- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Kleroo #129900 üzenetére
Pár hónapja volt sok helyen 70-ért (kisebb boltok, gsm stb, de ha IMEI szám rajta van a számlán és EU régiós a készülék akkor hivatalos 1 év LG garanciát érvényesíthettél vele), most viszont felment az ára (vagy kifogytak a boltok ahol jó áron volt) és 2/32-el van egy áron (ami egyébként jobban megéri).
Nem mondtam hogy rossz az a samu kamera (jó az is), csak pontosítani szerettem volna az információt. -
aytukabozs
addikt
válasz
Kleroo #129824 üzenetére
mindig csak a hazabeszélés de, redmi pro
ha elvagy B20 nélkül, akkor ez szóba jöhet,
a nevében nincs benne hogy note, de mégis azGlobal rom nincs rá, de a xiaomi.eu-s beszéli a nyelvünket.
Itt van pár képem mindenféle állítgatás, meg komolyabb rákészülés nélkül.
(+még decemberben csináltam egy villám mi max/mi note/redmi pro, és most pár napja egy redmi note 4/redmi pro összehasonlító képsorozatot, de ezeket lusta voltam feltenni még, de lehet hogy ma bekerülnek ugyanide
)
-
adoks
aktív tag
válasz
Kleroo #100502 üzenetére
Egyrészt sem 1 sem 2Gb-os Red Bull nincs sehol európai raktárban, tehát az még +áfa.
Kínai webshopban 130dodo körül van legolcsóbban.
A főbb különbségeket fentebb felsorolták.Én is a red bull-t nézegettem és tetszik is, aztán kicsit jobban kutakodva megtaláltam,
hogy 3G-n csak a 2100Mhz-t tudja, így a Voda hálózatán vidéken gyakorlatilag használhatatlan (legalábbis netezésre).
Mivel éppen most akarok a Vodához (Upc mobil) átmenni így ez nekem fontos szempont. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged