- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
2900PRO-ra milyen hűtőt lehet rakni a gyári helyett?
-
lordring
aktív tag
Diamond Viper Radeon HD 3850 és HD 3870 specifikációk
Bocs', ha már volt! -
lordring
aktív tag
Húú, a PH! tesztben eléggé sommás véleményt adtak a 2900PRO-ról:
"Végezetül szóljunk a HD 2900 Próról. Nagyjából olyan gyorsan el kell felejteni, ahogyan eltűnt a hazai piacról. "Kemény! Mondjuk, az is, ahogy az új GT néha 50%-kal odaver az XT-knek, vagy lepipálja a GTX-t. Ha nem szívtam volna a GTS tv-kimenetével Vista alatt, még gondolkodóba is esnék. Így meg várom, mit lép erre ATI/AMD.
-
lordring
aktív tag
-
lordring
aktív tag
A 2900XT BIOS-t van értelme feltenni, azon kívül, hogy így 2900XT-nek lesz detektálva a kari?
-
lordring
aktív tag
Hát, nem tudom. Az én dobozomon a 3dMarkos logo sincs, a többi egyezik. A manual is egy tök általános, semmi konkrétumot nem tartalmazó vmi, még az sincs benne, hogy 2 tápkábel kell. Kicsit összecsapottnak tűnik a dolog, de a kártya tényleg bestbuy. Nem csodálom, hogy alig lehetett kapni.
-
lordring
aktív tag
válasz
banderasz77 #6035 üzenetére
Én azokon nem tudtam változtatni. 2d profilban fix 25% van, 3D-ben meg ez az auto.
-
lordring
aktív tag
Nekem is a Riva van fent. Azért kényelmes, mert csinálsz egy profilt legalacsonyabb órajelekkel+25%-s ventivel; egyet meg húzott órajelek+dinamikus ventivel, kiteszed őket parancsikonba az asztalra, és onnan csak egy kattintás, amelyik épp kell.
-
lordring
aktív tag
válasz
Foxmulder89 #5988 üzenetére
3x1 GB. De más game alatt nem volt ilyesmi. Ettől még lehet, hogy ez a baja.
-
lordring
aktív tag
Nekem ugyan volt a tápon 2 hatos csati, de az enyémhez is 2 db olyan átalakítót adtak, amit a sima 4 tűs tápkábelre kell rádugni. Milyen márka? Mert a Sapphire-t én áldottam, hogy az ATI egyik legrégibb partnereként egy olyan manualt adott a kártyához, ami bármilyen vga-hoz betehető, semmilyen konkrétum nincs benne. Pl. "Helyezze a kártyát a PCi/AGP/PCI-E csatolóba. Ha szükséges , csatlakoztassa a külön tápkábelt." Kösz szépen, jót szívtam vele, mire itt szóltak, hogy 2 kábel kell rá.
-
lordring
aktív tag
Nekem sokáig 320-s GTS volt, elsősorban a tv-kimenet miatt cseréltem, nem is csalódtam benne. A 2900PRO gyakorlatilag XT, csak levett órajellel és fesszel. Eddig a fórumokon nem láttam olyat, akinek ne vitte volna az XT órajelet gond nélkül, sőt. Az enyém 800/1000-n teljesen stabil, hiba és különösebb melegedés nélkül. TEljesítmény: nekem a 3dMark06-ban XT órajelen kb. 1000 ponttal kapott többet, mint a húzott GTS320. De az ennyira nem mérvadó. Bioshock és Airborne alatt mindkettő szépen ment, tehát ez alapján megint nem tudok mit mondani. Mindenestre a PH-s tesztek szerint a 640-s GTS-sel van egy szinten minimum, csak jóval olcsóbb. "A kipróbált tizenegy játékból hétszer megverte a vele egy árban lévő GeForce 8800 GTS 640 MB-ot, a 320 MB-os változatot még többször, és néhol a nagy GeForce 8800 GTX-et is megszorította, sőt akadt pár olyan eset is, amikor legyőzte."
Ez az XT-s teszt, de ugye a PRO az XT.
Szóval a 320-s GTS-nél sztm jobb vétel. Aztán hogy DX10 alatt élesben mit mutatnak, majd a Crysis alatt kiderül. Negatívum, hogy valamivel hangosabb 2d-ben is, 2d-ben meg jóval, és többet is eszik. Kb. ennyi jut eszembe. -
lordring
aktív tag
UT3 beépített death match, 1280x1024, minden high-ra kapcsolva.
XT órajeleken.Pálya1: min 19, max 63, avg 53.73
Pálya2: min 0 (?), max 63, avg 55.75
Hőmérséklet 70-72 fok.Fraps benchmark, a játék kezdetétől a végéig. Elvileg nem lenne rossz, de néha egy-egy pillanatra be-beröccen. Ez még a 7.9-s driver.
-
lordring
aktív tag
Bocs, nem ide akartam és közben megvan.
-
lordring
aktív tag
Ez nagyon off lesz: a taskmanagert hogy kell futtatni startmenü/futtatásból?
-
lordring
aktív tag
válasz
Overlocker #5749 üzenetére
Pe
rsze.
-
lordring
aktív tag
Kicsit húztam még a karit, csakúgy próbaképpen:
7.9 800/900 11405 pont
7.10 800/900 11043 pontEz inkább lassult, nem gyorsult. Látom mások még tovább húzták a vga-t, lehet majd érdekességképpen megnézem majd mennyit bír, de játszani valószínűleg xt órajelen fogok csak. Úgyis csak 1024x768-ban szoktam, bár a moncsi 19"-s.
-
lordring
aktív tag
Lenti konfiggal Vista alatt a 8800GTS 320 alapon 9800 pont, húzva 10300 (650/925).
2900 PRO alapon 9403 pont, húzva XT órajelre 10450.
Eddig néhány 3dMark és félóra Bioshock+Airborne után stabilnak és hibamentesnek tűnik XT órajeleken. A Core hőmérséklet terhelés után olyan 63-65 fok a Rivatuner szerint.
2d-ben vissza szoktam a default alá venni az órajeleket, hogy a venti minimumon menjen. -
lordring
aktív tag
"Figyelem: A Kiterjesztett asztali üzemmód nem működik a Windows Vista™ rendszert futtató számítógépeken"- ennek annyira nem örülök, de legalább a másodlagos képernyőn futó videót lehet normálisan méretezni. Azt nem lehet beállítani, hogy a második desktop a monitor melyik "oldalán" legyen?
-
lordring
aktív tag
Ja, és a tápomon van 2 db hatos vga csati, gondolom az is jó, nem kell az átalakító molexről, vagy miről...
-
lordring
aktív tag
No, nekem úgy tűnik balszerencsésen jött össze a 8000GTS->2900Pro csere. Beraktam a gépbe, nincs kép. A 6 tűs táp rajta, slotban fixen áll, alaplapra rádugva a + PCIE tápcsati,mégsincs kép.
Mindkét kimenetet néztem, a gép szépen bebootol, win indítási hang, meg minden, csak épp kép nincs. Visszatettem a gts-t, azzal tökéletes. Kakaót kap a pro, mert megy aventi és asszem ég rajta egy led is. Apropó venti: ez valami iszonyat! Vicc nélkül, a porszívómnak kisebb a hangja. Ehhez képest a GTS zajtalan.
Mindenesetre úgy tűnik kifogtam egy hibás darabot. -
lordring
aktív tag
Elvileg a vga-nak 2 féleképpen is lehet adni tápot: egyrészt van egy négytűs négyzet alakú kábel, amit az alaplapra lehet dugni, ill. lehet normál módon is a tápvezetékekhez kötni. Melyik a célszerűbb? Mindkettő?
-
lordring
aktív tag
Nincs vmi normális venti ehhez a sorozatú karihoz?
Anno ArticCooling Silecer vagy ilyesmi...
-
lordring
aktív tag
Nem arra gondolok, hogy áthúzod a playert a második desktopra,és ott átváltod fullscreenbe. Hanem hogy a monitoron elindítasz egy videót és automatikusan magától megy a tv-n fullscreenben. A hivatalos nv közlemények szerint ez a feature nem támogatott a 8800-s sorozattól, és a 8800-s topicban mindenki hasonlóan járt. Minden esetre nekem sehogy sem sikerült ezt beállítani. Ezért lett 8800gts 320->2900PRO (@XT)
csere. Aztán majd holnap meglátom mit mutat.
-
lordring
aktív tag
"Full screen video mirror.
This feature is no longer supported due to the new Protected Video Path Output Content Protection (PVP-OPM). GPU overclocking and temperature monitoring are now available from nTune. " -
lordring
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5300 üzenetére
Az a funkció, hogy a videó a másodlagos képernyőn fusson teljes méretben automatikusan, a full screen video mirror. Na, ezt a 8800-s sorozattól az nvidia vmi. szerzői jogi megfontoláskból nem támogatja. Így lehet szenvedni a videózással.
-
lordring
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5298 üzenetére
Ki lehet tenni a másodlagos képernyőre fullcreen-ben a videókat? Ha igen, akkor jó lesz. Mert a 8800-s sorozattól az nVidia ezt nem támogatja.
-
lordring
aktív tag
No, holnap érkezik a 2900Pro
. 8800GTS 320MB-ról váltok, mert ennek a TV kimenete a full screen video mirror hiánya miatt katasztrófális lett. Kíváncsi leszek teljesítményben mit mutat majd a Pro.
Airborne és Bioshock adatokat már fel is jegyeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vicces videók
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest