Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nem tudom pontosan megfogalmazni az aggályaimat, de úgy érzem, hogy gyakorlatban használható előnye a 2900Xt-nek sose lesz a Gtx-kszel szemben. Ez alatt azt értem, hogy legeslegfeljebb 10 fps lesz a különbség(ami vagy elenyésző, vagy játszhatatlan mindkettővel kategória), mert attól függetlenül, hogy esetleg fog változni a játékokban az átlagos műveleti arány, az nem úgy fog bekövetkezni, hogy a teljes teljesítményigény változatlan marad, hanem a textúrák legalább ilyen számítási igénnyel fognak bírni, s így az aránynövekedés következtében még sokkal nagyobb teljesítményre lesz szükség a kártyáktól, pedig már újabb játékokban most sem igazán valami jól teljesít se a 2900, se a 8800, legalábbis nagyfelbontáson már erőlködni kezdenek max. beállításokon újabb dolgokban, én elég pesszimista vagyok mindkét kártya jövőjét illetően.
Na mind1, nem igazán ismerem a kártyák felépítését, 3d-s grafikából meg egyelőre csak a geometriával ismerkedtem, most lesz ilyen tárgyam, majd utána hátha okosan tudok hozzászólni.Mindenesetre a jelen számomra azt mutatja, hogy el fog hasalni hamar mindkét generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest