- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Igen, a táp 8pin-es csatija nekem sem ment rá, valószínűleg spéci pci-e-hez való 8pines kell, de úgyis csak húzás, ill. crossfire esetén szükséges, alapon jó a 6pines.
Igen, a verzióknál nagy különbség van a pontban, amit neked csinált a kártya, az teljesen normális érték.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Ha teheted, nézz meg meg működés közben egy 8800-ast, szerintem téged is meg fog győzni a hűtési megoldása. Bocs a félreértésért, 3D alkalmazások alatt kapásból a jétékok jutottak eszembe, a felhasználók túlnyomó többsége erre használja a felsőkategóriás VGA-kat. A 640-es GTS szerintem sem jó vétel, kisebb felbontásban bőven elég a 320-as is, nagyobban inkább a HD2900XT vagy 8800GTX.
Látod, lehet értelmesen is elvitatkozni az AMD és a NV csúcskártyáiról, csak sajnos gyakran sárdobálásba megy át a vita, pedig az semmire sem jó.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Bocs, hogy hozzászólok, de szerintem néhány dologban tévedsz.
1. A 8800-asok gyári referenciahűtője nem szorul cserére, csendesen és jól teszi a dolgát. Persze van, akinek szimpatikusabb a HR-03, de ez ízlés dolga.
2. A 320MB-os GTS-nél a jelenlegi játékok többségében valóban gyorsabb a HD2900XT, de nem annyival, mint amennyivel drágább is annál. Hogy a jövőbeli DX10-es játékoknál hogy alakulnak az erőviszonyok, az még még puszta találgatás.
3. ''3d grafikához nem jó a 8800, bugzik mindenhol'' A HD2900XT mellett a jelenlegi legjobb VGA-król beszélünk, úgyhogy ez a megállapítás egy ''kicsit'' erős volt, talán te is belátod... A 8800-as GeForce-ok jól sikerült széria, a kezdeti drivergondok javarészt már teljesen megoldódtak, bár a Vista drivereken még mindig van mit csiszolni. Nekem egyedül a Splinter Cell: Double Agent-el vannak gondjaim (amennyire tudom, ezzel a játékkal a HD2900XT is hadilábon áll, de javítsatok ki ha tévedek), minden más játék (legalább 30-at próbáltam már) tökéletesen fut.
Tudom, hogy ez a HD2900XT topicja (bocsánat mindenkitől az OFF-ért), nem kötözködés céljából írtam ide. Nem tartom magam NV-fannak, megértem, ha valaki az ATI-t szereti, de valótlanságokat akkor sem illik írni a másik gyártó kártyájáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest