- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J.J. András #7703 üzenetére
András,
Az a baj az AsRock VIA PT880 alapú hibrid lapjaival, hogy nagyon válogatósak. Egy haveremnek egy 775Dual-VSTA lappal raktam össze gépet, és menet közben derült ki, hogy nem szereti az 533MHz DDRII ramokat meg a belerakott Ati x550 kártyát. DDR400 és GF3 kombóval meg ment...
Végül egy i915 chipes lap lett belerakva a gépébe, annak semmi baja nem volt a fenti cuccokkal.Ráadásul a PT880 chipset alapvetően AGP-s, csak a hozzá adott déli hídnak van egy 4xPCIe csatolása, ezért raktak hozzá egy fizikailag 16xPCIe foglalatot, ami elektronikusan csak 4xPCIe sebességű. Ez pedig nagyon válogatós. Javaslom az alaplapcserét, nem egy komoly darab ez a hibrid cucc, sok szívás van vele.
-
-
válasz
Alvin_ti4200 #4738 üzenetére
Erről beszéltek a tesztelők...
-
válasz
Alvin_ti4200 #4735 üzenetére
Főleg, hogy AA+AF-et mindenképpen használni akarok (min. 4xAA/8xAF), és ahhoz, ahogy látom, jobb a 8800. (TDU, BF2, ilyesmi).
-
válasz
Alvin_ti4200 #4733 üzenetére
Nekem 63k sok pénz, és minek adjak ki ennyit egy kártyára, ha egy olcsóbb ugyanazt, vagy jobb teljesítményt hozza. Ráadásul tényleg itt vannak a nyakunkon az RV670 és G92 alapú kártyák, 1-1,5 hónapot ki lehet bírni. Főleg, ha az RV670 50k-ért hozza azt, amit 63k-ért az R600 Pro. Mert akkor aztán ez utóbbinak olyat esik az ára, hogy csak pislognak az 1-1,5 hónapos kártyák tulajai, és fejüket fogva, sikoltozva szaladgálnak az utcán fel és le.
Mellesleg én a csendes gépek híve vagyok, nekem nem hiányzik egy melegedő, hangos monszta a gépemből.
-
válasz
spiercell #4729 üzenetére
Ha egy Guru3D oldalnak nem hiszed el, hogy ennyit tud a Pro és az XT, akkor kinek fogsz?
Én pont ezt a tesztet látva mondtam le tegnap a 2900 Pro vásárlásáról.rolko: Mindannyian tudjuk, hogy a 3DMark06-bani elsőbbség semmit nem jelent a játékokra nézve. Ráadásul a hír eleve olyan biztos lábakon áll, mint Deák Bill Gyuszi mankó nélkül, így nem is lehet rá adni. Másfelöl 600 pont 5 százalékot tesz ki, ami számomra még egyáltalán nem meggyőző fölény (fenntartva emellett az első mondatben kijelentetteket).
-
Teszt: HEXUS.net
Itt a 8800GTS 320MB sorban veri a Pro kártyát 1600x1200 felbontásban. Mivel én 1024*768-ban játszom, ott vagy egy 8800GTS lenne jobb, vagy procilimites lennének a játékok úgyis (X2 4000+ @2400 MHz).
Meg hát az is elriaszt, hogy a 2900 Pro-tól azt írják a tesztekben, hogy hangos terhelve, a 8800GTS-ről meg azt mondja egy ismerősöm, hogy tök kussban van még terhelve is. Én pedig a csendes gép híve vagyok!
-
Hát, az a fenti Guru3D teszt jól megzavart... Lefoglaltam a 2900 Pro kártyát, de most elbizonytalanodtam...
-
-
Ne keverd, a Volari az XGI-től szármatott, amit részben felvásárolt az Ati. Lehet, hogy a kiforratlan új Ati driverek az ex-XGI-sek keze munkáját ''dícsérik''...?
Ha már említetted az S3-at, ott is a driver volt mindig a problémás, hiába volt az S3-nak sokéves tapasztalat a háta mögött, sosem tudtak olyan meghajtót írni a kártyáikhoz, amivel minden program hibamentesen futott volna.
Azonban van valami javulás, mintha a Chrome S27 kártyákkal már nem lenne annyi gond, sőt, azok képesek a hatékony MultiChrome működésre is (a'lá SLI vagy CF), ami a jól megírt driveren múlik.
[Szerkesztve] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest