- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawa_1
csendes tag
válasz
reaper05 #2016 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy 25%-on a fan alig hallható, de 31-en már zavaró, és ha feljebb kell mennie folyamatos terhelés miatt, akkor elég hangos bír lenni.
Kezdem megbánni, hogy megvettem, nem ezért, hanem mert minden új játék annyira fos, hogy hihetetlen. Melóra meg elég lenne egy gyengébb kártya is. Amúgy is rákkattantam most a projektoros 3d-re: [link], az meg csak nvidiával megy, de persze a 8800-as széria azt se támogatja... -
SzlobiG
félisten
-
feka007
veterán
válasz
reaper05 #1522 üzenetére
Amíg a teljes rendszer teljesítménye egy ilyen karival 335W körül alakul 100%-os terhelés alatt, addig egy 500W-os FSP táp, aminek a hatásfoka biztosan nagyobb, mint 80%, gond nélkül ki kell tudni szolgálnia egy ilyen rendszert. Bár CF-ben ne gondolkozzál, mert akkor vehetsz 650-es tápot,az már annyit zabál...
Nem tudom milyen kupont adnak hozzá...
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
reaper05 #1520 üzenetére
Az nv-nek 8 hónap volt megfelelő drivert csinálni, az AMD is tökölni fog legalább szeptemberig, sőt inkább október. Kb. olyan a támogatás, mint a GF8-nál volt megjelenéskor.
A hőmérsééklet, úgy 65-85°C között szaladgál. A venti hangos terheléskor, terhelés nélkül elmegy. A ház belső hőmérsékletére alig van kihatással, legalábbis a 8800GTS-nél nagyobb volt belül a meleg. A szabadba kifújt levegő viszont melegebb HD2900XT-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest