- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernyo
csendes tag
válasz
Foxmulder89 #7285 üzenetére
Hát, sajnos elég jól sikerült ez a 8800GT. Főleg ilyen árban.
-
bernyo
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #7246 üzenetére
Egyetértek ez_meg_azzal. Szerintem is elvárható lenne, hogy a legerősebb kártyák legalább 1280-ban mindent vigyenek fullban min 60, de inkább 100 frame-val.
Mondjuk a fejlesztők a hibásak, hogy ilyen game-kat írnak. Egyébként szerintem a crysis nem annyival szebb mint a far cry volt, mint amennyivel lassúbb. A víz pl ma már kifejezetten csúnya benne, hl2-ben pl. sokkal szebb a víz (és gyorsabb is). HW meg SW gyártók egymást rángatják felfelé, hogy mindig vegyél új vidkarit, stb...
-
bernyo
csendes tag
Nekem is lehetett két hatpinessel húzni, csak néha kikapcsolta (a driver és atitool-al húztam). Viszont driver-ben nem jelent meg a húzás opció magától, amióta 8 pinesem van. Ez normális? Pedig újrainstalláltam. Ha valaki tudja, hogy kell a catalyst-al húzni írja már le plz.
Köszi,
Bérnyó
-
bernyo
csendes tag
válasz
banderasz77 #6793 üzenetére
A gyári kábelt is emberek rakják össze (vagy gépek, de inkább szorgos kis munkások) így ők is tévedhetnek.
Én viszont nem tévedek. Meg egyébként is azon a plusz két lyukon egy fesz. mérő lehet, ami ha mér 12v-t akkor jó, akkor lehet tuningolni, ha nem akkor nem. De várom nálom többet tudó kollégák hozzászólását, mert lehet butaságokat irogatok, ha igen, akkor utólag bocsánat.
Ja, és még annyit, hogy én nézegettem listákat, meg telefonáltam és nem nagyon találtam semmilyen átalakítót, aminek 8pines a vége, se molexet, se 6-pin-t. Molex talán volt valamelyik bazárban itt. Ja, meg egy boltban volt 8->6pin átalakító, azt aki kitalálta.
-
bernyo
csendes tag
Tápcsati kérdésre jó megoldás az alábbi:
Sapphire-hoz, meg gondolom a többi kártyához is adnak molex->6pin-t, hogy 8-asat miért nem azt nem tudom. A 6pin-eseket is rádughatom egy 270W-os tápra aztán akkor mi van? Na mindegy. Szóval, megfogod a molex->6pin átalakítót, és szépen levágod a megfelelő szélét fémfűrésszel. (Ehhez persze az kell, hogy legyen plusz 2db 6pin-es csatid, hogy egyet szétbarmolhass.) Majd rádugod a 2 szabad lyukra, és kész is vagy. Nekem működött,
Üdv
Bérnyó
-
bernyo
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy Sapphire 2900 Pro 512MB-t.
Egy 2,7Ghz-n járó E4300-al (Giga DS3 rev 2, 2GB Geil Ultra 800Mhz) az eddigi tapasztalatok:
- két hatpines tápot dugtam bele, aki tud szerezni 6->8 tápot, szóljon
- ennek ellenére atitool-al sikerült felrántanom 793-ra a gpu-t (830-on fagyott)
- nagyon hangos (szerintem), már 31%-os ventin is van hangja, ha az atitool tényleg annyira rakja
- driver-ből nem bírom rángatni, a táp miatt (legújabb driver amd oldalról (7.10 asszem))
- ha 600 helyett 793-on megy a gpu, akkor kb. annyival gyorsabb is (cod4 demo-ban minden full egy helyen 600-on 28fps volt a min, 793-on 35fps)
- elsőre kifagyot driver installkor másodikra felment
Többet majd, ha újra húztam az xp-t, mert eléggé kivan a kicsike. Én br. 60k alatt fizettem érte, számlával, garival, annyiért mindenképpen megéri.
Ja, quake wars enemy territory alatt, meg nem megy az aa.
Röviden ennyi.6->8 PCIE átalakítót keresek
Üdv,
Bérnyo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest