- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
válasz
guftabi96 #119660 üzenetére
a mobilos cpu-k terén nemigazán vagyok otthon, ha mondhatom a magok számát nézem mint főbb kritérium.
(hozzáteszem pck terén értek hozzá)
csak az én cubotomban lévő MT6735A-t vettem alapul, hogy az is csak 4 mag és a frekvencia is megegyezik.
de megnéztem egy összehasonlító oldalon, már látom, hogy a 6580 régebbi technológia illetve csak 32bites. -
-
tahepa
senior tag
válasz
guftabi96 #119338 üzenetére
Nem szövegelni kell hanem tesztet linkelni. Ha nem megy akkor meg légyen csend a hátsó sorokban.
A kérdező hiányolt valami teszt-félét.
Én ezt találtam , a tartalmával nem foglalkozom....majd a VALÓDI tapasztalatokkal rendelkezők majd minősítik helyettem. ...A kutyák meg ugassanak hiszen azért tartják őket.... -
sodokan
tag
válasz
guftabi96 #53767 üzenetére
hát 2 perc oldalon töltés után, hogy leadod a rendelést, felmegy pandawillre, és megrendeli a címedre, ha megfogja a vám így jártál
az oldal komolyságát fémjelzi az hogy eshop-gyorsan.hu-n készült, illetve a kapcsolatnál van egy email cím, lehet, hogy még cégként sincs bejegyezve
soha az életben nem rendelnék tőlük
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest