- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
válasz
szasanyi #1856 üzenetére
Nna arra varrjál te gombot! Augusztustól gyönyörűen elkezdenek felkúszni az árak, hetente többezerrel fog többe kerülni minden (VGA is!), aztán karácsonyra jön a csúcs! Idén szeptemberre nem lesz itt semmiféle VGA dömping, meglepődnék, ha ennyire lököttek lennének a gyártók üzletpolitikailag...megáshatnák a sírjukat...
-
keszegduda
őstag
válasz
szasanyi #1826 üzenetére
Egyedi hűtéssel tudtom szerint egyelőre nem jött még ki semelyik gyártó sem. Bár neten lehet elvétve telálni Zalmanos hűtéssel rendelkező egyedeket, de 1 kép nem jelent semmit. A 2900XT sorozatnál mindegyik ugyan olyan, csak a matrica más és a tartozékok...semmi extra OC változat és még szenzor is van bennük...ha jól tudom...
-
SzlobiG
félisten
válasz
szasanyi #1821 üzenetére
Nálam a játék volt az egyik tényező is mivel adják hozzá a Black boxot ami tartalmaz egy Steam accountot.
Amiket ad: Team Fortress, Portal, HL 2 Episode 2, Day Of Defeat Souce, HL 2 DM+lost coast amik már most is ingyenesek.
Persze Team Fortress, Portal, HL 2 Episode 2 ezek még nincsenek készek majd ha kiadják akkor válnak letölhetővé, de nálam egy jó pont ez.
Mindegyik gyártó adja ezt.
Az első mondatodra választ megtalálod a PH-s tesztbe.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
szasanyi #1814 üzenetére
Igen HD2900XT-je volt, majd GTS, és megint Hd2900XT.
Elviszi a 450-es.
Keszeg:
''Egy srác írta, hogy a skalár stream procikat jobban kedveli majd a DX10, de lehet rosszul emlékszem...
Nem biztos, hogy kell cserélni...
Az U3 Engine pedig kifejezetten szereti... ''
Ezt már többen is írták, ahogy kijön a gém elválik.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
szasanyi #1810 üzenetére
Miért DX9-es karik nem voltak előbb mint a játékok? Far Cry nem ment talán 9500/9700/9800-as kártyákon meg a többi DX9-es gémek? Dehogynem...
Nem kell itt beszarni, hogy ezek a kártyák csak félévig lennének jók, de ahogy írtam én ATI-t választottam mert újabb arhitektúra és ez tetszik, meg bízok benne, hogy megállja a helyét később is. -
Drizzt
nagyúr
válasz
szasanyi #1799 üzenetére
Nem, de a 8800-as vonal lassan egy éves lesz, ilyen hosszú ideig így is csoda, hogy ugyanaz a széria van piacon. November lején lesz pont egy éves a Gts, meg a Gtx.
Én csak azért akarok majd gyorsan cserélni, mert akkor még el lehet adni ''drágán'' a 8800-ast, míg ha várok picit, akkor esik az ára meredeken, gondolom a gyártását is le fogják állítani. NA persze ez még azért inkább félév, csak én nem tervezek hosszabb időre, mert olyan grafikai teéjesítményű kártya kéne nekem, ami 1680*1050-ben használható. -
SzlobiG
félisten
válasz
szasanyi #1799 üzenetére
''Nem könnyű... főleg mivel erről beszéltünk a legkevesebbet. Na, de nem baj,
ez is kell.
Azt nem is akarom (tudom) kitalálni, amit nem lehet. Jelenleg mi a helyzet?
lehet-e egyértelmű választ adni: HD2900XT vagy 8800GTS (+20K)''
Nálam egyértelmű volt, hogy inkább egy új arhitektúrát válasszak mint egy lassan egy éveset.
''Na de komolyan: 60k-ért csak fél évre tudnak
új megoldást? Vagy csak a usereket szopatják?''
Ahogy fentebb írtam majd egy éves lesz a G80 szal nem félévre tudnak csak felmutatni vmit. -
keszegduda
őstag
válasz
szasanyi #1749 üzenetére
Abba kár is belegondolni, hogy 2 évnél többet kibír egy felsőketegáriás VGA. Igazából a DX 10 fog dönteni hogy melyik a jobb választás, de nekem most nem ez a szempont, hanem a dX9.
Függ attól is, hogy mekkora felbontásban játszol max? Mert ha 1280, akkor lehet hogy felesleges az XT, mert az ereje csak magas felbontásban jön ki szűrőkkel és élsimítással, de ha azt nézed, hogy egy teljesen új archtectúra, tele driver buggal, nem mondható el róla hogy hulladék, hiszen elég sokszor (főleg az új játékokban) megver akár egy 8800Ultát is...
A ''szavatosságára'' nincs garancia, azt majd a megjelenő játékok döntik el, de az is ''szénné'' lesz bundázva NV részről...de ez csak megánvélemény... -
keszegduda
őstag
válasz
szasanyi #1743 üzenetére
Én maradok az NV-nél, anyagi okok miatt...pedig nagyon szeretném én is az ATI-t, az időtállósága miatt, de nekem most az elsődeleges szempont, hogy olcsó és gyors kártyát vegyek amely képes futtattni a régi DX9-es játékokat, fullon...Oblivion, Carbon, BF2 stb....
Sajnos 80K sok nekem, de lesz még olcsóbb is és azért reménykedem, hogy GTS-en is valahogy eldöcög majd a Crysis...
Én az ATI-t venném, ha megengedhetném magamnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest