeretsz ha nem akkor uninstall kategóriás. szerintem nagyon érdekes, sok befejezés, szeretek bóklászni benne, gyüjtögetni, stbstbstb. Drizzt-nek pl úgy néz ki nem jött be, de adott neki egy esélyt, de van aki már most viszi harmadszor, negyedszer végig. szerintem bőven megérdemel pár órát a játék, aztán meglátod hogy mennyire tetszik. most nincs PCm, de majd ha hazatérek összeállítom az új konfigom 8800GTXel, és végigtolom fullhigh-on
mert sajnos még nem volt rá időm
-
szacsee
nagyúr
No meg a driverek is korruptak!
Majd ha pár drivert kidob az ati ami WHQL-es és dx10-es, no meg lessz normális gamma dx10-re, akkor majd meglessük mit mutat a kártya.
Azt meg mindenki tudja, hogy friss hardware-ből nem szabad megvenni a legelső szériát.
Olyan mint oprendszernél a bétateszt.
Az élet is megmutatta ezt a G80 debütálásakor gtx-eknél.
Vissza is hívtak jópárat.
Türelem ATI-t terem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest