-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivii18
csendes tag
Én voltam ökör, csomagként néztem a dolgot de látom hg levél kategória
köszönöm^^
------------
"Ökör" nem voltál, csak eltévesztetted.
Viszont így akkor megoldódott a kérdés. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
Vivii18
csendes tag
Sziasztok! Jiayu G2 telefonom ijelzőjén jelent meg egy ilyen folt: http://www.youtube.com/watch?v=LwHNg--l3YA Visszaküldeni annyiba kerülne, mint a teló maga.. Nem tudtok valami helyet itthon ahol ezt meg tudják csinálni? Esetleg valaki találkozott már ilyen hibával?
-
Vivii18
csendes tag
Üdv Mindenki! Délelőtt megjött a telefon, SG-posttal, 22.én rendeltem Antelife-ról, 99$
Jiayu G2, szép, gyors, nagyon bejön. Magyarosításban tudtok segíteni? Előre is köszi
-
Vivii18
csendes tag
http://www.antelife.com/one-m7-mtk6577-qual-core-smartphone-with-4-7-inch-android-4-1-1g-4g-duad-camera-ips-screen-white.html Hozzáértők! ilyen van?! 1 giga ram, 2 mag 85 dolcsiért? Be merjem vállalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged