- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
lordring #9361 üzenetére
Nincs sok választás: Thermaright HR-03/R600 kb. 13k, vagy AC Accelero S1 pici barkáccsal.
Fel: Jó alapos munkát végeztél, köszi
Tényleg jó hűtő ez a HR03, amúgy ebből is látszik milyen forrófejű ez a Radeon. Egyedül a VRM-ek melegszek jobban, mint gyárival, de az meg úgyse annyira érdekes..
-
Gaboman
nagyúr
válasz
lordring #7524 üzenetére
Igen az kellene hozzá egy jó driver!
Ha úgy be tudná lőni a 2900-at mint a 1900 és 1950 szériát annak idején akkor az ATI megint nagyon kemény ellenfél lenne.
Ugye a felépítése az 2900-nak sokkal fejletebb mint az NV-nek.
Csak hát hiába fejletebb nem igazán tudja kihasználni a benne rejlő erőket,na ezt kellene mególdani,remélem az új driver valamire képes lesz ebből! -
Gaboman
nagyúr
válasz
lordring #7522 üzenetére
Hozzátenném hogy az ATI 2900pro teljesítménye azért nem olyan jó,mert Vista alatt sajnos nem igazán jó a driver hozzá!
Ez nem a kártya hibája,normális driverrel ott is jobban szólna mint mondjuk XP alatt!
Megnézném azért XP alatt mit menne a GT hozzá képest,abban nyugodtan biztos lehetsz hogy nem tenne akkora előnyt mint vista alatt! -
Dabsol5
tag
válasz
lordring #6360 üzenetére
820/2000-en kezdtem, aztán fokozatosan vettem vissza, 780/1800-ig, hogy az utolsó teszt is le bírjon futni. De lefutás után bezáródik a progi. Aztán kipróbáltam az alapórajelén, akkor is bezáródott a végén. A64 X2, fsb 233*12; HT/4 (/3-on is), cpu, memó kapott feszt. Így volt korábban is 8800gts-sel.
-
Dabsol5
tag
válasz
lordring #5995 üzenetére
Ezek még mindig dx9-es játékok és tudjuk hogy szűrőkkel lassabb valamelyest. A 3dmark2006 annak ellnére több pontot ad, hogy szinte látszik a teszt első része lassabban fut, mint 8800gts-sel. Tehát sm3ban jobban teljesít. Majd meglátjuk az igazi dx10es játékoknál mi lesz.
2D-ben valóban hangosabb, de ha leveszed a leghalkabb, 25%-os sebességre, akkor is csak 64 fok körülire melegszik.
Ha 2900pro-nál feszültségek lettek levive 2900XT-ről, akkor nem veszélyes megemelni?
Biost tudunk már olvasni/írni?
-
banderasz77
addikt
válasz
lordring #5531 üzenetére
Beizzítottam a kártyát, minden zökkenőmentesen műkszik. Legfrissebb Catalyst feltolva. Holnap jön a nagy faggatás, majd megírom szép sorban mi lesz. Van XP és Vista is a gépen külön vinyón. Mindkettőn letesztelem. Addig is az ATI legyen veletek...
A hangja pedig egy szállal sem hangosabb, mint az ASUS x1950pro-m volt!!! Egyenlőre 2D-ben.
-
Ragnar_
addikt
válasz
lordring #5398 üzenetére
Nekem ezelőtt Asus 7900GT VGA-m volt , ahhoz adtak egy progit , amelyiken be lehetett állítani, hogy hőmérséklet függvényében kb. mennyit pörögjön a venti , plusz be lehett állítani egy hővédelmet is , ami vagy sípol , vagy kikapcsolja a gépet , ha túlmelexik a GPU. NV driverben olyan 110 C° körüli a hővédelem alapból , ha jól tudom , viszont hallotam már olyan VGA-ról amin beállt a venti és meghibásodott a GPU.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest