- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Vivii18 #48287 üzenetére
Szevasz!
Igen egy tableten volt szerencsém ilyet látni, a sajátomon. Egy hidegebb reggelen jött elő, kocsiban vittem magam mellett.
1-2 hétig tanácstalan voltam, finoman nyomkodtam, de átmenetileg nagyobb lett, de végülis nem változott.
De az, hogy nyomásra mindig nagyobb lett, ötletet adott. Akkor szívjuk!!
Rátettem egy "cuppanós" konyharuha tartót, és lám, "kihúzta" a foltot. Közben reklamáltam ferdeszeműmnél,
fotót kért. Alig tudtam visszavarázsolni a fotók erejéig. Aztán megint "kihúztam"..
Még egyszer jött elő, gyógymód" kéznél... Azóta nincs baja a kijelzőnek.
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
Vivii18 #48287 üzenetére
Szevasz!
Nekem tabletnél volt ilyen gondom, úgy 1 hónap után jelent meg, viszonylag hideg reggel autóban magam mellett az ülésen.
Masszírozás, ilyesmi nem segített, de leltem megoldást!
Miután nyomásra nagyobbodott, de aztán eredeti méretre visszament, leszedtem a csempéről az odacuppanó törülközőtartót és "kihúztam"..
Különösebben később nem vigyáztam rá, kb havonta egyszer megjelent, cupp, aztán megint hosszú szünet.
Már régóta szünet van...
Üdv: StMiklos -
válasz
Vivii18 #48289 üzenetére
Becsomagolod, bemész a postára, megírod az ajánlott levél blankettát, beadod. Ennyi. Ha 500g alatt van (telefon általában ez alatt van), akkor ajánlottan küldve (tehát kapsz nyomon követési számot is) 2615Ft. Nekem az egyik 13, a másik 14 nap alatt ért el a címzetthez. 500g felett már sajnos 4010Ft (pl tablet).
Ennél bővebben a postázás topicban.
-
kiralyroli
tag
válasz
Vivii18 #37757 üzenetére
Nekem Lenovo A800 van. A660-at akartam rendelni, meg is rendeltem de már nem volt készleten így módosítva lett a rendelés. Nem bántam meg végül hogy ezt rendeltem mert nem rossz készülék. A Gps nem valami jó de szerintem csak én szívtam meg vele nem hiszem hogy típushiba lenne. 106$ körül van most az ára Minidealen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest