- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
madarasz92 #122686 üzenetére
EU shopból rendelt Doogee F5-öt megelégedéssel használom.
-
pietrrr
aktív tag
Ahogy olvastam, mostanában sokan keresnek 40000 Ft környékén kínai DualSIM telefonokat itt a topikban.
Személyes tapasztalat alapján ebben a kategóriában, amennyiben belefér 1 pici kompromisszum wifi terén (Ami egy gyaníthatóan szoftveres bug: hektikusan kapcsolódik wifire; van, hogy simán csatlakozik, de néha csak repülőmód ki-bekapcsolása után hajlandó kapcsolódni. Reméljük, hogy javítják frissítés során, de erre sajna semmi garancia sincs
) a Doogee F5 ajánlott.
- FHD kijelző
- 3 GB RAM
- DualSim (sajnos vagy DualSim vagy microSD)
- B20
- Ujjlenyomatolvasó
- NotiLed
- Hardveres gombok (nincs háttérvilágítás)
- Egyedi formatervBár az akksija lehetne nagyobb, nálam egy napot mindig kibír, ha meg éjjel elfelejtem töltőre rakni, a powerbank mindig nálam van.
Szerintem ilyen paraméterekkel elég jó vétel ennyiért, ha valaki a wifi problémával együtt tud élni.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #119959 üzenetére
Ez legalább tud béhuszat
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Tappancs2001 #119851 üzenetére
Ha a külön micro SD foglalatot el tudod engedni, akkor Doogee F5.
-
pietrrr
aktív tag
DOOGEE F5 mennyire jó ajánlat szerintetek?
Leírás+kinézet alapján engem meggyőzött, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra/véleményetekre. -
pietrrr
aktív tag
válasz
tahepa #119356 üzenetére
Bár nem teszt, de a hozzászólások között sok érdekeset és hasznosat lehet találni. És messze sem kellett érte menni...
Mellesleg, ha a stílusodon nem tudsz/nem akarsz változtatni, akkor szeretnélek megkérni, hogy tartsd magad az aláírásodban foglaltakhoz, lehetőleg e-mailben. Mindenki jobban jár.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Doogee F5 mennyire ajánlott? Vagy esetleg hasonló árban (lehetőleg EU raktárról) valami alternatíva?
Ami fontos:
- Full HD
- B20
- FingerprintKöszi előre is!
-
pietrrr
aktív tag
Hejhó!
Tudtok ajánlani olyan dualsimes telefont, ami 30-35ezer forint kürül kapható, és itthon meg tudom venni készpénzért?
Köszi! -
pietrrr
aktív tag
Hejhó!
Tudtok ajánlani olyan dualsimes telefont, ami 30-35ezer forint kürül kapható, és itthon meg tudom venni készpénzért?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest