Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #7312 üzenetére
Szerintem várjuk meg a PH! tesztet és napnál világosabban kiderül, mire képes a 8800GT. Remélem a PH!-s tesztelőket nem vádolod elfogultsággal.
Amúgy a neten lévő tesztek többsége azt mutatja, hogy a GT erősebb kártya lesz nem csak a Pro-nál hanem az XT-nél is. Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy mindegyiket kilóra megvette az nVidia. Azt sem értem, hogy a Pro-t XT órajelekre húzva hasonlítod az alapórajeles GT-hez. Szerinted a GT-t nem lehet majd húzni? Az árban a GT szintjén lévő Pro-t alig lehet kapni és nemsokára teljesen el fog tűnni a piacról. Az XT pedig jóval drágább mint a GT lesz (a fogyasztásról nem is szólva).
Az "olcsó" GT minden korábbi DX10-es felsőkategóriás VGA-nak le fogja nyomni az árát (legalábbis a használtpiacon), ezt a békát minden GTX, GTS, XT és Pro tulajnak le kell nyelnie. De ettől még nem kell lecserélni ezeket a kartyákat, mert mindent szépen visznek (na jó, a Crysis azért megizzasztja őket...) és a GT megjelenésével sem lesznek lassabbak. Annak igazán érdekes (és szerintem jó választás) a GT, aki most vesz gépet vagy cserél régebbi DX9-es felső-középkategóriás kártyát. De abban egyetértek veled, hogy érdemes a vásárlással megvárni az új ATI kártyákat is, mert így lesz teljes a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem lesz Xiaomi 16
- OpenWRT topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest