-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Ormanyos #73224 üzenetére
Szia! Keress rá a neten a dual aktive vagy dual full aktive telefonokra. Ezek két egymástól független adó-vevő egységgel rendelkeznek. Az árkategória ~$250-nál kezdődik.
A dual standby az ha beszélsz az egyiken akkor a másikon olyan üzenetet ad, hogy "a hívott fél jelenleg nem elérhető". Ha jól értettema 3G(net) talán működik egyik-másik készüléken(én még nem próbáltam) ha a telefonáláshoz másik sávot használsz. Bár ezt nem értem mivel 1db adó-vevő egység van beépítve a telefonba
Na de mindegy..............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged