- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaper05
csendes tag
válasz
Razor1982 #2098 üzenetére
Nem kell bexarni nem hangos a venti. Eleinte én is paráztam, h jajj de hangos lesz, mert mindenki mondta, h milyen hangja van. Ezért akartam GTX-et venni, de mivel 1,5 hónapot vártam rá és végül befuccsolt az üzlet, maradtam az ATI-nál. PC terén ez volt idáig a legjobb döntésem.
-
reaper05
csendes tag
[link]
Lehet, h mégis boldogulni fognak a DX10.1-el a DX10-es kártyák. -
reaper05
csendes tag
Kijött a 7.8-as catalyst. Próbálta már valaki?
-
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #2041 üzenetére
Egyébként a proci alapon megy (1.8-on) Most kezdem ebben a pillanatban tuningolni. Szerintem (és biztos) proci limit van.
szerk.:Szerintem csak félreértetted(vagyis a #2017-es hozzászólásodból ezt vettem ki), még nincs húzva a CPU. Majd később újból megnézem a 06-ot.
[Szerkesztve] -
-
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #2017 üzenetére
Most a 7.7-es catalyst van fönn. XP SP2 oprendszer, most raktam föl.
szerk: volt valami gond egyébként. Fölraktam ezt a catalyst-et és mikor be akartam lépni a Control Centerbe, egyszercsak újraindult a gép. Bebootolt, aztán újraindult. Nyomtam egy csökkentett módot letöröltem a catalystet, utána megint fölraktam, most megy. (Bár a CCC-be azóta se mertem belépni). Obliviont max. beállításokon kipróbáltam, 1-szer-2-szer beröccent, de ment simán.
[Szerkesztve] -
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #2015 üzenetére
Most futtatam le a Mark06-ot. 8295 pont. Ez nem sok, de így is ki akartam próbálni még a tuning előtt. A grafiakai rész szépen ment 25-50 fps között ingadozott. Aztán jött a CPU1/2... Tudtam, hogy CPU limit van, nade ennyire: a legmagasabb fps 1 volt.
Na majd holnap meglátom, a tuning után.
Egyébként egyáltalán nem hangos a kártya. Én inkább a EE3T turbináját hallom.
Örülök, hogy az ATI választottam.
[Szerkesztve] -
reaper05
csendes tag
Tegnap megjött a kártya.
Kibróbálni még nem tudtam játék közbe, most lettem kész nemrég az összeszereléssel. A Lost Coast most kúszik föl a gépre ebben a pillanatban, kíváncsi leszek hogy müxik majd. Igaz a procit még nem tuningoltam, arra majd holnap kerül sor. -
reaper05
csendes tag
Nah...a héten az én karim is meglesz már.
-
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
A 2900XT-hez adnak valami átalakítót ami csinál egy 8pin-es csatit? Pl: molex to 8 pin. -
reaper05
csendes tag
Láttátok már az nv új üdvöskéjét? Itt egy link: [link]
Az ATI-AMD-nek lesz mit behozni. -
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #1641 üzenetére
Ahhoz még sokat kell várni, hogy kijöjjenek a DX10-es gémek.
Crysis-t is eltolták már megint.Ez a legutolsó szept 14-ei dátum is már kamunak tűnt, mikor bejelentették E3-on. Ráadásul a sztorin is változtattak. Most már a meteor nem becsapódik a Földbe, hanem már régóta be van csapódva (éljen a passzív
)
szerk.: már az EA oldaláról is levették az E3-as dátumotbesz@rás...
új dátum: nov 13.
[Szerkesztve] -
reaper05
csendes tag
A legújabb catalyst-tal mi a helyzet? Használja már valaki?
-
reaper05
csendes tag
Na... megrendeltem az MSI 2900XT-t. Remélem nem kell benne csalódnom.
-
reaper05
csendes tag
Ez télleg nem semmi. Valahol még lassabb is az új driver-rel.
Gave-nek igaza volt: ''HD 2900 sztem nem gazdaságos, nekem sem jön be, és ellenben néhány Atifan próféciával miszerint majd eljön a driver ami többek között képessé teszi a karit ,h a porba alázzon egy GTX-et és persze a világot is megváltja én nem hinném....''
Mondjuk engem nem érdekel, akkor is megveszem azt az MSI-t. -
reaper05
csendes tag
A belső hőmérséklettől nem félek. Az Extrem Engine 3T majd gondoskodik róla.
Úgy láttam nem fogyaszt olyan nagyon sokkal többet, mint a GTX. FSP 500W BSII elbírja remélem. Az MSI-ről mi a vélemény. Tudom, hogy mind referencia, de azért mégis... a Black Box kupont adják mellé, ugye? -
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
Mivel sajna nem lsz meg a várva várt GTX, ezért maradok a jó öreg 2900-as ATI-nál. Úgy döntöttem az MSI-t választom, de előbb lenne pár kérdésem: Amíg követtem az eseményeket, addig az ATI driver-e nem volt a top-on. Most mi a helyzet? Javult valami az elmúlt 1 hónaphoz képest? Milyen hőmérsékletet produkál a kari terhelés nélkül/mellett?
A válaszokat előre is köszönöm. -
reaper05
csendes tag
Hy all!
Az igaz, hogy a 2900-as mellé lesz/van egy HL2:EP2 kupon mellékelve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest