-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Ormanyos #73224 üzenetére
Szia! Keress rá a neten a dual aktive vagy dual full aktive telefonokra. Ezek két egymástól független adó-vevő egységgel rendelkeznek. Az árkategória ~$250-nál kezdődik.
A dual standby az ha beszélsz az egyiken akkor a másikon olyan üzenetet ad, hogy "a hívott fél jelenleg nem elérhető". Ha jól értettema 3G(net) talán működik egyik-másik készüléken(én még nem próbáltam) ha a telefonáláshoz másik sávot használsz. Bár ezt nem értem mivel 1db adó-vevő egység van beépítve a telefonba
Na de mindegy..............
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő