- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawa_1
csendes tag
válasz
reaper05 #2016 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy 25%-on a fan alig hallható, de 31-en már zavaró, és ha feljebb kell mennie folyamatos terhelés miatt, akkor elég hangos bír lenni.
Kezdem megbánni, hogy megvettem, nem ezért, hanem mert minden új játék annyira fos, hogy hihetetlen. Melóra meg elég lenne egy gyengébb kártya is. Amúgy is rákkattantam most a projektoros 3d-re: [link], az meg csak nvidiával megy, de persze a 8800-as széria azt se támogatja... -
Sawa_1
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #1960 üzenetére
Sajna már töröltem, de ilyen volt a felbontás, 4xAA és minden maxon, FPS-t nem tudok mondani, de teljesen folyamatos volt.
-
Sawa_1
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #1957 üzenetére
Épp 1 órája írtam neki, hogy van-e, mert megvettem én is ezt a dögöt (89e volt, rendes kisker, zugárusokat meguntam). Kerestem neten a hűtőre, de csak a gyártó oldalát találtam meg fórumokat, szerintem még nincs forgalomban. Más léghűtést se találtam hozzá első blikkre, vízhűtés az van többféle.
Most viszont kiraktam az erkélyre, így kb no hang.
Érdekes módon azonban a tápom 8 pines csatija nem ment rá a kártyára! Így 2 db 6 pinest raktam rá. 3dmark06-ban 10248 pont, 03-ban 35000 (verzióknál van különbség a pontban?). A proci E4300, 2.8-on jelenleg.
Ja, még annyit, hogy a Dirt fos, a Two Worlds gagyi, a Spaceforce: Rouge Universe pedig az isten!
[Szerkesztve] -
Sawa_1
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #1916 üzenetére
Raktáron én se látok most, de határozottan úgy rémlik, hogy volt pár napja.
Én úgy tudtam, hogy bruttó árak, ha mégsem, akkor sorry. -
Sawa_1
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #1675 üzenetére
Szeretek eszmét cserélni, szal semmi gond.
''1. A 8800-asok gyári referenciahűtője nem szorul cserére, csendesen és jól teszi a dolgát. Persze van, akinek szimpatikusabb a HR-03, de ez ízlés dolga.''
Én eddig másként tudtam, de lehet, hogy valaki csendesnek találja. Viszont a HR-03 állítólag elbír passzívan egy GTS-t, tehát amiatt is érdemes feltenni (nálam pl. a zaj kritikus tényező, szal mindenképp tenném, vagy vízhűtés, na meg ott a tuning is, amit a gyári hűtő nem tudom hogy bír).
''2. A 320MB-os GTS-nél a jelenlegi játékok többségében valóban gyorsabb a HD2900XT, de nem annyival, mint amennyivel drágább is annál.''
Úgy láttam, hogy magas felbontáson durván elvérzik a 320-as, én pedig olyanokat szeretek használni (a monitorom 1920*1200-as). A 640-as helyett pedig inkább 2900XT, ebben gondolom egyetértesz. A GTX pedig jó vétel, de mint írtam, 3d gondok vannak, és ez alatt nem a játékokra gondoltam, ha nem volt tiszta, hanem 3d-s alkalmazásokra, pl Cinema 4d, Maya, ahol komoly gondok vannak, a cgtalk fórumon sok szó esett erről. Mivel ez a munkám, a 8800-as széria most nekem ki van zárva.
''valótlanságokat akkor sem illik írni''
Ezen nem kicsit mosolyogtam, nyilván nem szándékosan hazudozok itt a fórumon, max rosszul tudok valamit.
[Szerkesztve] -
Sawa_1
csendes tag
-
Sawa_1
csendes tag
Rendeltem már a világ minden tájáról cuccot, max 2 hét és itt van ez is mondjuk USA-ból (jobb lenne persze EU-n belülről, mert az pár nap, de az drágább is). Vagy ha arra gondolsz, hogy nem vigyáznak rá, nos, amit te megveszel a boltban, azt is idehozták valahogy...De egy vidkari nem is annyira érzékeny erre, mint mondjuk egy vinyó.
Ami a garanciát illeti, ha kibírod a postafordultát valahogy, akkor nem probléma. Normálistól kell venni persze. Sajnos a német ebay-en kb ugyanazok az árak vannak, mint itthon. -
Sawa_1
csendes tag
Ja őt már néztem. Személyes átvétel Debrecenben, posta nincs. Lol. Nem fog így sokat eladni a srác...
Amúgy ebay-ről tudok hozatni 75-ért szállítással együtt, de egy tizest mondjuk hajlandó vagyok kiadni a hazai számláért+gariért (nem félek, hogy elromlik, de eladásnál jól jönnek ezek).
[Szerkesztve] -
Sawa_1
csendes tag
válasz
Mozso26 #1609 üzenetére
Ehhez nekem is hozzá kell szólnom.
''miért vennél olyan karit ami hangosabb drágább jobban melegszik''
HR-03 plus vagy vízhűtés, aztán probléma megoldva, ez meg úgyis kell a 8800-ra is.
''és a jelen állás szerint elhanyagolhatoan gyorsabb mint a 320mb gts''
Nem igaz, ld tesztek.
''egy éven belül szerintem ugyis vehetsz másik karit akkor miért vennéd a drágábbat.''
Talán, mert már most jobb, és több tartalék van benne, másrészt meg a 2900XT nem drágább, mint a 640-es GTS. Van még 1 ok: 3d grafikához nem jó a 8800, bugzik mindenhol, ez nekem totál eldönti amúgy is a kérdést, amúgy hajlanék egy GTX-re.
'' Egy éven belül lehet h tudsz malyd venni egy igazi ati-t amelyik 55nm gyártástechnologiával (nem melegszik halk)készült pcie 2.0(3.0) ddr4 több stream proci stb.''
Vagy lesz, vagy nem. Ki tudja mi lesz 1 év múlva, az ember (azaz én) most vesz kártyát, nem a jövő héten vagy x hónap múlva. Új széria mindig jön, ilyen alapon ne vegyünk soha semmit. Nem látom, hogy várható lenne egy újabb komoly áttörés mostanában, több tranziszort meg procit pakolnak a kártyára oké, meg jobbak lesznek a driverek DX10-hez. De pl. a ram-ok ''fejlődése'' se túl biztató számomra. De lehet, hogy rosszul látom. -
Sawa_1
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #1632 üzenetére
Hol csípsz meg 100 alatt GTX-et számlával, garival, itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest