- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Inkább wayteq irányába mozdulj el. Volt nálam tartósan egy concorde tablet, alig vártam, hogy elkerüljön tőlem. Rendszerint bevállt kínai cuccokkal dolgoznak, csak rászitálják, hogy concorde és elég jelentős haszonnal továbbadják. (nem sajnálom tőlük, mégiscsak importőr, meg szerviz) A tabletjük konkrétan egy Pipo volt, csak a saját rommal annyira elbarmolták, hogy használhatatlan volt.
-
bbkbarbar
csendes tag
-
Az ilyen készülékek esetén a ráírt 3-4.000mAh-s akku szinte kivétel nélkül kamu. Még ismertebb gyártók (Elephone, Jiayu régebbi készülékeiből pár) is kamuztak már párszor. A 2500-as ZTE v967s jóval tovább bírta, mint a "2800"-as Star nemtudommármennyi telefon.
Az Elephone P6 esetén 4200-as matrica figyelt az egyébként nagy akkun, de alatta (a matrica alatt) ott volt az eredeti 3000-es felirat. -
b0bcat
addikt
Arra céloztam - láthatóan nem elég egyértelműen
-, hogy egy valóban 2500 mAh-s akku simán tudhat annyit, mint egy kamu 3000-es vagy akár nagyobb "névleges" kapacitású akku (ugyanabban a készülékben).
Persze minél márkásabb készülékről beszélünk, annál kevésbé várható csalás az akku kapacitásában.
Miután a korábbi, nagyobb méretű - és kevésbé márkás - telefonjaim (névleges) 2800-3100 mAh-s akku kapacitása után mostanában már a 2000-2500 mAh-s (névleges) kapacitás láttán is mosolyogtam, komoly meglepetésként ért múlt héten, hogy egy 2Ah-s akku is 5 napos üzemidőt tudott biztosítani az én használati módom mellett egy 5,5 colos tepsifonban.
Azt akarom az egészből kihozni, hogy nem a névleges kapacitás számít, hanem a valós, tehát nem kell "lesajnálni" egy 2500-as akkut, mert relatíve kevés gyártó kínál (kevés modellben) ennél nagyobb valós kapacitással akkut.
U.i.: Nem hiszem, hogy egy 1800-as és egy 4000-es akku között mindössze 1-2 mm eltérés lenne vastagságban.
U.u.i.: Az említett, múlt héten kipróbált telefonban a 2000 mAh-s akku 42 grammot nyom. Kíváncsi vagyok, hogy a nemsokára megérkező Star HD9000 névlegesen 3800-as akkuja mennyit fog nyomni.
-
BigT
senior tag
Megnézem, amiket linkeltél. Közben még bele szaladtam az LG G Pro Lite Dual-ba, az sem tűnik rossznak. A concorde aksi nekem is haloványnak tűnik, persze lehet jól optimalizált, de sanszos, hogy enni kérne a nap végén, ami azt jelenti számomra, hogy aktív használat mellett, amiben munkámnak köszönhetően gyakran beleszaladok, nem bírná ki estig. Akkor pedig felejtős. Elvileg 4-én megjelenik, megvárom az azt követő tesztet, véleményeket. A wayteq tetszik, jó nagy tepsi, de a tárhely pici, átparticionálva működhet, akkor viszont az otg képességét veszíti el, ami szintén nem vonzó számomra. Full ismeretlen telefont a tesztek hiánya miatt nem akarok. Az nekem zsákbamacska lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest