Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt

nagyúr

válasz 7600GT #2432 üzenetére

Nem tudom pontosan megfogalmazni az aggályaimat, de úgy érzem, hogy gyakorlatban használható előnye a 2900Xt-nek sose lesz a Gtx-kszel szemben. Ez alatt azt értem, hogy legeslegfeljebb 10 fps lesz a különbség(ami vagy elenyésző, vagy játszhatatlan mindkettővel kategória), mert attól függetlenül, hogy esetleg fog változni a játékokban az átlagos műveleti arány, az nem úgy fog bekövetkezni, hogy a teljes teljesítményigény változatlan marad, hanem a textúrák legalább ilyen számítási igénnyel fognak bírni, s így az aránynövekedés következtében még sokkal nagyobb teljesítményre lesz szükség a kártyáktól, pedig már újabb játékokban most sem igazán valami jól teljesít se a 2900, se a 8800, legalábbis nagyfelbontáson már erőlködni kezdenek max. beállításokon újabb dolgokban, én elég pesszimista vagyok mindkét kártya jövőjét illetően.

Na mind1, nem igazán ismerem a kártyák felépítését, 3d-s grafikából meg egyelőre csak a geometriával ismerkedtem, most lesz ilyen tárgyam, majd utána hátha okosan tudok hozzászólni. :) Mindenesetre a jelen számomra azt mutatja, hogy el fog hasalni hamar mindkét generáció.

Új hozzászólás Aktív témák