- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
madarasz92 #122686 üzenetére
EU shopból rendelt Doogee F5-öt megelégedéssel használom.
-
pietrrr
aktív tag
Ahogy olvastam, mostanában sokan keresnek 40000 Ft környékén kínai DualSIM telefonokat itt a topikban.
Személyes tapasztalat alapján ebben a kategóriában, amennyiben belefér 1 pici kompromisszum wifi terén (Ami egy gyaníthatóan szoftveres bug: hektikusan kapcsolódik wifire; van, hogy simán csatlakozik, de néha csak repülőmód ki-bekapcsolása után hajlandó kapcsolódni. Reméljük, hogy javítják frissítés során, de erre sajna semmi garancia sincs
) a Doogee F5 ajánlott.
- FHD kijelző
- 3 GB RAM
- DualSim (sajnos vagy DualSim vagy microSD)
- B20
- Ujjlenyomatolvasó
- NotiLed
- Hardveres gombok (nincs háttérvilágítás)
- Egyedi formatervBár az akksija lehetne nagyobb, nálam egy napot mindig kibír, ha meg éjjel elfelejtem töltőre rakni, a powerbank mindig nálam van.
Szerintem ilyen paraméterekkel elég jó vétel ennyiért, ha valaki a wifi problémával együtt tud élni.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #119959 üzenetére
Ez legalább tud béhuszat
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Tappancs2001 #119851 üzenetére
Ha a külön micro SD foglalatot el tudod engedni, akkor Doogee F5.
-
pietrrr
aktív tag
DOOGEE F5 mennyire jó ajánlat szerintetek?
Leírás+kinézet alapján engem meggyőzött, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra/véleményetekre. -
pietrrr
aktív tag
válasz
tahepa #119356 üzenetére
Bár nem teszt, de a hozzászólások között sok érdekeset és hasznosat lehet találni. És messze sem kellett érte menni...
Mellesleg, ha a stílusodon nem tudsz/nem akarsz változtatni, akkor szeretnélek megkérni, hogy tartsd magad az aláírásodban foglaltakhoz, lehetőleg e-mailben. Mindenki jobban jár.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Doogee F5 mennyire ajánlott? Vagy esetleg hasonló árban (lehetőleg EU raktárról) valami alternatíva?
Ami fontos:
- Full HD
- B20
- FingerprintKöszi előre is!
-
pietrrr
aktív tag
Hejhó!
Tudtok ajánlani olyan dualsimes telefont, ami 30-35ezer forint kürül kapható, és itthon meg tudom venni készpénzért?
Köszi! -
pietrrr
aktív tag
Hejhó!
Tudtok ajánlani olyan dualsimes telefont, ami 30-35ezer forint kürül kapható, és itthon meg tudom venni készpénzért?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest