- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #7822 üzenetére
A lepényhal meg elsőre
Én egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobban döntöttem, mikor lecsaptam a 2900Prora. 50ért jobbat s szebbet nem vehettem volna.
A 8800GTk zömét visszahívják, az új HD38asok jó ha utolérik az alap 29XTt.
És ugye a 2900Pro "levizelve" nem kicsit fog megugrani tuningban.Én 900/2000ben bízok vízzel 50 fok körül tartva a karit, szerintetek esélyes?
(6+8PIN tápoldalról meglészen) -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7818 üzenetére
Kicsit mese ize van, de reméljük a legjobbakat
szerk : Az AMD a tegnapi napon - késő este - bejelentette, november 8-án érkezik a 7.11-es Catalyst, mely jelentős teljesítménynövekedést fog elérni DirectX10-ben, Unreal Engine 3-ban, CryEngine 2-ben, ChromeEngine 2/3/4 -ben és 2900XT videókártyákon, Windows Vista rendszer alatt MINDEN játékalkalmazásban 14,8% fölötti teljesítménynövekedést érünk el.
He?
-
-
vazzz
őstag
válasz
Gaboman #7780 üzenetére
Igazából felesleges, bár a min. fps azért jóval kevesebb 3ghz-en... átlagban viszont szinte ugyanaz. Kíváncsi vagyok én is az új drivert mennyire tudják optimizálni, remélem javul valamelyest a helyzet. Úgy gondolom, 8800gt ide vagy oda, ez akkor is nagyon jó vga még a mostani driverrel is.
-
Simi121
aktív tag
válasz
Gaboman #7769 üzenetére
köszi szépen, ez segitett
egyébként az elő benyomásom pozitiv a kártyát illetően, kicsit féltem a több negativ hozzászólást miatt,de én kellemeset csalódtam pedig elötte egy 1950GT-m volt.
Én is azon a véleményen vagyok ,hogy még pár driver frissités és be fog érni ez jó kis kari
-
vazzz
őstag
-
vazzz
őstag
válasz
Gaboman #7762 üzenetére
Most végeztem. Minden high, 1280x1024, aa-off.
-
-
vazzz
őstag
válasz
Gaboman #7743 üzenetére
Igazából eddig 800/900 frekinél már nem volt stabil, most ezen a frekin minden teszt lefutott, utána airborne 4 órát ment. Még lehet, hogy van benne kraft, ezt a 825/1894-et lazán vitte.
Nem tudom, érdemes lenne-e rá felrakni az xt biost...Szoftveres voltmod műxik ezeknél a kariknál?
Ha valakit érdekel:
06:
05:
03:
01:Amúgy a csatit úgy oldottam meg, hogy a Sapphire 2db 6pines átalakítót adott, mindkettőt rácsatlakoztattam, majd a maradék két üres helyre rádugtam 2 gnd-t egy szétvágott molex-6pin átalakító segítségével. Ezért is nem világos előttem, hogy miért kap így több kraftot, miközben a 12v-os ágak száma nem változott...
-
vazzz
őstag
válasz
Gaboman #7738 üzenetére
OFF: Ezzel én is így voltam anno, mondjuk én x1800xl-ről váltottam 7800gtx-re, aztán később volt mégegy gtx-em, de visszasírtam az xl-t, gtx nem győzött meg.
ON: utánanéztem ennek a 8 pines dolognak, megcsináltam a kábelt, és műxik az ati overdrive. Egyedül azt nem értem, hogy mitől kap több cuflát, ha rákötöm azt a 2 gnd-t... Ez nekem magas -
-
Armando_19
őstag
válasz
Gaboman #7697 üzenetére
Illendő is lenne. Erőforrások tekintetében elvileg jobb az XT, de sajna gyakorlat nem ezt mutatja. Új szérián sem változtatnak gondolom túl sokat, csak az ÁRÁT
XT-t már nem is lehet rendelni, teljesen megszűnt a behozatal.Pár PRO kódorgott még, de már teljesen a hD3870 és 3850-re koncentrálnak. -
Antimatrix
senior tag
válasz
Gaboman #7668 üzenetére
Ez tényleg elszomorító
HD2900PRo után elégge nagy az ugrás lefele
az tudtuk hogy az x1950Pro egy igazi ütős kártya ami még időtálló is de hogy ennyire ennek csak gratulálni tudok
de hogy a HD2900GT ennyire gyenge legyen az már már szörnyű
tudtam volna venni 42k HIS-t de most ugy hiszem jól jártaminkább vettem MSI ATIX1950XT-t
-
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #7655 üzenetére
Hallottam valamit, de nem is merem leírni, hogy mit. Az tuti, hogy késni fog kb. egy hetet. De ha igaz, amit hallottam, akkot lesz még állkoppanás. Csak egyet árulok el. Valaki linkelt lentebb egy 8800GT és 2900PRO/XT tesztet valahol. Most nincs időm megkeresni. És ott a GPU-k natív számolási teljesítményét nézzétek meg. Volt egy grafikon. Erre hivatkoztak!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #7586 üzenetére
az ilyen tesztekre, vannak a ph, hoc, hwsw, és egyéb oldalak (hogy magyarokat emlitsek), játékokat tesztelnek, megmondják mit vegyen az ember. mi tuningolunk, szintetikus teszteket futtatunk, és egyéb programkoban próbálunk elérni kiemelkedő eredményeket, amiket külföldön is elismernek. egy játékteszt halál unalmas, és semmi inspiráló nincs benne. nem is tudom, hogy lehet hobbinak nevezni a játszást, de ez már más lapra tartozik. de ettől függetlenül azért mi is játszunk, nem arról van szó
btw, thx a gratulációkat
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman #7580 üzenetére
De ez a teszt nem is arról szólt, hogy most x játék mennyivel megy jobban... (kompiból szerintem gondolhatná is az ember, na mind1...) itt a 3DMark a lényeg, hogy minnél több pontot tudjanak elérni! Nem is azt vizsgálta Soak és Achill3uS ezzel a tesztel, hogy érdemes-e befektetni CF-be... ez nem PH félre teszt volt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #7525 üzenetére
Az NV nagy előnye , hogy pl. a Crysist is nagy valószínűséggel NV karival fejlesztették. A G80 már elég régóta jelen van a piacon , Az R600 meg még nem annyira. Ha az R600 ra is fejlesztenének játékot , tehát eleve arra optimalizálva írnák , nem kizárt , hogy az architektúra előnyei megmutatkoznának , de így inkább hátrányként jelentkezik. Az UE3 pl. jól fut a karin dx9-ben legalábbis. Azért már nagyjából látható , hogy mire képes az R600 a mostani játékokban , én is bízom benne , hogy driverből javítható a teljesítmény még , a dx10-ről nem is beszélve. Az 1900 , 1950 szériát nem ismerem igazából , annál is driverekkel értek el teljesítményjavulást?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #7515 üzenetére
A GTS640 szintjére árazták be, mert a teljesítménye azzal összemérhető (illetve valamivel fölötte van), de attól még ez az AMD csúcskártyája. Márpedig a userek (már csak régi reflexből is) csúcskártyát csúcskártyával szoktak összevetni. Nem rossz szándékkal mondom, de a saját tapasztalatom (ismeretségi köröm) alapján nem arra kiváncsiak a userek (pontosabban gamerek), hogy az NV 80k körüli VGA-ja hogyan állt helyt az AMD hasonló árú kártyájával, hanem azt, hogy mit tud az AMD felsőkategóriás VGA-ja az NV felsőkategóriása ellenében (vagy fordítva, de ez mindegy).
Egyébként szerintem nem rossz kártya a 2900XT, számomra szimpatikus az architektúrája (csak ne lenne zajos a hűtője és fogyasztási rekorder), még ha az előnyei még nem is jöttek ki (szerintem kissé előreszaladt vele az AMD). Az ára is korrekt volt a 8800GT megjelenéséig. Mindegy, az XT, a Pro, a régi GTS és GTX is szép lassan történelem lesz, ahogy jönnek ki az újabb generációs VGA-k. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #7505 üzenetére
Ez nem csak a Radeonokra, hanem a GeForce-okra is érvényes. Én a Crysis-t tettem meg vízválasztónak, hogy áttérek-e Vistára, vagy maradok az XP-nél: hát még jó ideig maradok.
Amit linkeltél, már egy "régi" teszt. Azóta vannak újabb driverek, újabb játékok, újabb tesztek, és az XT még mindig nem tudta "ledolgozni" a lemaradását a GTX-hez képest. -
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #7378 üzenetére
Milyen igaz, és még szeretem is, az is sokat számít!
És a képminőségre visszatérve, elmentem egy jó kis játékra a haverommal hálóban. Neki 8800 Ultra-ja van. És a képminőség, hát.....
Az Ati még mindíg veri, bár meg kell hagyni, nagyon feljött azért az Nvidia a 6600GT óta.
(A kukacoskodóknak megjegyzem, ő mondta először!!!) -
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #7312 üzenetére
Szerintem várjuk meg a PH! tesztet és napnál világosabban kiderül, mire képes a 8800GT. Remélem a PH!-s tesztelőket nem vádolod elfogultsággal.
Amúgy a neten lévő tesztek többsége azt mutatja, hogy a GT erősebb kártya lesz nem csak a Pro-nál hanem az XT-nél is. Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy mindegyiket kilóra megvette az nVidia. Azt sem értem, hogy a Pro-t XT órajelekre húzva hasonlítod az alapórajeles GT-hez. Szerinted a GT-t nem lehet majd húzni? Az árban a GT szintjén lévő Pro-t alig lehet kapni és nemsokára teljesen el fog tűnni a piacról. Az XT pedig jóval drágább mint a GT lesz (a fogyasztásról nem is szólva).
Az "olcsó" GT minden korábbi DX10-es felsőkategóriás VGA-nak le fogja nyomni az árát (legalábbis a használtpiacon), ezt a békát minden GTX, GTS, XT és Pro tulajnak le kell nyelnie. De ettől még nem kell lecserélni ezeket a kartyákat, mert mindent szépen visznek (na jó, a Crysis azért megizzasztja őket...) és a GT megjelenésével sem lesznek lassabbak. Annak igazán érdekes (és szerintem jó választás) a GT, aki most vesz gépet vagy cserél régebbi DX9-es felső-középkategóriás kártyát. De abban egyetértek veled, hogy érdemes a vásárlással megvárni az új ATI kártyákat is, mert így lesz teljes a kép. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gaboman #7267 üzenetére
Speciel én is jobban szeretem ha egy játéknak nem csak a grafikája, hanem maga a játék is valóságszerű, reális de azért kell olyan is ami nem az. UT3-nak sincs sok köze a valósághoz még is jó játék, tudom más kategória
Ez meg a jövőben (?) játszódik, aztán nano ruha meg minden sz@rság van benne szóval szvsz jókis game lessz a full -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7225 üzenetére
Nyomj egy 2xAA-t meg tedd be ezt a konfigot és nézd ahogy gyököt vonnak az FPS-eidből
http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1427384&postcount=15
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest