- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
motocoder #118868 üzenetére
Az LTE-vel is mellélőttél... Pedig szakmai alapon megérveltem.. És látod ,ezt se akarod elismerni ,csak durrogtatod a saját igazad.... Merazúgyvan....
Akkor mi fog téged igazolni? Majd belenő az antenna?
Nekem ne magyarázz kínai telefonokról.... Ismerem én is és mindenki itt őket... Elég sokat teszteltem is... Nem sok nagyobb kínai telefonkedvelő van itt nálam, legalábbis az elsők között voltam.... Talán... De mégse verem a mellem, hogy márpedig én linkeltem itt először a zantelifot..... Minek kell nagyképűsködni?
Kit érdekel?
De attól még ez engem, de Téged se jogosít fel, szakmaiságot nélkülöző dolgok írására... Nem? De?
Főképp ezek a "majd az élet engem igazol" típusú paradigmákat rühellik a fórumozók...
Tiszta? És bocsi, hogy estére ilyen f.sz stílusban írok.. De mára szerintem kimaxoltuk a témát...
Szóval csiszolsz a mondandódon ,ha akarsz, ha nem... De mi továbbra is f.szok leszünk, ha olyat írsz ami ilyen megmondóemberes, vagy netán nem szakmai...
@kornelka: Köszi
de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest